2011/12 O-Pee-Chee Hockey

Žhavé novinky týkající se sezóny 11 / 12
hcards
Opora
Opora

Re: 2011/12 O-Pee-Chee Hockey

Příspěvek od hcards »

Gustavsson50 píše:Můj názor na OPC a jejich inserty je takový že se snaží udělat kartu,katerá má vypadat jako ty nejstarší ale je to úplně na nic...
Třeba ty souvenirs sou podle mě pořád hrůza ale lepší pořád lepší než loni(to už nebudu ani komentovat) ale furt nic moc.
Je to ale jen můj názor popravdě mě od OPC vždycky odradí cena.
Cena tě odradí, že je moc vysoká nebo nízká? :twisted: také mne mrzí, jersey karty, že vypadají hodně podobně jako loni, na druhou stranu je to historie, spíš si myslim, že by tohle měl být poslední ročník třeba na 4-5 let :), aby mohli sběratelé sérii, třeba jako já, dosbírat co nejvíce do 11-12 a pak klidně za 5 let až načerpají novou inspiraci mohou přijít s novým ročníkem.
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky. :)

Gustavsson50
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Gustavsson50 »

hcards píše:Cena tě odradí, že je moc vysoká nebo nízká?
Jak by mě mohla odradit nízká cena?
Ta cena je podle mě vysoká.
Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX

hcards
Opora
Opora

Příspěvek od hcards »

To je asi o názoru, ale starší hobby seženeš do 1000 Kč nové lehce přes, za tu cenu pořídíš max retail, pravda zase je, že u ostatních sérií máš většinou garantovány jersey i v retail boxech, zde málokdy v hobby, ale když zde na něj narazíš vždy je to šlágr, ať už jde o souveniers , auto nebo buyback kartu.

Nicméně vím, že jsem zaujatý pač je sbírám :)
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky. :)

ma-me
Veterán
Veterán

Příspěvek od ma-me »

OPC 08/09 což je výborný ročník stojí bez dopravy a DPH 26 USD a to je mega super cena...
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

Gustavsson50
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Gustavsson50 »

Jo OPC 08/09 to je úžasný produkt za úžasnou cenu,ale zbytek ročníků nic moc,ještě podle celkem ušly OPC 07/08.A když tyhle série porovnám s touhle tak to je ohromný rozdíl.
Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX

hcards
Opora
Opora

Příspěvek od hcards »

Líbí se mi i ty loňské jak retro tak řadovky, u letošních je škoda, že Jersey jsou de facto stejné jako loňské, ale dobrý nápad s dotiskem loňských rookie zařazených do letošních :) takže kdo je chce, si musí buď počkat nebo si letošní prostě koupit

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

hcards píše: zase je, že u ostatních sérií máš většinou garantovány jersey i v retail boxech, zde málokdy v hobby, ale když zde na něj narazíš vždy je to šlágr, ať už jde o souveniers , auto nebo buyback kartu.

Nicméně vím, že jsem zaujatý pač je sbírám :)
Jsem rád, že se tu vyskytl někdo s podobným názorem, jako mám já... OPC jsou prostě kus historie a mnohem radši tahám legendární jména na retro kartách než nějakou bezejmennou rookie, třeba s limitem 1/1 z boxu, za kterej dám od dvou tisíc vejš - o tom to pro mě není, nesbírám to kvůli kšeftu nebo abych někoho oslnil, ale prostě proto, že mě to baví... *drink*
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

milan 70
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od milan 70 »

Souhlasím s názorem, že OPC 08-09 byly parádní (retro, gold, metal X), těžko se tomuto ročníku nějaký další vyrovná. Každopádně mně se líbí paralelky (prakticky ze všech ročníků) a opět se pokusím dát dohromady čs.hráče.

hcards
Opora
Opora

Příspěvek od hcards »

Děkuji, že tu nejsem jediný zástupce fans OPC sérií, mimochodem Milane rád ti pomůžu s dosbíráním paralelek Čechů a já se rád zbavím přebytečných dvojáků, více do SZ :twisted:

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Já OPCčka sbírám jen díky tomu, že na nich jsou Češi, kteří prakticky v jiných "luxusnějších" sériích nevycházejí jako Pavel Kubina, Filip Kuba nebo Rosťa Olesz. I když taky dostat se k "Blank Backs" je skoro utopie, ani na beji skoro nejsou :wtf:

Stejně ale nechápu, že na "luxusnější" série se cpou furt ti samí hráči a třeba Pavel Kubina (asistent kapitána Tampy a jeden z nejzkušenějších a velice produktivních beků, olympijský medailista, mistr světa) byl loni (10/11) jen na řadovkách UD, OPC, Victory, Score a Adrenalyn. Nikde na luxusnější sérii, od 1997 co hraje v NHL mu nevyšla jediná podpisovka nebo jersey *bang* Fakt nechápu
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Nějaké novinky od Upper Decku, které se týkají autograph a jersey karet v letošních OPC:

http://upperdeckblog.com/2011/10/ask-ud ... ng-for-ud/
Hobby od roku 1994.

milan 70
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od milan 70 »

Myslím, že Uphon to vystihl naprosto přesně. Pro sběratele karet "obyčejných" čs. hráčů je OPC skvělý produkt. Samozřejmě jsou to karty ne úplně luxusní (v posledních ročnících i na mizerném papíru), ale v jiných sériích (mimo loňských Score) se asi tito hráči nikdy neobjeví. A třeba rainbow verze vypadají, dle mého názoru, v posledních 4 letech poměrně slušně.

Odpovědět

Zpět na „2011 / 2012“