vodry22 píše:Ještě jedno takovy opatření by šlo udělat.místo V ty kartě udělat takovej lehkej die cut a ustřihnout ji růžek. Oficiálně a pak to mrsknout do bonus packu.lidi by měli radost z obsahu kterej je někdy opravdu skvělej ale nezaměňovali by je za ty původní karty.me by to potěšilo koupit si boxik leaf a jako bonus mít pack o třech kartách.base insert a memo. Proč ne i s razitkem a bez rohu. Potěšila by pozornost.hodnota původních karet by se nezměnila a jako bonus mít podpis nějaký legendy například.
Ty krávoviny mimo Vault jsem celý nečetl, tak se omlouvám, pokud něco zopakuju

... nápad s bonusovými packy Leaf je jistě skvělý, ale vzhledem k tomu, že Price prodal firmu Leaf a Vault série si dělal ve vlastní režii, připravil by se o peníze. A mezi námi, kdo by odolal ? Je to bohužel jeho právo. O tom, že šla cena karet ITG dolů není pochyb, pokud budeš třeba shánět starší série typu 06-07 Stick Rack, tak bud u nich akceptuješ vysokou buy it now cenu nebo můžeš čekat, až se někde objeví. U nich propad nenastal. Bohužel u klasických jersey nebo podpisů /30 je samozřejmě rozdíl v období třeba před 5ti lety a nyní jasně vidět. Ale zase je to dáno tím, že každý rok se na trh dostanou +/- podobné karty a to, co se odlišuje si drží cenu (viz. příklad se Stick Rack). Sám sbírám Šatana, mám ve sbírce asi 1200 různých karet včetně spousty 1 of 1, nízce limitovaných patche karet. Když vidím, co jsem platil já a za co chodí některé staré karty nyní, je mi až špatně

.. jenom podotýkám, že jsou to série od Upper Decku, extrémně spadly třeba 12 jersey PIT / WAS (první šla za 400 usd , zbylé kolem 250 usd) nebo kdo si pamatuje první SPX Flashback AUTO jersey. Šatan je SSP, borec mi jednou nabízel 600 usd (což byla ceníková hodnota), ale byla to část kolekce, tak jsem si ho nechal. Před rokem se na eBayi objevily dva kusy a šly kolem 125 usd tuším. Stejně tak staré série typu 01-02 SP Game Used, které před 10ti lety stály x-násobek dnešních cen. Ale není to chyba jedné firmy, můžou za to bohužel všechny, jelikož se počet sérií šíleně nafoukl a lidi logicky nebudou dávat za každou patch /25 třeba 150 usd, počkají si na skoro stejnou sérii. Žijeme ve spotřebním světě, tak jak si koupíš levnou televizi, tak si koupíš levnou jersey kartu. Široká nabídka zákonitě srazí cenu. Ono mezi námi, kupovat karty po roce 1950 na nějakou investici je blbost. Asi tolik za mě (ps: za případné překlepy se omlouvám, valím spát).