Věděl bych, co s ním, mnohem líp...

Jo, jo, je to už tradiceworlikk píše:Jediný, co mi pije krev, je ten rozstříhanej krásnej loňskej výroční dres Formiče...
Věděl bych, co s ním, mnohem líp.
Měly by být 1 na case, když je 1:4 boxůmworlikk píše:Je nějaká garance vložení na case? Např. podepsaná memo atd?
No vidíš, toho jsem si nevšiml. DíkJoffrey_15 píše:Měly by být 1 na case, když je 1:4 boxůmworlikk píše:Je nějaká garance vložení na case? Např. podepsaná memo atd?
Budeme dělat GB a dáme tam opět zajímavý bonus!! A to není vše co připravujeme k Serii 2!DSTRAKA píše:Tak plnění mě překvapilo, čekal jsem že počet karet půjde dolů, ale tohle jsem fakt netušil.![]()
Už se těším jestli bude Pavel dělat g. Break.
Díky, moc se těším, bude ten G. Break už v březnu?pavelbart píše:Budeme dělat GB a dáme tam opět zajímavý bonus!! A to není vše co připravujeme k Serii 2!DSTRAKA píše:Tak plnění mě překvapilo, čekal jsem že počet karet půjde dolů, ale tohle jsem fakt netušil.![]()
Jinak ty GU vypadají hodně dobře!! Mně tam samozřejmě irituje Duda za Litvínov, ale už jsem vydavateli říkal, že to chápu:-))))
ve čtvrtek prosím ne, na krámku budeme boxy a balíčky nabízet od pátku 4.3. díky Hrbekmajkouch píše:a kdy si můžem přijít na Výstaviště nakoupit? ve čtvrtek?
JJ, v březnu, hned ze startu.DSTRAKA píše:Díky, moc se těším, bude ten G. Break už v březnu?pavelbart píše:Budeme dělat GB a dáme tam opět zajímavý bonus!! A to není vše co připravujeme k Serii 2!DSTRAKA píše:Tak plnění mě překvapilo, čekal jsem že počet karet půjde dolů, ale tohle jsem fakt netušil.![]()
Jinak ty GU vypadají hodně dobře!! Mně tam samozřejmě irituje Duda za Litvínov, ale už jsem vydavateli říkal, že to chápu:-))))
Super, už je moc těším.pavelbart píše:JJ, v březnu, hned ze startu.DSTRAKA píše:Díky, moc se těším, bude ten G. Break už v březnu?pavelbart píše:Budeme dělat GB a dáme tam opět zajímavý bonus!! A to není vše co připravujeme k Serii 2!DSTRAKA píše:Tak plnění mě překvapilo, čekal jsem že počet karet půjde dolů, ale tohle jsem fakt netušil.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti