Bonus Packy 4x UD Series II.

Decades 90´s

A napokon Dominion = 1 box = 6 kariet

No a ta siesta

Hlad zazehnany, smad uhaseny a dusa pohladena

hehesoftbalistka píše:Taky se přidávám k blahopřání. Podle mě to byl megabox! Já bych se spokojila i s tím Bjugstadem a Fleurym. Ale vytáhnout tam ještě Trottiera a jedničkového Warda, tak by mě museli křísit![]()
shark píše:hehesoftbalistka píše:Taky se přidávám k blahopřání. Podle mě to byl megabox! Já bych se spokojila i s tím Bjugstadem a Fleurym. Ale vytáhnout tam ještě Trottiera a jedničkového Warda, tak by mě museli křísit![]()
kdyz ti je sezenu za cenu toho boxu a pridam i nejaky dalsi karty veces je?
nejaky plivy co te nezajimaj kdyz ti staci hlavne ty dva hracisoftbalistka píše:shark píše:hehesoftbalistka píše:Taky se přidávám k blahopřání. Podle mě to byl megabox! Já bych se spokojila i s tím Bjugstadem a Fleurym. Ale vytáhnout tam ještě Trottiera a jedničkového Warda, tak by mě museli křísit![]()
Záleží jaké další karty
No přidej jedničkovýho Jágra a dohodnem seshark píše:nejaky plivy co te nezajimaj kdyz ti staci hlavne ty dva hracisoftbalistka píše:shark píše:hehesoftbalistka píše:Taky se přidávám k blahopřání. Podle mě to byl megabox! Já bych se spokojila i s tím Bjugstadem a Fleurym. Ale vytáhnout tam ještě Trottiera a jedničkového Warda, tak by mě museli křísit![]()
Záleží jaké další karty
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů