http://hokejovecards.rajce.idnes.cz/SPx_15-16
to mě nenapadlo, adrenalinparicovsurneg50 píše:z tymi pocitmi že niečo viacej očakavame od boxov za 3 tisic korun, je už na "dennom poriadku",
ale ta cena určite dviha adrenalin čo nebyvalo pri "bežnym" boxoch v minulosti
unnofiks píše:Bylo to myšleno tak že jsem se těšil na podpisovku kor když na boxu svítěj 3 a ona žádná (vlastně 1 red.)
Monochromatics jsou parádní (hezká a zajímavá)
Jména super at už top nováčci Domi,Larkin,Mcdavid tak i legendy Mário,Wayne.
Já to chápu, reagoval jsem na Sabres911... Ono z boxu za 3000,- Kč by člověk samozřejmě chtěl tahat něco víc... Jen se snažím říci, že to nikdy extra jiný nebylo. Snad jedině u ITG když ještě měly svou hodnotu, ale to je 2008... U UD ani Panini za původní ceny, to jiné nebylo. Ale třeba to plnění, kdy dnes do každého balíčku "aspoň něco dají" je pozitivní krok. Samozřejmě to je i tím, že snižují počty balíčků, čímž mě osobně štvou. Na druhou stranu - jestli mít za 250,- Kč jen řadovky, nebo za 300,- Kč vždy něco lepšího, tak to asi taky volím variantu B... Já UD neobhajuji, ale celý trh se totálně změnil a to zapříčinilo spíš Panini (přestože jsem jejich fanda taky). Teď se vlastně jen očišťuje trh, ale to může trvat roky...unnofiks píše:Bylo to myšleno tak že jsem se těšil na podpisovku kor když na boxu svítěj 3 a ona žádná (vlastně 1 red.)
Monochromatics jsou parádní (hezká a zajímavá)
Jména super at už top nováčci Domi,Larkin,Mcdavid tak i legendy Mário,Wayne.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti