Začneme tedy 2003-04 Crownem - ikdyž jsem říkal z nutnosti, tento box bych mohl rozbalovat od rána do včera...máme jej z PAcificů asi nejdradši.
Tento produkt snad nemůže zklamat, což myslím, že pacific umí málokdy celkově...
JSY: Modano, Vermette a Hemský!
A pak krásný patch Saku Koviu, ale opravdu povedená záležitost.
Inserty - Lemieux (Lords of the Rink - na nich dále Spezza, Tkachuk, Roenick). Dále Gauntlet of Glory (Hašek, Aebischer, Turco, Denis), potom MA Fleury...nováčci - povedly se celkem, ale už nevím, kdo tam byl a paralelky Blue /850 (Super - Hašek...).
Celkově spokojenost, jako vždy s tímto boxem.

2002-03 Calder Hockey - Jason Spezza Box.
Box zaměřený hodně na nováčky, taháte je snad z každého balíčku. Nováčci jsou zde ve 2 úrovní:
- standard (vypadají jako Gold, ale v BV není nic - s limitací 825 ks. A pak silver s limitací 299 ks. Malá perla, SPezza /825 má 15USD, silver /299 má 8USD

Box super, krásné řadovky, hodně povedené Pacific Complete (1 v každém balíčku), na nich bylo 80% Cz a Sk hráčů!!!
JSY - Murray a Naslund, nic moc...inserty HW Heroes - Yzerman, Lemieux...no comment.

Nakonec 1999-00 Prism - Patrcik Roy box. Na ten jsem se těšil nejvíce a udělal mi asi největší radost. Mně se ty karty strašně líbí (ikdyž já jsem pacificovej, to je těžký...).
Hrozně "jiný" karty, mají svou originalitu. Hodně se povedly RC karty, co jméno, to známý hráč. Potěšil nejvíce Jirka Fischer, nebo Kaberle F. Potom byli tito hráči_ Štefan, S. Kariya, Biron, Antropov, Bouliion,B. Staurt, Saprykin, Conolly, Legwand, Aubin, Michaud, Afinogenov, Hecht, Gagne!
Ice Advantage - Patrick Roy!
Paralelní karty Holographic Gold /480 - Patrcik Roy!!, Buzek RC, Iginla, Stuart B.
Holographic Mirror - Steve Shields /160