Ano je to SSP na ebay tyhle karty chodí za raketyHeppig píše:Tak Pulkkinen je neskutečná trefa. To je tuším SSP?
Žížo, to pardón, ale to docela smrdí "sebeostudou"!zizomil píše:kdyby neco odehral NHL tak mozna... ale podle vseho tam jeste nenastoupil :-)kam ten kartičkovej svět spěje?![]()
p.s. ale jinak karty jsou to pekny...at nejsem moc negativní
DzEjDy píše:Kdyby ještě v nhl nenastoupil, tak by mu nemohla vyjít karta.
jsem rad ze jsem nekoho potěšil...Hans píše:Mě se líbí, jak se žíža pořád něčemu diví.Trh v zámoří prostě jede v nováčcích a tahle karta je docela raritka, takže se těm cenám ani nedivím. Jinak Pulkkinen snad už letos prorazí do sestavy. Je to střelec, kterýho Wings potřebujou.
ale mohla... a zrovna nedavno se to stalo... score 12/13 ? nebo tak nejak??? jak myslím Buffalo vybralo v draftu hrace co ani neexistuje... a karta mu vysla tak to asi neni problemDzEjDy píše:Kdyby ještě v nhl nenastoupil, tak by mu nemohla vyjít karta.
nesnažím se nikomu nic namluvit... ale co si pamatuju tak to bylo driv krasny kdyz nejdrazsi karta byla max za 50-100usd to se jeste dalo neco sbirat bez toho aby jsi musel prodavat svoje auta,baráky a jeste si na to pujcovat u bankypavelbart píše:Gratulace, super.
Mně se ale tohle plnění, kdy jsou dva case hity v jednom boxu vůbec nelíbí, včera jsem rozbalil box a bylo to tam taky a týden předtím stejná série a tam nic... Kdyby byly v casu dva boxy s case hitem jen dobře, ale mít jeden se dvěma - nevím, víc lidí by bylo spokojených.
Jinak McDavid je myslím podobně nafouknutý jako všechny ty hvězdy před ním. Je to každý rok stejný. Viděl jsem to video, jak dal snad 5 gólů a jsem přesvědčen, že mu to brankář pouštěl a nebyla tam navíc žádná obrana, prostě se chtělo mu udělat promo. Fakt je ten, že trh s RC momentálně drží karty, ne že ničí, jak se nám snaží Žíža namluvit, protože až vyjdou série 15-16, tak to bude hlavní lákadlo, je to smutný, ale je to realita. Můj tip - ceny a kvality Crosbyho nedosáhne. A zase na jeho kartách provaří miliony američanů a kanadýrů. Jako už provařili i na Sidovi!!! Nemluvě o dalších jako RNH apod.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host