Kdybych musel shrnout do jedné věty, bylo by to takto - Cupy za cenu Victorek

.
Opravdu mi to tak přijde:-) - je to super, jen možná, že by možná bylo lepší udělat nějaký retail a hobby (což je), ale s většími rozdíly v plnění a ceně. Co se týče bonus Signatures, podepsaný řadovky jsem nikdy neměl rád, zvláště pokud mají limitaci "vyraženu" rukou, na kartách nepoznám na první pohled rozdíl, oproti tomu, když si ji nechám podepsat u haly. Ale to je můj osobní názor.
No a to je asi tak vše, co bych k tomu vytýkal, dál bych jen chválil a bylo by toho na hodně dlouho, prostě pan Hrbek zvedl OFS z bahna do nebe, je jen otázkou, zda to není moc rychle

- asi jak vidím, někteří sběratelé na to nejsou připraveni

A vlastně se jim ani nemůžeme divit po tom, co se tady vydávalo za "karty" prakticky od revoluce. Možná to skutečně nas---e ty starý zarytý OFSáky, ale myslím, že to přinese výrazně větší klientelu celkově, a novou, třeba i hodně HL sběratele.
Mně se karty líbí moc, stickovky jsou neuvěřitelné, prostě na úrovni National Treasures apod. To je jiná liga. Je jen škoda, že se k tomu týmy hlásí tak, jak hlásí. Jo kdyby k tomu měli kluci z ledu vztah jako třeba Kuba Petružálek (který mi hned hlásil, že už má v Litvínově kartičku s velkou radostí, to by se to spolupracovalo. Když jsem mu ukazoval stickovu Francíka, koulel očima a určitě mu je líto, že tam takovou kartu nemá. Kluby dělají velikou chybu, vůbec to nevnímají jako důležitý marketingový nástroj a to je špatně. Na druhou stranu, právě proto, že ty karty vypadají jak vypadají, tak se třeba ten názor bude postupně měnit... Věřím tomu.
Třeba moji kluci si z litvínovskou sestavou z první série neustále hrají.
POZN. můj starší syn vyřizuje, že je škoda, že u nás nevyšel Lukáš Horák (já dodávám na úkor třeba Šlégra

- berte prosím jako vtip), ale on to nějak přežije:-).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.