.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

Bodejť néé když si je po hmatu vybralZdenek89 píše:Na každý balíček připadá jedna trefa a ještě slušná jména, gratuluji.
Veteran fans hcs píše:v druhé řadě bych rád oznámil - v letošním balení karet už to učitě nepůjde
Zase tak horký bych to neviděl. Nejde ani tak o tu cenovou dostupnost, jako o dostupnost vůbec. Pavel má na shopu spoustu zajímavých balíčků, ale k dětem se dostanou jen skrze objednávku rodičů. Na stáncích existují právě jen OFS, nebo samolepky od corfixu, což nepovažuju za nejšťastnější. Ty karty NHL by byly na stáncích super. Pro děti si myslím by byly ideální i ty FATpacky. Jdou koupit v rozmezí 80-130 korun, je tam obvykle 32 karet, a je to super. Jasně, starý Pro Setky za 4 pětky, kde jich bylo 20, je něco jiného, ale peníze mají dneska jinou hodnotu než v polovině 90. let, kdy jsme kupovali Pro Setky nebo Scorečka.leebour píše:Hej ale pre malých nezoženieš cenovo dostupný produkt
mě to zase nedá a musím reagovat na tyto chytré rozbory.Bianconero píše:Zase tak horký bych to neviděl. Nejde ani tak o tu cenovou dostupnost, jako o dostupnost vůbec. Pavel má na shopu spoustu zajímavých balíčků, ale k dětem se dostanou jen skrze objednávku rodičů. Na stáncích existují právě jen OFS, nebo samolepky od corfixu, což nepovažuju za nejšťastnější. Ty karty NHL by byly na stáncích super. Pro děti si myslím by byly ideální i ty FATpacky. Jdou koupit v rozmezí 80-130 korun, je tam obvykle 32 karet, a je to super. Jasně, starý Pro Setky za 4 pětky, kde jich bylo 20, je něco jiného, ale peníze mají dneska jinou hodnotu než v polovině 90. let, kdy jsme kupovali Pro Setky nebo Scorečka.leebour píše:Hej ale pre malých nezoženieš cenovo dostupný produkt
Pardon, ale extraligové karty mě absolutně nezajímají. Pro mě je to škávr, pro jiné úžasné karty. To je zkrátka o chuti. Chytré rozbory nedělám, jen jsem řekl svůj názor. Vaše moudra mě vůbec nezajímajíVeteran fans hcs píše:
Veteran fans hcs píše:Vy jste si zavzdychal ve špatném tématu.
Extraligové karty tu jsou a budou. rozhodně nejsou žádný jak Vy píšete škávr.![]()
mě naopak vůbec nezajímají nhl karty a takových lidí je hodně, jejich design je často na hranici nevkusu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti