Ofs 16/17 Collector boxík

Boxy otevřené sběrateli v měsíci listopadu 2016.
Odpovědět
petanek257
Opora
Opora

Ofs 16/17 Collector boxík

Příspěvek od petanek257 »

Jeden boxík koupenej na burze přímo od zdroje :)

Karty jsou vesměs pěkný, jak řadovky tak paralelky, jen některý inserty jsou takový slabší. Celkově jsem z plnění rozpačitej- podle ofs plnění mi pár karet chybí :?:

Začneme inserty :

Young power, Kladno, in the crease a Eye of tiger se mi líbí.
Obrázek

Paralelky taky super, jen je škoda že krom/5 nejsou limity ražený.
Obrázek
Obrázek

A tady jsou hitíky boxu: This is my number je moc pěkná karta :thumbup: Zvažuju sesbírání setíku. Výtisk taky fajn podpis. Akorát mě mrzí že jsem nenašel ani jednu ze dvou klasických podpisovek, který by se tu měli nacházet :thumbdown:

Obrázek

Ps. Kromě Bolky a Jersey karty Tomici je vše na výměnu.
Sbírám karty Milana Michálka - ke dni 29.1.2015 301 ks. A jako "vedlejšák" sbírám artifacts emerald 11-12: 146 ks + 12-13 :141 ks
Pár karet na výměnu je zde : http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=2897

DSTRAKA
Opora
Opora

Re: Ofs 16/17 Collector boxík

Příspěvek od DSTRAKA »

Mám takový neblahý dojem, že young power energie není Seba Gorčík, ale Vojta Tomeček. *cry-a*
Doufám že Gorcik nebude mít tuhle fotku v druhé sérii, to prosím ne.
Naposledy upravil(a) DSTRAKA dne pon 14. lis 2016 22:33:56, celkem upraveno 1 x.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Ten Valach ten je snad v každym collector boxu ne ? :crazy:
Zamrzí že Výtisk takhle odbyde podpis u hráčů NHL to taky štve když to flákaj ale člověk to na jednu stranu chápe když podepisujou tisíce karet ročně ale tyhle hráči ELH toho zase tolik nemaj tak by se mohly víc snažit .
A ty dvě podpisovky na který si měl nárok dal asi brigádník do RHK boxu :angel: , ne sorry ale musel jsem , já taky chci jeden box zkusit , je možný že mě potom přejde humor .
Obrázek

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

SugarRay píše:Ten Valach ten je snad v každym collector boxu ne ? :crazy:
Zamrzí že Výtisk takhle odbyde podpis u hráčů NHL to taky štve když to flákaj ale člověk to na jednu stranu chápe když podepisujou tisíce karet ročně ale tyhle hráči ELH toho zase tolik nemaj tak by se mohly víc snažit .
A ty dvě podpisovky na který si měl nárok dal asi brigádník do RHK boxu :angel: , ne sorry ale musel jsem , já taky chci jeden box zkusit , je možný že mě potom přejde humor .
Buď tak laskav a přestaň si nás konečně brát do huby. To, že pan Hrbek ( nebo někdo z jeho lidí ) zabalil špatně box se prostě stalo a pan Hrbek se za to omluvil. Byl bych první, kdo by takový box nepustil do prodeje, protože vzhledem k tomu, že se zabýváme převážně prodejem jednotlivých karet, by pro mě bylo mnohem zajímavější takový box otevřít a rozprodat jednotlivě. Navíc hned další breaky ( worlikk, Tony Lapacka ) ukázaly, že to byla zřejmě chyba jednoho boxu a ne nějaký šméčko celé edice, na který tady zase rozšiřuješ svoje nesmyslný teorie. BTW, že ses takhle nepustil do konspiračních teorií u boxu Fleer Ultra, který tady v březnu prezentoval Milan ?
Další věc - jseš asi jedinej, komu vadí, že za stejný peníze může koupit něco navíc. Chodíš si taky stěžovat do Lidlu, proč tam mají XXL šunku za stejný peníze, jako jinde normální balení ??? Nechodíš, ale tady zase musíš psát kraviny o tom, proč náš box nestojí víc než ostatní hobby boxy....
A jedeme dál - ty tvoje další geniální teorie o tom, že nejlepší boxy Icebooků zůstaly v Praze. Nebyls to náhodou zrovna ty, kdo vytáhl jednu z nejlepších karet celé serie ? Kartu, za kterou sběratel nabízel pěticifernou sumu ? Byl, viď.... Tak co tedy řešíš ? A viděls někdy u nás na shopu, kolik karet ze serie Icebook máme, nebo jsme měli ? Asi ne, protože jinak bys nemohl ( opět zcela nesmyslně ) tvrdit, že jsme nemohli koupit třetinu produkce ?
Mám tě u zadku, pro sběratelství jako takové jsi v životě nic neudělal. I tak ti dám dobrou radu zdarma - až tady budeš plodit svojí odpověď, netahej do toho sionisty, komunisty ani jinou politiku. Drž se tématu, ale hlavně vol slova, ať zase nedostaneš několikaměsíční ban...

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Martine pěkne si se odkopal - ukázal jsi co si zač - a já ti za to děkuju .
Každej má právo napsat si svůj názor jak to vnímá byť tady bude psát sebe větší hovadiny z pohledu zase někoho jinýho .
Za prvý ta vaše zákulisní dohoda s panem Hrbkem byla podraz na ostatní prodejce co braly ty OFS boxy a o tý exkluzivitě nevěděly stejně tak je to podraz i na sběratele , je jasný že o ty jejich boxy už takovej zájem nebude .
Za druhý řešíš to že jsem se dotknul tvýho ega - jmnéna - ještitnosti ale tady jde o to že nasranej by měl být spíš Pavel a další odběratelé hobby boxů od pane Hrbka ná ty a nakonec pointa je v tom že ten člověk co tady rozbalil ten collector box měl podle mě né ne o dvě ale o tří karty míň - dva podpisy a jednu tu This is my number mu tam nedaly a to je polovina garantovaných hitů na collector a ty tady řešíší sebe to jdi tede do pr...... to se na mě nezlob .
Uvědomte si že věci co se dějou takhle prostě na někoho můžou púsobit , nikdo se mi nemůže divit že si pak udělam takovej názor na ty vaše zákulisní čachry , protože to na měpůsobí tak že některý karty máš od pana Hrbka přímo né z boxů , možná je to tak možná ne , jestli ne tak se omluvim ale takhle to z mýho pohledu vypadá .
Že jsem vytáhnul toho Konpáska to byla náhoda jako prase , já spíš poukazoval na to že ty casy z Prahy byly snad všechyn 32 nebé 33 kartový a ty karty navíc byly vždycky buď Piece of History nebo Royal Club a to se pak člověk nemá cítit podvedenej když jde o takový karty ?? Ať si podel toho všeho co se dělo a co kdo řiká udělá obrázek sám , já nikomu nic nevnucuju a nehcci se hádat ale mám právo se k tomu i jako zákazník né jako sběratel co jak řikáš pro sběratelství nikdy nic neudělal vyjádřit , já za boxy a karty od pana Hrbka utratil za poslední tři měsíce asi 25 tisíc tak když mi odpíráš projevit svůj názor jako sběratele tak mi ho neupírej aspoň jako zákazníkovi a slova líp vybírej spíš ty ať si admini z tohodle druhu chování odvodí svoje .......
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

DSTRAKA píše:Mám takový neblahý dojem, že young power energie není Seba Gorčík, ale Vojta Tomeček. *cry-a*
Doufám že Gorcik nebude mít tuhle fotku v druhé sérii, to prosím ne.
Za toho Vojtu Tomečka se omlouvám, vyjde mu opravená karta v 2.serii

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2016“