pocházím z Vysočiny a kartičky sbírám od první třídy, tedy nějakých 14 let. Moje sbírka obsahuje kompletní sety řadových karet ELH od sezóny 1994/1995 po sezonu 2014/2015. Dále dva kompletní base sety NHL - Victory 2000/2001 a Victory 2005/2006 vč. rokkie karet např. Ovechkina a Crosbyho. Dále má sbírka obsahuje asi 60 karet Alexandera Ovechkina a zhruba stejný počet karet hráčů Washingtonu Capitals, toto však sbírám pouze okrajově.
Jsem fanouškem týmu NHL - Washington Capitals.
V současné době jsem se rozhodl, že budu sbírat NHL karty a to konkrétně sety UD Series One, UD Series Two ze sezóny 2015/2016 včetně insertů Shinning Stars, UD Portraits, Young Guns a UD Canvas - což znamená, že bych měl ve výsledku mít nějakých 960 karet. Dále se mi zalíbil set UD MVP 2016/2017, který rovněž sbírám, ovšem pouze základních 360 kartiček, silverscripts a případně Colours and Contours.
Další sety v současné době neplánuji začít sbírat, myslím si, že jsem si vybral náročný set a to jak finančně (jsem stále student), tak sběratelsky a proto budu rád, když se mi povede ho dosbírat v horizontu několika let. Věřím, že tyto sety dosbírám, protože jak se říká - "kdo nasbírá APS, nasbírá už všechno"

Jsem rád, pokud můžu s někým karty vyměňovat, mé karty jsou vždy ve 100 % stavu, protože výměny jsou na sběratelství také to krásné a myslím si, že je to lepší, než si vše hned hromadně nakoupit a následně zavřít do albumu, člověk k takové sbírce potom nemá tak velký vztah, jako když jí shání "po všech čertech".
Protože se sbíráním setů NHL, které jsem výše zmínil začínám, budu rád, za jakékoliv nabídky na výměnu, či prodej.
Nemám problém se s kýmkoliv dohodnout a výměnu upřednosňuji.
Přeji všem sběratelům hodně úspěchů a ZDAR!

PS: zde je odkaz na mojí sbírku a zároveň i nabídku kartiček: http://www.spali.rajce.idnes.cz/