si mi to zval z ustLukyn55 píše:jestli ty obrysy náhodou nenaznačují ořez.. protože stejný tvar byl v návrzích od fanoušků předloni a OFS je pak i použilo pokus si pamatuju.. tak když už mají žablonu na ořez, tak ju musí pořádně využít.. bude DIECUT DUAL PODPISOVKA !
hustý
Tak alespoň to nebude těžké rozhodování, EBEL letos dle náhledů jednoznačně vyhráváSperlinho píše:Když se podívám na karty EBEL či DEL a pak na ty naše, no nevím.
tak nevím, schválně si to řekneme koncem březnasuperman66 píše:No comment.. naštěstí mě karty OFS nezajímají a podle tohoto ještě dlouho zajímat nebudou![]()
Tak já tady především komentuju představovaný produkt.. žel tyhle karty jsou už roky stejný. Loňský Exclusive snad do OFS ani nepočítám, ty mě skutečně zaujaly, ale bylo to hlavně obsazením díky výluce. Pokud se na březen chystá zas něco takto zajímavého tak třeba mě to zajímat bude, ale to by tam musel být Neuvirth, a pak zas si říkám co by tam asi tak měl dělat když je v zámoří - to pak bude už zas jiný produkt než naše extraliga.Veteran fans hcs píše:tak nevím, schválně si to řekneme koncem březnasuperman66 píše:No comment.. naštěstí mě karty OFS nezajímají a podle tohoto ještě dlouho zajímat nebudou![]()
Tak to abych začal šetřit...Veteran fans hcs píše:tak nevím, schválně si to řekneme koncem březnasuperman66 píše:No comment.. naštěstí mě karty OFS nezajímají a podle tohoto ještě dlouho zajímat nebudou![]()
Asi bylo moc, čekat, že spoluprácí pana Hrbka s OFS se udělá jedna pořádná série, která bude kvalitní a bude základním kamenem normálních českých karet - taková česká obdoba UD S1 a 2.Veteran fans hcs píše:tak nevím, schválně si to řekneme koncem březnasuperman66 píše:No comment.. naštěstí mě karty OFS nezajímají a podle tohoto ještě dlouho zajímat nebudou![]()
Luky píše:Troufám si tvrdit, že kdyby OFS věnovalo alespoň půlku toho času co Michal na učení a dělalo karty se stejným zájmem jako on medicínu, tak jsme se mohli dočkat opravdu nějakého příjemného překvapení.
Máte naprostou pravdu, Michal dělá vše s obrovským nasazením a proto věřím že až se mu jeho životní sny začnou plnit,Luky píše:Troufám si tvrdit, že kdyby OFS věnovalo alespoň půlku toho času co Michal na učení a dělalo karty se stejným zájmem jako on medicínu, tak jsme se mohli dočkat opravdu nějakého příjemného překvapení.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti