To iste som si povedal aj ja.. Ticho pred burkou.. Ja to vidim na nejaky Auto / patch.. Drzim palce.
Inak neviete co znamena u Boucharda to PS:139 ???
ITG Decades 1980s case break - Bonus box
"Psalm 139" http://en.wikipedia.org/wiki/Psalm_139 |
|
![]() Nováček ![]()
jestli to tak fakt je, tak respekt Bouchardovi! Chicago Blackhawks
|
Navíc ten podpis je takovej veselej. ![]() |
|
Tak abych se bez mučení přiznal, na karty jsem přes dovolenou ani nepomyslel a vůbec mi nechyběly. Každopádně jsem hned po příjezdu otevřel jednu krabičku. Výsledek hodně solidní.
Box 15 Inserty Doug Gilmour 100 Years of Hockey Card Collecting Denis Savard Decades Rookie Hakan Loob/Jari Kurri Battle of Alberta ![]() Autograph ![]() Peter Stastny GUJ black version /120 ![]() For Your Country Bossy/Perreault/Bourque/Goulet black version /80 ![]() Dave Babych Game-Used Emblem silver version /3 ![]() |
|
knírač nakonec se poved.krásný 3 barvy.to je asi max co jde ne?
|
|
Emblem je velice pěknej
![]() ![]() |
|
No abych se přiznal tak knírač docela potěšil. Není to sice top hráč, ale mám ho v paměti z devadesátých let. Ten jeho knírek se prostě zapomenout nedá.
![]() |
|
Tak to si se vrátil ve velkým stylu Hansi
![]() Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
|
|
![]() Nováček ![]()
Registrován: pon 30. kvě 2011 14:25:38 Bydliště: Týn nad Vltavou |
Super box, jako Babychův fanda, by pro mě byl úžasnej, ale je pravda, že bych nebyl zklamanej ze žádnýho co sem tu viděl. Gratulace
![]() |
No Babych, který byl hlavním povoláním obránce teda v +/- bodech zrovna neexceloval, což je tabulka pravdy pro obranu. 1195 zápasů a v nich - 223 +/- bodů. Nejvíce mě udivila jeho vstupní sezona do NHL, v 69 zápasech - 61 +/- , tak to je mazec číslo
![]() |
|
Tady se mrkni na celý tým v roce 1980-81 Jets http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/leag ... 21981.html dalšími tam jsou -54, -57, -47, -40, -39 tenhle tým měl stats 80Z 9-57-14 skóre 246:400 ![]() ![]() |
|
Tak konečně mi můj zdravotní stav a neposedné bříško dovolilo sednout na chvilku ke skenneru a trošku pracovat.
![]() Box 16 Inserty Ron Francis 100 Years of Hockey Card Collecting Doug Gilmour Decades Rookie Joe Sakic/Chris Chelios Battle of Quebec ![]() Autograph ![]() Game-Used Raymond Bourque Rookie GUJ silver version /40 Pat Riggin Game-Used Jersey black version /120 ![]() For Your Country Housley/Vanbiesbrouck/LaFontaine/Langway silver version /30 ![]() |
|
dekades sou opravdu nadherne,bral bych je vsechny...jen na takove karty mit ted penizky
![]() |
|
Box 17
Inserty Phil Esposito 100 Years of Hockey Card Collecting Dale Hawerchuk Decades Rookie Mike Luit Memorable Mask ![]() Autograph ![]() Game-Used ![]() Larry Robinson Game-Used Jersey gold version /10 ![]() Tak dneska určitě nejvíc potěšil Mike Vernon na podpisovce. Tady musím pochválit ITG, protože nebýt jich, tak by takoví hráči byli mimo sběratelské hobby. No a dvě legendy Habs na jersey určitě taky nejsou k zahození. Jenom mě mrzí, že zatím nepadla žádná SP podpisovka. Tak snad ve dvaceti boxech bude alespoň jedna. Jinak to budou opravdu super super short printy. |
|
Semenko vyfocený těsně po odchodu od holiče
![]() ![]() |
|
karty super, jména výborný
![]() ![]() |
|
Tak pro mě nej pecka tohodle boxu určitě Robinson. Krásný kus dresu a třešnička na dortu gold /10 paráda
![]() ![]() Carey Price 411 cards Rookie Canadiens 408 cards Tomas Plekanec 342 cards Vincent Damphousse 140 cards Saku Koivu 48 cards |
|
![]() Hvězda ![]()
Registrován: ned 22. kvě 2011 16:37:23 Bydliště: Jiříkov (severní Čechy) |
Podpisovka Vernona a jersey /10 Robinsona super!!! Jinak vše nejlepší k svátku, podle švédského kalendáře měl Hans včera svátek
![]() ![]() |
Míro, díky za přání k svátku. Škoda, že si jediný člověk, co mi popřál a navíc mi nikdy nedal žádnej dárek.
![]() Box 18 Inserty Ray Bourque 100 Years of Hockey Card Collecting Bernie Nicholls Decades Rookie Tom Barrasso Memorable Masks ![]() Autograph ![]() Game-Used Denis Savard Rookie GUJ silver version /40 Mike Bossy Trophy Winners GUJ black version /100 Brian Propp Game-Used Jersey black version /120 ![]() Tak dneska udělal největší radost kapitán týmu USA z Lake Placid Mike Eruzione. Z game-used nejvíc potěšil Denis Savard. Jinak to byl spíše "obyč" boxík. |
|