http://www.ebay.ca/itm/Connor-McDavid-A ... 1532625258
a není 26 kusů snad na takto staré karty celkem hodně? já sbírám paralelky a jsou i takové které vidím 1-5x za rok...valento3 píše:Jak je můžeš vídat často, když se od 13. října na ebay objevilo pouze 26 kusů těchto karet ... To je podle mě rare až dost, na konkrétního hráče můžeš čekat víc než rok. Já kupoval Roye v srpnu 2013 za $40 a to byl první kousek, který jsem na ebay v té době viděl od mé registrace. Od té doby se na ebay v aukci objevil tak maximálně 2x. Ten Potvin za $202 je ale fakt úlet.
Obavam se, ze myslel 26 kusu tehle serie vsech hracu, ne konkretniho hrace. Ale cena je fakt ujeta.dj4u píše:a není 26 kusů snad na takto staré karty celkem hodně? já sbírám paralelky a jsou i takové které vidím 1-5x za rok...valento3 píše:Jak je můžeš vídat často, když se od 13. října na ebay objevilo pouze 26 kusů těchto karet ... To je podle mě rare až dost, na konkrétního hráče můžeš čekat víc než rok. Já kupoval Roye v srpnu 2013 za $40 a to byl první kousek, který jsem na ebay v té době viděl od mé registrace. Od té doby se na ebay v aukci objevil tak maximálně 2x. Ten Potvin za $202 je ale fakt úlet.
Ještě pár roků, začnou ho zajímat holky a po Potvinovi neštěkne ani pespavelbart píše:Je, strašně. Torontská legenda.
Mohu potvrdit, malý ho sbírá...))
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti