Titanium Case Break
Team random mi dal Islanders, nasledne som vyhral este free spot Devils

ITG First Six
3 rozne breaky, kazdemu vzdy isla 1 karta. Mal vzdy pomerne vysoky vyber, no vzdy mi chybalo 1 miesto na uplnu pecku. Karty su to ale krasne. Esposito je Gold x/5

Group break kde mi prischlo St. Loius + 1 gold pack k tomu

Matteau je 9/30, Parise 8/25

Dominion Case Break - Team select (rangers, isles, red wings)

Dominion Case Break - Team select (red wings)

SPGU Team Select (Capitals) + nieco naviac
Draft Day Marks - Ovechkin x/10 SP

Malkin 217/250, Letang 22/199

Group Break - Team Draft, mal som vyber prvej volby a zvolil som Montreal

Roy Gold Verzia x/10

Group Break Monster 48 boxov
Tato posta mi prisla len vcera. Uz som ju vobec necakal, lebo sem sla dvojnasobne dlhsie nez je zvykom. V breaku bolo 48 boxov rozdelenych na dve zhodne polovice, takze cislo vybera sa potom len preklopilo. Random mi hodil cca 6 miesto. Povedal som si, ze skusim stastie a zahram to na Kreidera, tak som vybral Rangers. V druhej polovici som mal Floridu. K breaku boli este 4 gold paky.
Gold Packy - Prism Rookies su x/30, Fire on Ice x/25, Select Green x/25 a ten Bennett 2/5. Ten ma podla ebay aj celkom hodnotu, tak mam radost

No a ideme do finale:

Priznam sa, ze o tomto hracovi som nikdy predtym nepocul. Ide vsak o krasny kusok historie, hraval za Rangers (zacal myslim v 61/62) a je clenom siene slavy.
Dakujem za pozornost

Az na Private Signings a Esposita na Enshriments je v podstate vsetko volne, aj ked tie high end karty si zrejme vsetky necham. (resp. dam ich na ebay za nejaky vysoku cenu ci sa niekto nechyti).