Jak už jsem napsal, je to bohužel vše o jedné kartě, mě se povedlo vytáhnout podle mého názoru velice dobrou kartu, takže nakonec spokojenost.
Jak píšeš, tobě se SPx nelíbí, zaplať pánu bohu, že se každému líbí něco jiného, vždyť by to byla nuda!!!!!!!!!!!!
Tento rok jsou ale podle mého názoru SPx za posledních pár let designově nejpovedenější, řadovky jsou hezky provedené, inzerty naživo velmi hezké, retro RC jersey dobrý nápad, monochromatics Jersey neurazí, problém je jak už psal p. Bartko s checklistem,
já měl v celém boxu jediného čecha na řadovce ( Hudlera ), toť vše.
V neposlední řadě si myslím, že i ta cena není nijak závratná.
Ještě díky za gratulaci!!!!!!!!!
Nikhaj píše:Tak isto mi príde že v skutočnosti sú tie inserty krajšie čo je docela logické

ale chcel som napisať presne to čo už tu bolo napísané v tomto prípade parádna trefa Larkina ale na USA/Canada fóre som videl také boxy, ktoré hodnotovo neboli ani z polky tak ako tento tvoj. Jednoducho tam nebolo nič, samozrejme to sa môže stať pri každom boxe napríklad u SP Authentic ale v tomto prípade mne osobne SPx sa nejako nikdy nelúbili, každý ma iný v kus ale tento box aj v minulosti bol o 1 karte no tento ročník sa mi zdá, že urobili ešte viacej. A k cene boxu, za rok či za dva keď ich ostane kopec sa budú predávať za 50% ceny tak ako trilogy alebo SP Game Used. Určite by každý radšej prijal viacej kariet zo "strednej triedy" ako hop alebo trop. Strašne mi napríklad chýbajú mená ako messier, gordie howe, forsberg atď. Asi mám iba ja taký pocit, že legendy sú vytláčané "highrunermi", ktorý sú dobrý akurát tak na biznis ale mne toho moc nepovedia. Neviem ci s Mcdavida, Mckinnona, Larkina budú také osobnosti, počítam, že nie.
Tak či tak gratulácia