To bych doma mít nemusel...

jako překlad slova "seams" tomu neodpovídá, ale já teda někde na netu našel, že by to měla bý tkanička z bruslí .. v Primech 11/12 vyšel Vincour, tak jsem se na to na netu dívalJoffrey_15 píše:Tohle neni tkanička ne? ale kus dresuLukyn55 píše:to je tkanička
Presne, podle me jsou vsechny stejne, neodflaknute. V cem je problem?corfix píše:Já nevím, ale mě připadají všechny téměř stejné v porovnání s tím "normálním".
Kedže Teemua zbieram už dlhšiu dobu a videl som už veľa jeho podpisov, viem, že sa vie oveľa krajšie (vid fotku ktorú som pridal) podpísať a tieto sú jednoducho naškriabané (hlavne tie Contenders) ...corfix píše:Já nevím, ale mě připadají všechny téměř stejné v porovnání s tím "normálním".
Pozri sa na to z lepsej stranky ... Aj takyto "odflaknutu" podpis je lepsi ako 99,9 % podpisov aktivnych hracov ...Gurbi 38 píše:Kedže Teemua zbieram už dlhšiu dobu a videl som už veľa jeho podpisov, viem, že sa vie oveľa krajšie (vid fotku ktorú som pridal) podpísať a tieto sú jednoducho naškriabané (hlavne tie Contenders) ...corfix píše:Já nevím, ale mě připadají všechny téměř stejné v porovnání s tím "normálním".
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host