Nejdřív jeden nepořádek ve znacích. sice ty hráči změnili klub, ale stejně si říkám proč neudělali Haláka za St. Louis a Millera za Buffalo, vžydyť o nic nejde, lepší než tohle

jeden Jarda za Ďábly

nějaký ten insert a ROOKIE

a podpisovky

Toffoli v pohodě, quad Buffala víceméně taky, cena za ně ale je někde jinde, než by možná i měla být. Kupovat je po kuse tak bych si je do sbírky nekoupil, ale o tom to je a příště budu mít na karty podle mého vkusu třeba víc štěstí.
12/13 ITG Ultimate Memorabilia vol 12 můj druhý box
Naposledy mě to tak namlsalo, že jsem pořídil ještě jeden. Ze začátku trochu rozpaky, ale pak sem to prošel ještě jednou a řekl bych, že nakonec vyšel moc dobře i když ten minulej plnej legend lepší. Tenhle jinej, ale stejně dobrej, Opravdu na takovýmhle boxu nejde prodělat, co karta to hit.
1. balíček
karta Future Stars se možná vyvine k lepšímu v budoucnu, jinak, abych se přiznal moc ty mladý neznám až na pár jmen takže ani nevím jak na tom Dickinson je. Draftován Dallasem jako celkově 29 v roce 2013, Za Dallas nehrál , ale v OHL má docela dobrý statistiky.

2. balíček
druhá Future Stars karta, Monahan slušný jméno, MacInnis pěkný kousky dresu, spokojenost s balíčkem

3. balíček
podpisovka nic moc i když člověk nikdy neví jak se v budoucnu rozchytá. Pěknej podpis, kompletní, nezkaženej nálepkou. Stick karta výborných 500set gólových střelců v NHL. Bez fotek, ale jinak hezká karta. Žádná silueta jako ve Stickworkách.

4. balíček
zase Future Stars, ale z McDavida by mohla být jednou mega stars takže uvidíme, Příští rok budu pozorně sledovat draft jak na tom bude. Se jménem spokojenost a quad jesrey kapitánů Pittsburghu taky vůbec není na škodu. Nebýt posledního balíčku, asi nejlepší balíček v boxu.

5. balíček
v každém 10 boxovém casu je jeden box. kde je balíček jenom Steva Yzermana a ten vyšel na mě. Moc pěkný karty. i ta řadovka. Podpis je hard sign takže paráda a jersey 3 barvy, určitě vítěz boxu tenhle balíček

děkuji za pozornost a už teď musím říct, že mě láká ještě jeden, uvidíme