červená - rubín, zelená - smaragd, modrá - safír atd.
jinak basketbalová serie Panini Eminence, tam v sobě mají karty cihličky ve váze jedné trojské unce stříbra.

já mám pocit že ty diamanty jsou i různé velikosti v různých druzích karet.meda10 píše:Taky si myslim že u produktu co se jmenuje Diamond je to v pohodě.
Jinak tady u Jardy ten diamant v ceně 700 dolarů asi nebyl co?
http://www.ebay.com/itm/2015-16-Black-D ... Sw3mpXH7c2
To by byl prodejce asi krapet smutnej
To jste mi nyní připomněl, jak jsem minulý týden projížděl Bratislavou, tak u dálnice se krásně nad celou Bratislavou tyčí billboad s Jardou a nápisem náš KlenotVeteran fans hcs píše: ..jinak Jardu mohli za sponzorovat Klenoty, když je to náš klenot
JJ, to vím, už jsem takový karty viděl, ale mně spíš šlo o to, jestli to třeba nebylo tak, že by mu řekli - hele, byla by to třída 7 a to by paradoxně mohlo cenu i srazit. Takhle to je prostě 1/1 a je to. Jako je fakt, že když je to 1/1, tak když se kvalita nepovede, už s tím nic nenaděláš, ale tak nějak si myslím, že kdyby to byla 9,5 nebo 10, asi by tam grade uveden byl:-).33mc píše:Protože PSA kromě gradování dělá i něco jako certifikaci karty jako takové - jako že tuhle kartu nevyrobil nějakej číňan někde v bistru..pavelbart píše:Mně by zajímalo, proč tam není grade třída.
O což asi tomuhle prodejci šlo - kvalita může jít stranou, když máš 1/1...
nahodou takova rare karta v uzasnym limitu a sqvelym obrazekem vystihujicim "eferu" lindrosChrostik píše:Nemama asi ani nechcem
len som chcel vediet, co je to zac
Nebo kdybys sbíral Quebec vid?deiv14 píše:Mně se ta karta taky moc líbí, kdybych sbíral Lindrose, určitě bych ji chtěl
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti