2013-14 OFS plus

Žhavé novinky týkající se sezóny 13 / 14
Odpovědět
Bianconero
Legenda
Legenda

Re: 2013/14 OFS plus

Příspěvek od Bianconero »

Pane Hrbku, kdybyste si začal brát dobře mířenou kritiku k srdci, namísto neustálých adolescentních reakcí, udělal byste jistě lépe. Ale jak známé přísloví říká, starého psa novým kouskům nenaučíš.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Víte pane, neznám Vaše přijmení, proto mi promiňte tohle oslovení, veškerou kritiku jsem si vzal k srdci a věřte jsem nikoho nechtěl urazit, ale hodlám se i nadále občas vyjadřovat s jemnou nadsázkou, protože chci brát život s úsměvem a pravděpodobně
se skutečně ve svém životě dostávám znovu k pubertálnímu období.
opravdu bych byl moc rád aby každá kritika pomohla k lepšímu výsledku ve výrobě českých karet a opravdu každý má možnost
firmu OFS oslovit a nabídnout jí svou pomoc a nápady.
co se týká Michala tak věřte že jsem ho začal svým způsobem uznávat, protože je to člověk nanejvýš cílevědomý, nadaný a nadprůměrně inteligentní a upřímně mu v životě přeji jen to dobré.
co se týká letošních karet OFS, tak si počkám až budou karty naživo v oběhu mezi cílovou skupinou jejich sběratelů a pak teprve budu moci ohodnotit, jestli mají nějaký úspěch

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

a můžeme očekávat, že nastanou i nějaké změny u "obyčejných" OFS, nebo se nějakých pěkných karet dočkáme až opět v nějaké samostatné sérii ?
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Lukyn55 píše:a můžeme očekávat, že nastanou i nějaké změny u "obyčejných" OFS, nebo se nějakých pěkných karet dočkáme až opět v nějaké samostatné sérii ?
z toho co vím, tak nějaké vylepšení bude, ale je na sběratelích aby posoudili jestli bude zajímavé.
to co jsem si dříve neuvědomoval je snaha pana Vrkoče, i přes vzrůstající náklady, udržet cenu karet na stejné úrovni jako v minulých sezonách.
podívejte se na neustále se zdražující americké serie, ano je tam kvalita ale nechají si ji dobře zaplatit

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

tak uvidíme .. nj ale když třeba porovnám box OFS a třeba UD S1, tak je mezi nimi rozdíl asi 150-200 korun ..to je potom hodně nepoměr v porovnání cena / kvalita .. samozřejmě UD je velká firma oproti OFS, ale jak už se tady řeší několik let, ono by bohatě stačilo se aspoň trošku snažit při tvorbě vzhledu karet, nikdo po OFS nechce nějaké Refractor karty, ale karty, který aspoň vypadají pěkně, nebo třeba udělat inzerty, které budou zajímavé a ani nemusí mít nějaký ultra efekt, ale inzert points, průměr apod. jsou spíše jen nutné zlo ..

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Lukyn55 píše:tak uvidíme .. nj ale když třeba porovnám box OFS a třeba UD S1, tak je mezi nimi rozdíl asi 150-200 korun ..to je potom hodně nepoměr v porovnání cena / kvalita .. samozřejmě UD je velká firma oproti OFS, ale jak už se tady řeší několik let, ono by bohatě stačilo se aspoň trošku snažit při tvorbě vzhledu karet, nikdo po OFS nechce nějaké Refractor karty, ale karty, který aspoň vypadají pěkně, nebo třeba udělat inzerty, které budou zajímavé a ani nemusí mít nějaký ultra efekt, ale inzert points, průměr apod. jsou spíše jen nutné zlo ..
Teď jsem koukal k Pavlovi na shop a rozdíl mezi boxy OFS a UD 1 je 500,-
jinak uvidíme, snad se něco změnit povede, počkáme na oficiální představení

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

tak OFS nové stojí 1500,- ne ? .. a jinak já teda od ceny UD S1, co má Pavel odečetl cca 200 za poštu, clo atd. ;)

jj třeba nás ještě OFS překvapí, ale bohužel z prvních náhledů to vypadá otřesně no a bohužel se nedá očekávat jako třeba u karet DEL a EBEL, že by v reálu vypadaly karty líp ;)

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Lukyn55 píše:tak OFS nové stojí 1500,- ne ? .. a jinak já teda od ceny UD S1, co má Pavel odečetl cca 200 za poštu, clo atd. ;)

jj třeba nás ještě OFS překvapí, ale bohužel z prvních náhledů to vypadá otřesně no a bohužel se nedá očekávat jako třeba u karet DEL a EBEL, že by v reálu vypadaly karty líp ;)
stály od začátku 1404,-, ale to jsou prkotiny, necháme se překvapit.
jinak DEL a EBEL se vydávají daleko snadněji, mají totiž sponzory

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Lukyn55 píše:tak OFS nové stojí 1500,- ne ? .. a jinak já teda od ceny UD S1, co má Pavel odečetl cca 200 za poštu, clo atd. ;)

Srovnáváš nesrovnatelné, navíc ještě taková "maličkost" - box UD je balen 24/8 a OFS 36/10....

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Na druhou stranu by neškodilo (ba si to o to při plnění 36x10 tak trochu i říká) udělat nějaký fajn insertní sety místo pseudoinsertních "Die-cut" verzí. Body, Snipery apod. osobně vlastně ani neberu jako inserty. Trochu mi tam chybí něco jako bejvávalo třeba v DSkách - krásný lesklý insety Goalies, repre, Top Stars atd atd. Na ty karty byla a je radost pohledět. A to ani nemluvím o tom, že by vůbec nebylo na škodu udělat třeba něco na způsob Starquestů a podobných setů, který by ten českej rybník obohatily. To by podle mně bylo úplně jiný kafe než třeba Die-cut karta nějakýho rozhodčího, kterou jsem vytáhnul z OFS 12/13 *cl*
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

já nesrovnávám, ale pan Hrbek psal, že OFS drží stejnou cenu oproti stále dražším americkým sériím, tak jsem jen reagoval, že box UDček nevyjde o tolik dráž ;) .. a jinak rozhodně lepší 190 karet, kde jsou i nějaké pěkné inzerty, jersey a paralelky.. než 360 stejných karet ;) .. ale uvidíme jakej bude box OFS jako celek ..

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Lukyn55 píše:já nesrovnávám, ale pan Hrbek psal, že OFS drží stejnou cenu oproti stále dražším americkým sériím, tak jsem jen reagoval, že box UDček nevyjde o tolik dráž ;) .. a jinak rozhodně lepší 190 karet, kde jsou i nějaké pěkné inzerty, jersey a paralelky.. než 360 stejných karet ;) .. ale uvidíme jakej bude box OFS jako celek ..
ještě bych rád podotknul že UD vyrobí přibližně 30x tolik karet co OFS, jen na kvantitě je to spousta ušetřených peněz.
a další věc je že grafický průmysl má v tak obrovské zemi obrovský náskok před celou Evropou.
do toho si člověk musí ještě promítnout ty 4 až 6 úspěšnějších sportů než je hokej atd......
a je pravda že zlepšit se dá spousta věcí

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Já se vám pane Hrbek divím že OFS tak hájíte. Sám jste si vyzkoušel že to jde i v naší český kotlině dělat jinak a kvalitněji. Je jasné že na každém produktu se najde něco a vždy je co zlepšovat (a taky asi zvláště češi budeme mít vždy co kritizovat), ale prostě mě přijde (a evidentně je nás víc) že ofs se nikam neposunují a ani nechtějí. Co je mi naplat mít v boxu 360 karet za relativně slušný peníz když je to samý duplikát. Kolikrát se tu rozebíralo že sběratel rozbalil několik naprosto totožných balíčků.. no a ten design a kvalitu provedení už nechci ani komentovat. Já si nemůžu pomoct, na mě to prostě působí dojmem že ofs sběratelé ani nezajímají. Vědí že svoje asi prodají - nakonec chudáci děti v těch trafikách z extraligy nic jinýho ani nenajdou a tatínek jim to vždycky koupí. Asi jsem jako sběratel už rozmazlenej, ale prostě chtěl bych víc...
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Klidně ať zůstane materiál, klidně ať zůstane složení boxů, klidně ať se nepřidělávají karty se super efekty (bylo by to fajn, ale :D ) - bohatě by stačilo vylepšit design a inserty alespoň na úroveň mnoha jiných sérií, které tady v poslední době v ČR vyšly. To přece nemůže být takový problém a je jedno jestli jsme v ČR, USA nebo Uzbekistánu.

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Lukyn55 píše:já nesrovnávám, ale pan Hrbek psal, že OFS drží stejnou cenu oproti stále dražším americkým sériím, tak jsem jen reagoval, že box UDček nevyjde o tolik dráž ;) .. a jinak rozhodně lepší 190 karet, kde jsou i nějaké pěkné inzerty, jersey a paralelky.. než 360 stejných karet ;) .. ale uvidíme jakej bude box OFS jako celek ..
To zas ale můžu namítnout, že UD jsou třeba oproti OFS Exclusive taky hodně slabý - v OFS Exclusive máš za 1.390,- Kč sakra nabito insertama... Proto jsem psal, že prostě srovnáváš nesrovnatelný...

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

nj ale to pak můžeme už srovnávat cokoli s čímkoli .. Exclusive byla výjimečná série, která se ale taky původně prodávala za 1900,- .. ale taky nebyla dostupná pro všechny.. myslím, tím, že se dala sehnat jen na tvém obchodě a shopu OFS .. mě jde prostě o sérii jakou je OFS plus, která se dá koupit v obyčejné trafice za nějakou přijatelnou cenu a bude se na ty karty dát dívat .. podívejte se třeba na starší karty z améru.. třeba teď použiju srovnání se sérií Score 97/98, když už mi ten letošní box připomíná tady tu sérii ;) .. karty nebyly dělané na příliš kvalitním papíru, ale měly skvělý vzhled ;) .. neměly žádné ultra SP karty (jersey, stick, auto) ale byly tam pěkně inzerty a paralelky, nebylo jich tam moc, ale o to bylo lepší je vytáhnout ;) .. klidně v té sérii nemusí vyjít jersey karty, které stejně nejsou game worn, ale jsou to jen fan dresy, ale stačí když ty karty budou pěkný a do toho nějaký pěkný inzert .. je mi jasný že OFS není kartičkářský gigant, ale to aby karty byly vzhledově pěkný není o tom jak velká je to firma.. pěknej návrh karty umí udělat slušnej grafik, to co OFS předvádí mi spíš připomíná práci ve Windowsáckým malování ..

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

superman66 píše:Já se vám pane Hrbek divím že OFS tak hájíte. Sám jste si vyzkoušel že to jde i v naší český kotlině dělat jinak a kvalitněji. Je jasné že na každém produktu se najde něco a vždy je co zlepšovat (a taky asi zvláště češi budeme mít vždy co kritizovat), ale prostě mě přijde (a evidentně je nás víc) že ofs se nikam neposunují a ani nechtějí. Co je mi naplat mít v boxu 360 karet za relativně slušný peníz když je to samý duplikát. Kolikrát se tu rozebíralo že sběratel rozbalil několik naprosto totožných balíčků.. no a ten design a kvalitu provedení už nechci ani komentovat. Já si nemůžu pomoct, na mě to prostě působí dojmem že ofs sběratelé ani nezajímají. Vědí že svoje asi prodají - nakonec chudáci děti v těch trafikách z extraligy nic jinýho ani nenajdou a tatínek jim to vždycky koupí. Asi jsem jako sběratel už rozmazlenej, ale prostě chtěl bych víc...
hájím, protože věřím že se dá postupně všechno vylepšit, nebude to hned, ale snad to půjde. :)

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

http://ofscards.com/unnuke/modules.php? ... le&sid=205
Bez dalšího komentáře.... :( Design ala malování jediný co se mi libí je insert trenéři, kdyby takto vypadali řadovky.

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

TVL co to je za fonty písma?!?! :crazy:
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

Nick-Sloter-Zasahuje
Opora
Opora