Takže, prakticky hned jak jsem se tady na fóru o celém systému dozvěděl a objevil jsem denní free packy, řekl jsem si, proč ne. Tak jsem si každej den klikl na balíček s tím, že se mi třeba časem podaří aspoň jednoho hráče dotáhnout do silver foil verze. Když se po čase spustilo trejdování, byl jsem z toho nadšenej, měl jsem něco přes 150 virtuálních řadovek a tak jsem si vybral pár hráčů a začal jsem měnit. Podařilo se mi dotáhnout asi 4 hráče a další jsem měl rozpracovany, když jsem poslal nabídku uživateli, kterej mě následně naprosto šokoval. Nejen že nabídku přijal, hned vzápětí mi poslal návrh on a za jednu mou řadovku mi nabalil přes 10 karet včetně jedné canvasky a dokonce jersey karty. A to byl teprve začátek, protože mi následně napsal, že ruší účet, že jej založil jen aby kamarádovi sehnal nějaké exlusivky a že mi nechá všechny jeho karty, jen si je musím naklikat do trejdů a on všechno schválí a až pak účet zruší. Nejdřív jsem si teda naklikal všechny řadovky z wish listu a pak nějaké inserty, které se mi hodily. No on mi znovu napsal ať se nestydím a vezmu všechno