Tak jsem si asi po 5ti letech koupil boxík, tak mám zase na dalších 5 let vystaráno ... z obsahu nejsem nějak extra nadšenej, asi jsem doufal v trošičku víc, ale co se dá dělat ... Hlavně, že jsem vytáhnul Fleischmanna na Canvas, kterého jsem si samozřejmě od Pavla koupil ze shopu k boxu
Ale jinač solidní boxík. Nelíbí se mi akorát, že na Young Guns nejsou žádní golmani. Pouze Fasth a na Canavasce ještě Mrázek a tím to končí, pokud se nepletu. Luk.
Sbírám karty golmanů NHL, KHL a ELH z jejich prvních sezón.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.
SugarRay píše:No vidíš Taby máš zase klid na pětiletku a to stálo za to !
YG by mě taky zklamaly , jedině ten Fasth snad ze něco stojí . Jo a co Exkluzífka ?
Jo, to stálo Exkluzífka tam nebyla žádná, to jsem 2x projel všechny řadovky, jestli jsem jí nepřehlídnul A to ještě ten Duchene na MVP byl z balíčku, co jsem si vzal k boxu navíc
Já vám hoši nevím. Ono se to takhle posuzuje. Samozřejmě, že když člověk může vytáhnout borce jako Hertl, Galcheynuk, McKinnon a další, tak tohle vypadá trochu chudě. Ale myslím, že Maata, Ristolainen, Fasth a Girgensons nejsou vůbec špatná jména. Problém je, že těch ještě lepších jmen tam je víc no.