Hooker píše:Budu tamúčast pro všechny z blízkého okolí je přece povinná
![]()
třeba se Ragoš (Ragnarook) hecne z Islandu, co? Na otočku? Je libo stoleček či dva?
Co je myšleno pod pojmem blízké okolí?

Co je myšleno pod pojmem blízké okolí? ![]() Sbírám Pittsburgh Penguins, Floridu A JJ 68
![]() Moje sbírka a karty k prodeji/výměně - http://www.softbalistka.rajce.idnes.cz/ |
|
Tak ja to mam 500m ![]() ![]() |
|
Tak já to mám 5 tisíc kilometrů. Takže to je za rohem
![]() ![]() ![]() „Není-li tu ta, kterou mám rád, tak mám rád tu, která tu je.“ – Kartička samozřejmě ![]() JAGR/ISLANDERS/OSTŘÍŽEK |
|
![]() Zkušený ![]()
Registrován: sob 28. úno 2015 10:11:59 Bydliště: ostrava-poruba |
Ja teda taky prijdu,uz se tesim /doufam za se něco nepo.../,stolecky bych prosil 2
|
Přátelé, kamarádi ... i ti bývalí
![]() Vedle momentálně aktuální série ICEBOOK, budou k dispozici také poslední kusy již vyprodané série OFS 14-15 II. Collector box. Také nezapomeňte, že vstupenky jsou slosovatelné s pěknými cenami (namátkou - korálky, kapesní nůž s malovanou střenkou a zrcátko s obrázkem Hanky Zagorové). Věřím že se všichni těšíme na zahájení nové sezóny, která nezačne jinak, než prvním místem na světovém poháru a do kartiček se pustíme s velkým nadšením. ![]() ![]() „Není-li tu ta, kterou mám rád, tak mám rád tu, která tu je.“ – Kartička samozřejmě ![]() JAGR/ISLANDERS/OSTŘÍŽEK |
|
Ta cena s fotem paní Haní Zagorové je lákavé
![]() Sbírám Tuukku Raska - 410 ks a ostatní finské brankáře - 1036 ks k 31. 8. 2018
Tradelist: viewtopic.php?f=43&t=14966 Wantlist: viewtopic.php?f=45&t=8203 Most wanted: Tuukka Rask OFS Extreme /10 |
|
![]() Zkušený ![]()
A limitaci ma 1/1
![]() |
A bude i hard signed?
![]() Sbírám Pittsburgh Penguins, Floridu A JJ 68
![]() Moje sbírka a karty k prodeji/výměně - http://www.softbalistka.rajce.idnes.cz/ |
|
Tak mladezi, kdy pokracujeme?
|
|
Další ostravská burza následuje v neděli 27.listopadu 2016, Ragnarook dá na úvodní stranu plakátek
- K dispozici budou EXPO karty Ostrava s razítkem (podobné jako v Praze) - Na prodej boxy OFS 16-17 Hobby box, Collector box, Collector case - Na prodej boxy NHL, z nejnovějších 16-17 O-Pee-Chee, MVP nebo Artifacts, ale také ročníky 15-16 i např. ProSetky - folie UltraPro, krabičky, sleevy a další příslušenství Vstupenky slosovatelné o ceny (balíčky, karty atd.) Budeme se na Vás těšit, jako tradičně burza proběhne od 8 do 12 hodin v restauraci Hastrman přímo u Ostravar Areny v Ostravě. Kdo má zájem zúčastnit se, pište mi zde do zpráv nebo smsky na telefon 723 533 518. ![]() Naposledy upravil Uphon dne pon 21. lis 2016 8:57:52, celkově upraveno 1
![]() VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433 |
|
Pro všechny zahraniční hosty ... zejména Prahu a okolí je na úvodní stránce i mapka s příjezdem a parkováním. Naši slovenští sousedé dobře ví, že ne Praha, ani Brno, ale je to Ostrava, která je hlavním městem
![]() Moji bývalí kamarádi z Ostravy se rozhodli pořádat burzu pouze v termínech, kdy se nenacházím v ČR, takže já znovu nebudu přítomen ![]() ![]() „Není-li tu ta, kterou mám rád, tak mám rád tu, která tu je.“ – Kartička samozřejmě ![]() JAGR/ISLANDERS/OSTŘÍŽEK |
|
Škoda, že tak narychlo.
![]() ![]() ![]() GOALIE RC COLLECTOR Want:http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=5386 Trade:http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=6326 |
|
![]() Zkušený ![]()
POZOR!!!!! ostravska burza z provoznich duvodu je prelozena na nedeli 27.11.2016.doba konani je stejna 8-12,misto U hastrmana rovnez
|
Tak to je škoda, v neděli taky nemůžu, tak jindy.
![]() |
|
Omlouváme se za přesunutí burzy na neděli, je to z důvodu nedostupnosti prostor v restauraci Hastrman. Jinou variantu se mě nepovedlo operativně zajistit.
Snad dorazíte kdo budete moci, ještě jednou se omlouváme. Chápu že to spoustě lidem narušilo plány... A jen doplním, že v neděli je od 15:30 hod. hned naproti restaurace v Ostravar Areně zápas Vítkovic s Olomoucí, takže pokud by někdo chtěl zajít na burzu, pak si dát obídek, může jít hned v klídku na hokejový mač. Naposledy upravil Uphon dne pon 21. lis 2016 9:41:27, celkově upraveno 1
![]() VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433 |
|
![]() ![]() ![]() „Není-li tu ta, kterou mám rád, tak mám rád tu, která tu je.“ – Kartička samozřejmě ![]() JAGR/ISLANDERS/OSTŘÍŽEK |
|
![]() Zkušený ![]()
A rano vsichni na burzu do Ostravy
![]() |
Tak přátelé, v dalším sběratelském roce 2017, bychom Vás chtěli pozvat na burzu hokejových karet konanou v Ostravě na stejném místě jako vždy.
![]() ![]() Jakékoliv další dotazy prosím do SZ. ![]() ![]() „Není-li tu ta, kterou mám rád, tak mám rád tu, která tu je.“ – Kartička samozřejmě ![]() JAGR/ISLANDERS/OSTŘÍŽEK |
|
Připomínám všem zapáleným i vyhořelým sběratelům
![]() Burza hokejových karet se koná již tuto sobotu 11.3.2017 v prostorech restaurace Hastrman. Viz. předchozí příspěvek. Děkujeme a těšíme se na hojnou účast. ![]() ![]() „Není-li tu ta, kterou mám rád, tak mám rád tu, která tu je.“ – Kartička samozřejmě ![]() JAGR/ISLANDERS/OSTŘÍŽEK |
|
![]() Zkušený ![]()
Uz se tesime,i na patek
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků