SugarRay píše:Ten Valach ten je snad v každym collector boxu ne ?
Zamrzí že Výtisk takhle odbyde podpis u hráčů NHL to taky štve když to flákaj ale člověk to na jednu stranu chápe když podepisujou tisíce karet ročně ale tyhle hráči ELH toho zase tolik nemaj tak by se mohly víc snažit .
A ty dvě podpisovky na který si měl nárok dal asi brigádník do RHK boxu

, ne sorry ale musel jsem , já taky chci jeden box zkusit , je možný že mě potom přejde humor .
Buď tak laskav a přestaň si nás konečně brát do huby. To, že pan Hrbek ( nebo někdo z jeho lidí ) zabalil špatně box se prostě stalo a pan Hrbek se za to omluvil. Byl bych první, kdo by takový box nepustil do prodeje, protože vzhledem k tomu, že se zabýváme převážně prodejem jednotlivých karet, by pro mě bylo mnohem zajímavější takový box otevřít a rozprodat jednotlivě. Navíc hned další breaky ( worlikk, Tony Lapacka ) ukázaly, že to byla zřejmě chyba jednoho boxu a ne nějaký šméčko celé edice, na který tady zase rozšiřuješ svoje nesmyslný teorie. BTW, že ses takhle nepustil do konspiračních teorií u boxu Fleer Ultra, který tady v březnu prezentoval Milan ?
Další věc - jseš asi jedinej, komu vadí, že za stejný peníze může koupit něco navíc. Chodíš si taky stěžovat do Lidlu, proč tam mají XXL šunku za stejný peníze, jako jinde normální balení ??? Nechodíš, ale tady zase musíš psát kraviny o tom, proč náš box nestojí víc než ostatní hobby boxy....
A jedeme dál - ty tvoje další geniální teorie o tom, že nejlepší boxy Icebooků zůstaly v Praze. Nebyls to náhodou zrovna ty, kdo vytáhl jednu z nejlepších karet celé serie ? Kartu, za kterou sběratel nabízel pěticifernou sumu ? Byl, viď.... Tak co tedy řešíš ? A viděls někdy u nás na shopu, kolik karet ze serie Icebook máme, nebo jsme měli ? Asi ne, protože jinak bys nemohl ( opět zcela nesmyslně ) tvrdit, že jsme nemohli koupit třetinu produkce ?
Mám tě u zadku, pro sběratelství jako takové jsi v životě nic neudělal. I tak ti dám dobrou radu zdarma - až tady budeš plodit svojí odpověď, netahej do toho sionisty, komunisty ani jinou politiku. Drž se tématu, ale hlavně vol slova, ať zase nedostaneš několikaměsíční ban...