dneska se mi na návštěvě podařilo vyfotit toho huhuláka, jen se mi s ním nechtělo svítitsmiesek píše:pan Hrbek tam měl dobrého svítícího sněhuláka

dneska se mi na návštěvě podařilo vyfotit toho huhuláka, jen se mi s ním nechtělo svítitsmiesek píše:pan Hrbek tam měl dobrého svítícího sněhuláka
tak to urcite souhlas! az na ty stoleckydj4u píše:Taky přidám své hodnocení, řeknu to takhle, to že se dělali burzy u Zábranských a že tam byly tak dlouho byla ta největší chybaděkujte, že to tam skončilo, už dávno se měli najít jiné prostory, tohle je naprosto ideální a super místo! Takhle by měla burza vypadat, připomnělo mi to staré dobré Bohnice asi 15 let zpět, jen s tím že tohle je na mnohem dostupnějším místě, kousíček od centra
Prochey?Staal píše:Na lednovou burzu dorazim ja i moje draha polovicka
To je otázka spíš na ženu, ale určitě se něco chystá...DaveBrownsound píše:Dorazim a tesim se na kolacMartine, co boruvkovy?
Tak to bude silná sestava teda:)TwentyTwo píše:Tak my jedeme celá výprava (Já, Evča, Milan a můj kolega). Tak se moc těším, že zas po dlouhé době uvidím známé tváře
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host