2016-17 OFS Icebook
Re: 2016/17 OFS Icebook
sorry za blbu otazku, Jagr je tam len na tej limitovanej podpisovke do 5 ks?
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jágr tam má celkem 4 kartymapko píše:sorry za blbu otazku, Jagr je tam len na tej limitovanej podpisovke do 5 ks?
Jaromír Jágr GOLD CLUB Gold x/20 #GC-9
Jaromír Jágr GOLD CLUB Green x/5 #GC-9
Jaromír Jágr GOLD CLUB Platinum Rainbow 1/1 #GC-9
Jaromír Jágr GOLD CLUB Signature x/5 #GC-9
dakujem!
vojta píše:Jágr tam má celkem 4 kartymapko píše:sorry za blbu otazku, Jagr je tam len na tej limitovanej podpisovke do 5 ks?
Jaromír Jágr GOLD CLUB Gold x/20 #GC-9
Jaromír Jágr GOLD CLUB Green x/5 #GC-9
Jaromír Jágr GOLD CLUB Platinum Rainbow 1/1 #GC-9
Jaromír Jágr GOLD CLUB Signature x/5 #GC-9
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně ty Royal Club Signature vypadají moc pěkně, snad nějakou vytáhnu 

MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
ty bonusové podpisovky jsou o několik levelů lepší jak ty normální, což je podle mě velká škoda.. protože takové karty být přímo v boxech icebook hned by do nich šlo více lidí .. každopádně se těším na šanci takovou kartu vytáhnout z normálního boxu OFS, krásnej bonus 

RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
Mám jen dvě technické - ty ražby u Royal Clubu vypadají někdy dost křivě. U těch Golden Club podpisovek by se hodil alespoň drobný nápis tam úplně dolů, kde to teď působí hodně prázdně.
Každopádně jde o hezký bonus, karty vypadají i díky efektům lépe, než jsem čekal. Ty Royal Club dostaly tím podpisem smysl, konečně nepřipomínají karty Jackpot, které podle mě byly krokem vedle.
Každopádně jde o hezký bonus, karty vypadají i díky efektům lépe, než jsem čekal. Ty Royal Club dostaly tím podpisem smysl, konečně nepřipomínají karty Jackpot, které podle mě byly krokem vedle.
Ty podpisovky ale budou přímo v boxech Icebook, jen ty co vzniknou dodatečně budou v boxech OFS. Tak jsem to pochopil.Lukyn55 píše:ty bonusové podpisovky jsou o několik levelů lepší jak ty normální, což je podle mě velká škoda.. protože takové karty být přímo v boxech icebook hned by do nich šlo více lidí .. každopádně se těším na šanci takovou kartu vytáhnout z normálního boxu OFS, krásnej bonus
Jinak podepsané Royal Club jsou opravdu parádní. Reichel má hodně hezkej podpis.
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
už to vidím, jsem si to špatně přečetl 

RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Royal Club podpisovky jsou super , plus ty jména co jsem viděl na tom webu Dopita , Peterek , Reichel , pak na těch Gold Club Jágr , Straka , Ujčík , jako co chtít víc ?
U mě přišlo v jednu chvíli zklamání ale teď už mam fakt jasno , do toho prostě jdu , jak se řika tady neni o čem ......
U mě přišlo v jednu chvíli zklamání ale teď už mam fakt jasno , do toho prostě jdu , jak se řika tady neni o čem ......

- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tyto bonus karty jsou ovšem parádní, jak jsem psal, jsem na podpisovky a ty standart mě moc neoslovily, ale toto je jiná, teď se jen modlit aby hráči podepisovali a seznam se rozrůstal. Těším se na premiéru a karty naživo.
Omlouváme se, jestli už se to řešilo a přehlédnul jsem tu informaci - ale ví už se, kdy ta série má cca vyjít a co má obsahovat box? Protože jsem našel jen info co má obsahovat Case, ale nevím jak je to u boxu. díky
EDIT: Omlouvám se za zbytečný a zbrklý příspěvek, už se mi ty informace podařilo najít.
EDIT: Omlouvám se za zbytečný a zbrklý příspěvek, už se mi ty informace podařilo najít.
Tak jsme otevřeli několik casů a musím říci, že od teď začínám už karty vždy hodnotit jen naživo.
Panu Hrbkovi jsem psal, že v jednom chyběla 1/1 karta, a poslal jsem mu scany, a pan Hrbek mě opravil, že ten plíšek je 1/1:-).
Karty moc pěkné. Třeba memorabilia Josefa Mikoláše, to je jak beton Terry Sawchuka... Nádhera.
Co mě potěšilo, jedna 1/1 karta je Ivan Hlinka...
Panu Hrbkovi jsem psal, že v jednom chyběla 1/1 karta, a poslal jsem mu scany, a pan Hrbek mě opravil, že ten plíšek je 1/1:-).
Karty moc pěkné. Třeba memorabilia Josefa Mikoláše, to je jak beton Terry Sawchuka... Nádhera.
Co mě potěšilo, jedna 1/1 karta je Ivan Hlinka...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Podělím se s Vámi o kompletní obsah toho lepšího ze 4 casů - nebo 5ti - nejsem si teď jistý, ale myslím že to byly 4.
Další rozbalování bude zítra. Nechci to rozkuchat jak zvíře, chci si to trošku užít:-).
Paralelky /5

Inserty

AUTO

AUTO pokr

Ins (uprostřed /5)

MEMO

AUTO /5 (Patera /4)

1/1

Až na Ivana pro mě nic moc jména, chtěl jsem samozřejmě podpis, zatím se mi vyhýbá:-)). Ivan Hlinka ale super.
Další rozbalování bude zítra. Nechci to rozkuchat jak zvíře, chci si to trošku užít:-).
Paralelky /5

Inserty

AUTO

AUTO pokr

Ins (uprostřed /5)

MEMO

AUTO /5 (Patera /4)

1/1

Až na Ivana pro mě nic moc jména, chtěl jsem samozřejmě podpis, zatím se mi vyhýbá:-)). Ivan Hlinka ale super.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
1/1 Holík, Klapáč, Válek. Zřejmě slušnej oddíl.
Ty /5 podpisovky vypadají hodně luxusně, za zelenej fix fakt palec nahoru

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Kobranov fuckt pecka!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Jj zelená fixa vypadá dobře, akorát Hamrlík ji použil tam kde neměl.
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
A ja si rikal, ze nevychazi pocet karet a az tak kompletni predstaveni to nebylo, chybi Gold Club /20 
Na karty se tesim, vypadaji paradne provedene. Zeleny fix u green verzi je super napad, vazne skoda, ze ne vsem to dojde
Uz je mi zrejme, jak jsou provedeny stick karty ve vyseku - dvojite. Trosku nezvyk, uvidime na zivo. Ty stare memo jsou uzasny karty. Jirikovo glove karta je top.
No uz abych taky neco vybalil

Na karty se tesim, vypadaji paradne provedene. Zeleny fix u green verzi je super napad, vazne skoda, ze ne vsem to dojde

Uz je mi zrejme, jak jsou provedeny stick karty ve vyseku - dvojite. Trosku nezvyk, uvidime na zivo. Ty stare memo jsou uzasny karty. Jirikovo glove karta je top.
No uz abych taky neco vybalil

MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
byl jsem zvědav na velikost memo v kartách. Příjemně mě překvapila! Pecka !!! Pane Hrbek, Bravo
..................... MR 

Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvědavej, jak to bude vypadat naživo, protože to je vždycky rozhodující...takhle pohromadě to nevypadá úplně zle...
Pavle, budeš něco z toho pouštět/bude to na shopu/stačí napsat zprávu?
Pavle, budeš něco z toho pouštět/bude to na shopu/stačí napsat zprávu?