Upper Deck e-Pack

Žhavé novinky týkající se sezóny 15 / 16
Odpovědět
okorec
Zkušený
Zkušený

Re: Upper Deck e-Pack

Příspěvek od okorec »

tak čo? už trejdujete? :) nechcete niekto niečo pomeniť?

okorec
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od okorec »

tak som trochu potrejdoval a cisto z freepackov mám za dnešný večer na COMC silver foil:
Chara
Halak
Hossa
Gaborik
Tatar
Hudler
Luongo
Pouliot
Parise
Hall
Karlsson
Getzlaf
Rakell

a pár trejdov mi chýba do Malkina a Kuznecova.

Co teraz s nimi? :) Podrzat ich na COMC a niekedy v buducnosti poslat domov?

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tie píše:Neboj, nežárlím. Nemám důvod, Lukáše respektuji a věřím, že to ví. Z tvých názorů mám ale legraci. To ovšem nechme stranou. Tady se obecně nedá diskutovat na slušné úrovni, pokud dojde na boj dvou "zarputilých táborů" a jeden se snaží přesvědčit druhý o své pravdě. Já takovou potřebu nemám, spousta lidí ale evidentně ano.
Tome, já to rád přiznám, nejde o mou či jinou pravdu, snažím se lidem otevřít oči, nechci, abychom byli tupé ovce, která akceptují vše, co "tam někdo nahoře" udělá. Čím dál méně lidí má na věci svůj názor (právě proto, co píše Zette). Podívej, co se děje s Evropu a tím humusem co sem denně proudí, a nikdo proti tomu nic nedělá. To, že budeme nadávat na FB opravdu změnu politiky nepřinese... Tady jsme malá sběratelská komunita, proti US sice jak mravenec v plném mraveništi, ale tady někoho ovlivnit jde.
Mrzí mě, že tady nikdo z tábora přívrženců epacků neumí přiznat, že Series 1 byl podvod. Tony Lapacko, neměl jsem vůbec na mysli velké dealery v US. Mnoho normálních sběratelů si objednalo casy dopředu!!! Někde jsem to tuším psal - lidé za mořem loni vynechávali spoustu sérií a šetřili peníze na McD RC sezónu!! Blázni co? :) Já vím, ale prostě tam je to jiné. A teď si vezmi, že takový človíček, si ušetřil na 3, 4 casy a šup - po pár měsících zjistil, že v casích nebylo vše... Myslíš, že nebyl naštvaný? Byl a úplně stejně jako ten malý Čech, co si koupil box tady.
Kdyby UD přineslo sérii např. MVP pouze v epacku, nebo lépe Victory, nebo i jakoukoliv jinou sérii včetně Series 2 a vyprdlo by se na fyzický boxy - tedy ji udělali jen virtuálně... kdyby navíc ty boxy stály 50 USD, což by s přehledem mohly, tak mlčím jak hrob a řeku OK. Nechtějí vydávat řadovky, zvolili tuhle formu. Ne kecám, nadával bych, že nedělají už vůbec nic pro děcka a pro starší sběratele, kterým RC McDavida prostě nic neříká a nikdy nebude, ale to by bylo jediný na co bych tak mohl nadávat. Možná se na to za pár let taky podívám jinak, a rád uznám chybu. Ale tady v tomto případě si to úplně nemyslím. Protože ani nemluvím o prožitku, který člověk má z rozbalení boxu, tam je rozdíl 99%... Na tý obrazovce hraješ PC hru, kterou ti někdo předem naprogramoval, ale to jde bohužel ruku v ruce s dobou...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Tie píše:...Tady se obecně nedá diskutovat na slušné úrovni, pokud dojde na boj dvou "zarputilých táborů" a jeden se snaží přesvědčit druhý o své pravdě. Já takovou potřebu nemám, spousta lidí ale evidentně ano.
Máš pravdu že obecně se tady moc na slušný úrovni diskutovat nedá. Ale nevidim problém v tom, že je to o rozdílných názorech, nebo táborech a hájení své pravdy. Problém vidím v primitivismu, že pokud nemám argumenty, začnu druhého urážet. Nebo je i mám, ale neumím je podat slušně. To se tady děje žel často a dělá to více lidí. Žel to ve finále končí vždy stejně – že se lidi na to téma přestanou vyjadřovat, pár lidí si to tam ještě chvíli řeší (rozuměj urážejí jeden druhého vlastně již bez potřeby tématu samotného) a pak to utichne. A tady je asi řešení částečně v tom být důsledný v dodržování pravidel fora a toto netolerovat vůbec.

Ohledně zarputilých táborů – další nevýhoda komunikace „online“, že nejde věci diskutovat více věcněji, chybí tam lidský kontakt, viditelné emoce atp.. a známá věc, kdokoli má v něčem opačný názor, okamžitě si ho řadíme do druhého tábora. Jakoby tu nebyli lidi kteří se snaží komunikovat věcně a „trochu nezaujatě“. Pokud někdo napíše „UD ten produkt ošidil“ už je v táboře odpůrců. Já se rád považuju za člověka tolerantního, schopného diskutovat, ale samozřejmě ne vždy mi to jde  Když mám na něco nějaký názor, nevidím problém v tom ho říct..

Ohledně e-packů, mě stejně jako Pavlovi vadí, že vlastně nikdo nebyl ochotný přiznat, že ten produkt oslaben byl, UD to předem neřekl, a i když právně určitě měli vše ošetřeno a tedy v pořádku, morálně to v pořádku nebylo (jinými slovy, právník by řekl ok, zdravý rozum říká že to smrdí). A vlastně protireakce k tomuto byla spíš ve stylu že si češi pořád musí na něco stěžovat 

Poslední věc – sportovně přiznávám, že jsem se ohledně e-packů pletl v tom, že UD neumožní měnit ty řadovky. Umožnili to, a to (nakolik mám k tomu produktu výhrady) vidím pro sběratele jako dobrý krok. Tímto mají i ty free packy aspoň smysl.
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Přesně jak řiká Pavel , ty kejsy ve velkym kupovaly hlavně obyčejný smrtelníci , nevim proč to pořád Tony Lee Suspenzor zevšeobecňuje , schovává ten problém za nějaká dýlery , drogový asi :angel: , fakt je to podvod ať se na to koukáš jak chceš , jak bych mu přál aby si koupil za těch pár let až si dodělá večerně tu jeho maturitu , e - box za 150 dolarů , nastal nějakej virtuální error nebo teror a neměl by tam nic , jenom jedničky a nuly *rfl*
následuj bílého králíka Lapačko .......
Obrázek

Chrostik
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chrostik »

okorec píše:Co teraz s nimi? :) Podrzat ich na COMC a niekedy v buducnosti poslat domov?
Nemusis presuvat a drzat na COMCe, kludne mozes nechat aj tam, pripadne ich daj do ponuky priamo na stranke a mozno vytrejdujes aj za nejaku YG :D

Inac tato tema ma svoj zmysel... najskor som si myslel, ze sa tu len dotahujete o blbostiach, ktore aj tak nikto z vas nezmeni a je to uuuplne jedno, co tu kto povie, aj tak si UDcko spravi po svojom.... ale zmyslom tejto temy a to, ze sem kazdy den niekto nieco napise, mi aspon pripomenie, aby som v ramci nicnerobenia klikol na free e-pack :D Takze diky chalani :D Poslem vam par radoviek *lgh*
Eric Lindros - 3600+ / ???
http://www.chromc.eu/
Obrázek

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

tak tu debatu citam, az ste ma vyprovokovali si otvorit free e-pack *lgh*
pokial sa uz daju navzajom menit tak je to aspon troska virtualna zabava, aj ked Jagra mi iste nikto nevymeni

suhlasim inak aj s tym, ze sem davat nazor je ako sa postavit ku stene a cakat kto vystreli, ale risknem to :)

mna, uchylneho otvaraca to urcite neoslovilo, aspon nie teraz a ja chcem ten box a karty drzat v ruke
to ze UD urobi cokolvek ako osklbat ludi je prirodzene spravanie firmy a je na vas ci sa date alebo nedate
ak by sa to nepredavalo , tak to zrusia, rozhoduje trh
nikto nikoho do nicoho nenuti
teda okrem dani a zomriet detto musime *drink*

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

mapko píše:tak tu debatu citam, az ste ma vyprovokovali si otvorit free e-pack *lgh*
pokial sa uz daju navzajom menit tak je to aspon troska virtualna zabava, aj ked Jagra mi iste nikto nevymeni

suhlasim inak aj s tym, ze sem davat nazor je ako sa postavit ku stene a cakat kto vystreli, ale risknem to :)

mna, uchylneho otvaraca to urcite neoslovilo, aspon nie teraz a ja chcem ten box a karty drzat v ruke
to ze UD urobi cokolvek ako osklbat ludi je prirodzene spravanie firmy a je na vas ci sa date alebo nedate
ak by sa to nepredavalo , tak to zrusia, rozhoduje trh
nikto nikoho do nicoho nenuti
teda okrem dani a zomriet detto musime *drink*

Jágra tam mám na Code to Greatness... ale těším se až tam dají Series 2, kde má řadovku, tam bude foil verze priorita...:-)

Jinak jsem tam včera udělal asi 15 trejdů, je to něco jako virtuální burza, akorát nemusíš platit za vstupné a za stůl...

Foil karty tam mám momentálně následující: Tukka Rask, Carter Hutton, Duncan Keith a Tomáš Hertl.

Můj nick: Smarty_39, kdyby si mě nedejbože někdo chtěl dát do "oblíbených" ...:-)
Hobby od roku 1994.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Supermane sorry ale takový lidi jako je Lapčka urážet budu protože si to zaslouží , způsob jeho ospravedlňování toho podvodu mi přijde jak když ten imbecil z NERVU , taky inženýr a ekonom až na půdu už si nevzpomínam na jméno , vychvaloval lidem odchody do důchodu po 70tym roce života , už jenom to co obhajuje je na ránu pak ještě jakym způsobem to už nemůže nikoho nechat chladnym .
Měl bych jeden dotaz , pokud tady někdo argumentoval tim že si nemůže koupit balíček nebo box někdě v cizině , jak psal třeba Tie že ve Španělsku to nekoupí , tak jakej je rozdíl mezi tim když si to koupí ne ebay ty karty ? nebo někde na comc , eshopu atd. ? Přece taky si zaplatí za poštu a pošlou mu to tam kde se zrovna nachází . Jakej je teda přínos e-packu z tohodle pohledu ?
Diskuze se často vyhrotí jasně , ale urážky vem čert , zabedněnost lidí to je oč tu běží , ještě navážu na Pavla , koukal jsem na video někdy ze 70tých let kde bývalej ruskej agent KGB vyprávěl o manipulaci lidí člověk co žil už trvale v USA, řikal že v USA existujou koncentrační tábory ale že když o tom řekne normálnímu američanovi tak mu neuvěří , ok , když mu ukáže fotky toho tábora tak mu taky neuvěří , kdyby mu ukázal video stejně mu neuvěří , pak řekl kdyby ho tam uvěznily a dozorci ho nakopaly do p****e , tak teprve ptotom by mu uvěřil :angel:
Změny se dějou postupně , a věci na manipulaci lidí , ovládání se prosazujou postupně a jsou prezentovaný vždycky jako velekej pokrok a vylepšení se spoustou výhod pro jednotlivce , musíš sledovat velkej obraz ne jednotlivý dílky skládanky Lapačko , jak řikam následnuj bílého králíka .........
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tony Lapacka píše:ale těším se až tam dají Series 2, kde má řadovku, tam bude foil verze priorita...:-)
Počkej, on tam ještě není box ani balíčky Series 2?
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Chrostik
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chrostik »

pavelbart píše:
Tony Lapacka píše:ale těším se až tam dají Series 2, kde má řadovku, tam bude foil verze priorita...:-)
Počkej, on tam ještě není box ani balíčky Series 2?

Jo, stale nie je, iba Series 1 :)
Eric Lindros - 3600+ / ???
http://www.chromc.eu/
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak to je taky divný... Proč by je tam nedali hned. Když teda, jak tvrdí, jde 20% produkce do epacků, tak nevidím jediný logický důvod je nevystavit hned. Vy, co to sledujete, vysvětlilo to UD někde?

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

pavelbart píše:Tak to je taky divný... Proč by je tam nedali hned. Když teda, jak tvrdí, jde 20% produkce do epacků, tak nevidím jediný logický důvod je nevystavit hned. Vy, co to sledujete, vysvětlilo to UD někde?

Já jsem právě na to dost čekal a ono pořád nic... Vysvětluju si to tak, že asi chtěli počkat, jak dopadne ta věc s tradingem a taky asi lidi napínají a nechávají je pořád dokupovat tu Series 1. Zkrátka vymyšlené to mají dobře...
Hobby od roku 1994.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak že to mají vymyšlené dobře, na tom se shodneme všichni:-). Pro ně dobře samozřejmě.
Ale co je za tímto, by mě taky celkem zajímalo.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Já jsem zvědavej až zahltí internet dalšíma a dalšíma seriema e - packů / e - boxů , jestli se to bude pořád tak prodávat , když už tam budou třeba 3 - 4 série , je jasný že jde o to že ty lidi si to spíš koupí na jejich webu než aby šli a koupily si ten box v kamený prodejně , tohle je jednodušší .
20 % produkce UD S1 to už se při tom nákupnim šílenství muselo dávno vyprodat ne ? :angel:
Asi jsou tam ještě nějaký zásoby ve virtual vaultu až se toto vyprodá tak přijde na řadu S2 *rfl*
Obrázek

Joffrey_15
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joffrey_15 »

Podle mě začínáš bejt kapku paranoidní Šugere :) v tohmle množství se i 20% jen tak nevyprodá :)
Obrázek

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

Joffrey_15 píše:.....v tohmle množství se i 20% jen tak nevyprodá :)
A o to právě jde, kolik je "TO MNOŽSTVÍ". Nejde jenom o to kolik lidí si koupí box/kejs, ale i free packy by měly být přece zahrnuty do celkové produkce...
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

Joffrey_15
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joffrey_15 »

No to těžko říct, jestli jsou tam zahrnuté i free packy, když vnich jsou jen řadovky, které fyzicky neexistujou :D
Obrázek

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Free packy tam být nemusí, jenom řadovky nic neovlivňují, takže to klidně mohou vydávat donekonečna bez vlivu na ten produkt. Jinými slovy, free packy nezpůsobují ten problém "naředění" toho produktu a nemají na to žádný vliv.
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

okorec
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od okorec »

netuším koľko kejsov môže byť celkový náklad UD S1, ale čo majú na e-packu niektorí maníci, to je šialené. najviac, čo som si ja všimol bol borec čo mal 47000 kariet a to ešte podotýkam, že to vyzeralo, že veľa radoviek už premenil na foil verzie, lebo bežných radoviek mal z každej cez 300 ks a iba z tých prvých (Anaheim, Arizona....) mal iba okolo 50, čiže asi to začal kombinovať na foilky, ale asi ho to omrzelo :D .. odhadujem teda, že bez kombinácií na foilky by mal z každej base karty 350 ks + mrte inzertov (cca +15% z počtu base) a teda spolu okolo 80000 kariet a teda otvoril tak 35 kejsov. A to je len jeden konkrétny človek, ktorého som tam videl. Videl som tam plno ďalších čo mali 10, 20 a viac tisíc kariet.

Odpovědět

Zpět na „2015 / 2016“