Co se týče aukce, nic špatného nevidím, nikdo přece nemůže čekat, že tam bude tahat patche Halla z každého balíčku...buďme realisti a nestranní. U balíčků je to vždy loterie.
Na celém breaku mě pobavilo to, že jsem byl ve finále osočen já, že jsem si objednal pomluvy ze strany Felipeho, které jsem si ani nestihl přečíst
Jen bych tady rád veřejně napsal pro dodavatele těchto balíčků, že Felipe pro mě skutečně nepracuje

a rozhodně mi tady nepomáhá, jak se domnívá - opravdu nemáme zapotřebí. Rozhodně si nevšímám, že by ho tady někdo veřejně hanil pravidelně. Sám jsem smazal jednu pomluvu na jeho adresu. Myslím, že neoblíbenost si každý prodejce dělá sám...
Rozhodně bych ale neřekl, že se tu proti komukoliv vede nějaký boj. A rozhodně tady ani nikdo není za chudáčka...
A k ceně? No vyhodili si ji lidi sami, tak přece nemůže nikdo remcat, pokud byla aukce od korunky, tak je to super, kam se to dostalo. To smekám.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.