2013-14 ITG Lord Stanley's Mug

Žhavé novinky týkající se sezóny 13 / 14
zette
Legenda
Legenda

Re: 2013-14 ITG Lord Stanley's Mug

Příspěvek od zette »

Nechapu, jak se Vam muzou libit ty podpisovky? Dlouho jsem takovy fekal nevidel. Navic na podpisovkach neni jediny hrac, ktery by u ITG uz podpisovku nemel. Jak rikal Pavel, mozna by fakt stalo za uvazeni jim tam poslat jeden box tech "nasich" masek...

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Příspěvek od Tkachuk007 »

Hm, mě se líbí. V tom případě jsem podle Tebe "fekální" sběratel :roll:

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Tak Tva sbirka ma do fekalu daleko:-), v drtive vetsine si vybiras nadherne sety ke sbirani. O to vice me prekvapujes, ze se Ti ta grafika libi. Kdyz opomenes ta jmena a motiv, ze se jedna o vyherce poharu, tak co je na te karte pekne? Ta fotka v podivnem tvaru, kresba poharu, nevim... Ale kazdemu se libi neco jineho...

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

zette píše:
Tak samozřejmě, když tam nacpeš Erata nebo Pavelce a dáš jim nad hlavu místo Stanley Cupu záchodový zvon, pak to nebude vypadat dobře, byť to bude odpovídat situaci. Tu kartu dělá výjimečnou a lišící se právě ten motiv Stanley Cupu a jistá sázka na velká jména. Ta karta je lepší než valná většina, co ITG za poslední 2-3 roky vydali. A troufnu si tvrdit, že i lepší, než některé karty ze současné série Masked Stories, když už jsi to zmínil. Ale v jednom podstatném máš zatracenou pravdu, každý má jiný vkus.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Samozřejmě kdyby ITG mělo licenci, tak budu mít na jejich grafika jiné požadavky. Jenže licenci nemají a jejich svázané ruce vytvořily kartu, která je vzhledově přijatelná a mě se líbí.
Co se mi líbí konkrétně:
- Fascinuje mě Stanley Cup jako takový. Ten kartě dominuje a jeho světlý podstavec tvoří nádherné místo pro "hard" podpis.
- Karta je na výšku (mám to radši)
- Jméno hráče citlivě usazené na prostředek i s rokem výhry SC
- Barevné rozlišení pozadí karet např. Dave Keon nebo Bobby Hull jsou barevně dokonalé karty

Celý set kompletovat nebudu. To by byla finanční vražda. Pár karet si pořídím např. Kocur (NYR), Andersson (NYR), Keon (TOR), Backstrom (MON), Duff (MON) .... A určitě půjdu do dvou boxů.

Skeleton
Nováček
Nováček

Příspěvek od Skeleton »

Souhlasím s tebou mě se ty karty také líbí. Tak uvidíme jaká bude cena možná bychom se mohly dohodnout a jít na pul s boxem. *iwm*
Sbírám brankáře (především Devils a Rangers). Dále jersey karty i obyčejné. A oblíbené týmy. Dallas Stars , New Jersey Devils , New York Rangers

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

Po pravdě se mi moc ani nechtělo psát, ať nejsem nařčen z toho, že zase obhajuju ITG. Ale co už. Klasické Quad jersey beru už jako tradiční výplň (něco jako jersey v UD Series 1, akorát pořád o znatelně vyšší hodnotě), každopádně Lord Stanley's Mug je série věnovaná Stanley Cupu. Nikdy nezapomenu na den, kdy jsem poprvé viděl jednu repliku a v zápětí i originál v HHOF, no a když jsem mohl jeden půlden pobýt ve společnosti poháru, cestujícího s hráči po celém světě. Stanley Cup má kolem sebe neuvěřitelnou auru, teda mně to tak přišlo… i když s hráči už cestuje replika, za tu dobu ji měli v ruce Gretzky, Mario, Jágr s Haškem nebo třeba Messier. V dnešní době se toho moc nového nevymyslí, proto třeba Lord Stanley's Mug Shot s Messierem mi přijde parádní. Ostatní jersey se Stanley Cupem taky bomba, podpisovky jsou podle mě taky krásné, nemůžu si pomoct. Spíš by mě zajímalo, jestli je ten CL kompletní. Přijde mi tam strašně moc hvězd, no a při poměru 2:1 nechápu, kolik by toho museli podepsat. Jasně, Howe, Lemieux budou SSP, Bobby Hull asi taky nevychrlí 1000 podpisů, co jsem ho viděl, tak tam podle mě ještě kus CL chybí. Víc by se mi líbolo, kdyby byl CL rozsáhlejší, ale holt ITG jsou cestou nejmenšího odporu a jistě i vyššího risku a je praktičtější poslat hráči 11x jinou kartu než obesílat 11 různých hráčů. Na druhé straně i tohle můžeme brát za inovaci :D

Za mě zajímavý produkt, který tu ještě nebyl. Pokud to někdo vidí jinak, sorry, nehádám se :)

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Mě se líbí Premium Base Cards, Cup Winning Goal a Mega Patch s výřezem SC :thumbup:

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Bylo by fajn z boxu vytáhnout jednu Mega Patch :thumbup:

Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Sice krásný, ale stejně jako u všech preview nových sérií - když ptáčka lapají...
Obrázek

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Ale že zpívají krásně :lol: Mohli by se zapomenout a jednu poslat do ČR :P

hektuur
Veterán
Veterán

Příspěvek od hektuur »

Já do tohoto produktu půjdu určitě.. Cena bude asi trochu moc ale štěstí se má pokoušet.. *cl*
Sháním karty Petr Gewiese a SÍŇ SLÁVY ČESKÉHO HOKEJE.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Asi máš Dzejdy pravdu, ale pořád je to lepší, když člověk ví, co tam může být za nádheru a tohle je teda po dlouhý době, co se mi strašně líbí karta ITG! Je na ní i hašan? ;)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Na stránkách ITG zatím checklist karet Mega Patch není :(

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Parádní ukázka!!!! Veliké lákadlo!!! MR *cl*
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Na stránkách ITG http://www.itgtradingcards.com/products ... enable]/3/ je komplet checklist.
Hašek na kartě Mega Patch je :thumbup: Z našich ještě Jágr, Hejduk, Eliáš.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Už vím co mi na celém představení karet chybí.
chybí mě karta s fotkou jakéhokoliv hráče jak zdvihá Cup nad hlavu, nebo se s ním raduje

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Nene, ten Lidas byl parádní s SC nad hlavou akorát, že malovaný :silent:
Naposledy upravil(a) Luky dne pát 25. dub 2014 15:46:18, celkem upraveno 1 x.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Koukal jsem na cenu a je to teda dost drahý. Mně to vychází na 4200,- cca, což mi přijde teda celkem maso. Je fakt, že to je pěkný...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Dnes jsem dostal od svého dodavatele nabídku na karty Lord Stanley´s Mug. Musel rozbalit tuny boxů, a musím říci, že některý karty jsou fakt hodně povedený, líbí se mí třeba team ITG, nebo třeba ty Rings, o patch se bavit nemusíme. Hezký. Určitě půlka karet je originálních, druhá je klasika ITG, to nechci rozebírat. Co mě ale dodělalo jsou opět ty "loga" hráčů, kde nejsou fotky. A přiznám, u té první, kde je Roy Brodeur, mi na první pohled vůbec nedošlo, že to nahrazuje fotku martyho:-))) U té spodní je to jasné. Nicméně, já tohle fakt nechápu. Přece koupit od fotografa fotku Martina Brodeura nemůže být pro takovou firmu nic nemožnýho, snad se nebavíme o 100000USD. A degradovat tím tuto sérii mi přijde smutný, spíš bych řekl, že to je obrovská ostuda dát do takhle krásný série polovičatý karty.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „2013 / 2014“