2013-14 Panini Prizm Hockey hobby box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci listopadu 2016.
Odpovědět
DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

2013-14 Panini Prizm Hockey hobby box

Příspěvek od DaveBrownsound »

Zdravím, poprvé jsem se rozhodl pro otvíračku boxu NHL, a jak už tu bylo, byloto díky perfektní akci tady na shopu :-) Vybíral jsem chvilku a volba skončila na boxu Panini Prizm, protože ty řadovky jsou nádherný a rád si sesbírám base set. Nějakou pecku jsem si sice přál, ale šance není tak velká, takže jsem to bral bez větších očekávání.

Řadovky znáte, tady jsou rookie karty (1 na každý balíček - 20 ks)

Obrázek

Obrázek

Z insertů jsem rád za Maria a především Patrick Roy na Prizm verzi, asi nejlepší karta boxu.

Obrázek

Martin St. Louis na Orange Die-Cut /50 potěšil, podpisovka Redmonda je prizm /35.

Obrázek

No a tady je ten důvod pro akční rozhodnutí :-) 130 řadovek Detroitu, mé okrajové sbírky :-)

Obrázek

Nějaký megahit se tedy nekonal, ale to od takového boxu nejde úplně čekat, spokojený určitě jsem, základ base setu je položenej ;-) A ve spojení s akčními řadovkami je to super.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

peldap
Veterán
Veterán

Re: 2013-14 Panini Prizm Hockey hobby box

Příspěvek od peldap »

tak zase jedna taková pohodová otvíračka, žádná pecka ale určitě hezký boxík, podpisovky průměr ale zase to vynahradili inzertíky, Roy je krásnej a Lemieux, netřeba komentáře, díky za hezkou podívanou.

DJjandy
Legenda
Legenda

Příspěvek od DJjandy »

Jak jsem psal u svého breaku Selectů, pro tyhle lesklé karty mám slabost a Prizm patří k mé nejoblíbenější sérii, když jsem se rozhodoval, který box vzít, tak jsem váhal, ale vzhledem k tomu, že Select jsem ještě neotvíral, tak jsem šel do nich.

Jinak souhlasím se vším, co napsal peldap.

Díky za break. :thumbup:
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet

lastik
Legenda
Legenda

Příspěvek od lastik »

s Prizmkama nemuzes udelat nikdy spatne!! otviral jsem hodne boxu a tohle je jeden z tech lepsich, podpisy jmena na pohodu plus Prizm verze!!! Marty na padesatce taky urcite potesi a insertiky paradni jmena... takhle serie je proste skvela!!!
Gratulace k super boxiku *gp* *drink*

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Asi bych byl divnej, kdybych nenapsal, že nejvíc se mi líbí ten Ray s pohárem, ale i ostatní karty se myslím vyvedly a super Mario se st. Patrickem jsou bez debat :clap:

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2016“