Těch produktů, které bych rád otevřel je mraky, ale jelikož jsem se před nedávnem "zbavil" všech řadovek, tak jsem se již nechtěl vrátit mezi jejich majitele. Vím že mezi některými sběrateli budu tímto prohlášením takovým trnem v oku, ale popravdě řečeno, řadovky se množí jako králíci a stejně tak jako v Austrálii, člověk pak neví co s nima....
Takže se mi okruh poněkud ztenčil.
Když pominu cenově velice náročné kejsy typu The Cup, Nat. Tresures a pod., které bych si také jednou velice rád otevřel, a i když nepatřím mezi ty které přepočítávají boxy na peníze, přece jenom to jsou kousky ještě o nějaký ten level výše než mi dovoluje aktuální rozpočet.
Takže jsem do výběru zahrnul ještě nějaká další kritéria v podobě...Top hráčů, hard podpisovky, málo noname, něco do sbírky... a tak mi nakonec vyšla má oblíbená série Limited 2012-13.
No dost bylo kecání, jdeme na to.
Limitované bejsky /299

Silver base /49

Limited Captains /99

Captains Silver /49

Captains Gold /25

Něco pro tvrďáky... Board Members /199 Bohužel pouze základní verze.

Jeden Die-cut Limited Duels

Trophy Winners /199

No a na závěr ty nejpovedenější... Stanley Cup Winners /199 - být tohle všechno podepsaný, tak ani nestačím zavolat záchranku...

Limited Rookie Redemption /499 - Redemption všechny propadlý, ale jdou normálně zaregistrovat, tak snad vše dojde.
Jinak celkem bylo 15 redemption-na každý box 1 kousek. Zajímavý, že někde nejsou a jinde jsou 2

A následují memorabilie.
Jersey /99

Jumbo Materials /99 + jeden nováček /199

Nějaká trička byla dokonce i poškrábaná... /99 a /25

Phenoms + jejich redemption /499

Monikers /99

Tak a to bylo "základní" plnění. Za mě spokojenost.
Ještě nějaký ty Hadérky...../199 a tripple /99

No a potom nějaké ty "Prime" verze /25 a 2 "ixka"

Na řadě máme to nej co se v boxech skrývalo a jelikož v některých případech je těžký rozhodnout o tom která karta je lepší, tak na některých místech je karet více.
Začneme od pátého fleku.
4 podpisovky. Vše samozřejmě hard a i když se jedná o velice dobrá jména, dnes to stačilo pouze na páté místo. /99

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Legenta Canes - Ron Francis na Monikers /25. Skvělý podpis, skvělého hráče.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Na třetím místě se ukážou celkem 3 karty. Vše Low-limit.
Tavares Limited duels /10

Nash Base Sapphire /5

A famózní 2x 3clr patch Mariana Hossy /10

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Na druhém místo jsem vybral 2 karty. Obě podpisovky (ty spodní)
P. Kane Monikers Silver /49 a SC Winners M. Modano /99

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
No a na konec jsem si nechal jednu opravdovou libovku....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...jj tečky neberou konce, a i když to není karta s nejnižším limitem, tak si myslím že je na prvním místě právem...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

MR. RAY BOURQUE - MONIKERS SILVER 05/15

Pokud jste se dostali až sem, tak děkuji za pozornost a někdy opět naviděnou!!
PS: VŠECHNY karty kromě Bruins a Stanley Cup Winners Autograph jsou k dispozici a můžete si o ně psát