zizomil píše:a kde jsou ty slusny jmena? je tam jen jedno a to ten Henrik jinak bída...
Omerta píše:zizomil píše:a kde jsou ty slusny jmena? je tam jen jedno a to ten Henrik jinak bída...
Teď si děláš p***l ne?
Neznáš St. Louise, Killorna a "Kejna" ???
Nj, já zapomněl... "Kde není Wayne, tam to vlastně stojí za hovno"
Omerta píše:zizomil píše:a kde jsou ty slusny jmena? je tam jen jedno a to ten Henrik jinak bída...
Teď si děláš p***l ne?
tady asi někdo nezna ironii... a ano kde není Wayne tak to je box na h...Omerta píše:zizomil píše:a kde jsou ty slusny jmena? je tam jen jedno a to ten Henrik jinak bída...
Teď si děláš p***l ne?
nemusi to byt 6 smysl staci mit trochu rozum...Tie píše:Na takovouhle ironii by člověk potřeboval asi šestej smysl, nebo nějakej spolehlivej vtipometr
A tohle zrovna ty pises Tomasovi?zizomil píše:nemusi to byt 6 smysl staci mit trochu rozum...Tie píše:Na takovouhle ironii by člověk potřeboval asi šestej smysl, nebo nějakej spolehlivej vtipometra lehce uvazovat
ano zrovna ja mu to pisu... ja si to muzu dovolit...Staal píše:A tohle zrovna ty pises Tomasovi?zizomil píše:nemusi to byt 6 smysl staci mit trochu rozum...Tie píše:Na takovouhle ironii by člověk potřeboval asi šestej smysl, nebo nějakej spolehlivej vtipometra lehce uvazovat
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host