pavelbart píše:
A Prochy, ty tady mluvíš jak nějakej jehovista. Co ti je do toho jak se Michal obléká? Já to teda taky nechápu a můžu si o tom myslet co chci (obrazně, mně je to jedno, ať si každý chodí jak chce...), ale proč ho za to takhle odsoudit? Není to každého věc? Zrovna od tebe bych takové puritánství nečekal... U tebe nikdy nevím, co je myšleno vážně a co ne. Tohle doufám patří k té póze, kterou jste tady se Staalem rozjeli.
Sekce ostatní pro breaky je určitě dobrý nápad.
Pavle, ano, máš pravdu, je každého věc, jak se kdo obléká - právě proto se domnívám, že nějaká polobnažená fotka nemá co dělat v poště mezi hokejovými kartami. Možná Tě to překvapí, ale opravdu to není žádná má póza - totálně mi vadí, když se např. na sociálních sítích objevují fotografie, na nichž někdo vyloženě pózuje do půl těla, nebo podobně obnažen. Přijde mi to sebestředné, dětinské a hloupé. Toť můj postoj
Pochopím, když se někde ovjeví fotka z dovolené, z pohody u bazénu, v bazénu. Možná kdyby to byla fotka z inscenace nějaké spartánské bitvy, nic bych nenamítal... Opravdu.
Když jsem si ale tehdy při svačině prohlížel fórum, natěšen jsem rozklikl "poštovní schránku" a vyskočilo na mě Michalovo chlupaté podpaží, fakt mě to nasralo.
Myslete si, že tady prosazuju nějakou pózu, nebo co. Je mi to jedno. Svůj názor na tyto nehokejové a nesportovní karty už jsem vyjádřil - na někoho tím působím jako omezenec - může být. Opravdu je mi to jedno. Tady jsem se chytil toho oblečku. Možná dětinské a hloupé - o nic míň, než když se zde tehdy objevila ta fotka (čistě z mého úhlu pohledu).
Jsem zrovna z těch, kdo nemá problém diskutoat i o věcech, k nimž to fórum bylo původně stvořeno, tedy o hokejových kartách, hokeji... Snažím se nesrat do politky, páč ta podle mě dokáže udělat zle i mezi dobrými kamarády, necpu se do formulí, golfu, fantasy her, atp. Občas přijdu i s dobrým nápadem, si myslím, což, Pavle sám uznáváš

(raději jsem to zvýraznil)
Zde jsem se prostě vyjádřil, od toho je to fórum. Michala se to nijak nedotklo, jak uvedl, tako co mě tady všichni řešíte? Píšu vše za sebe nezávisle na Millerovi nebo Staalovi - ti se, pokud si vzpomínám, k prvnímu seriálovému breaku nevyjadřovali - nevím. Nerad bych ale, aby to vypadalo, že tady spolu držíme basu za každou cenu...
Zajímavé je, že kromě mě a DzEjDyho tady nikdo nenapsal nic o tom, jak se mu karty líbí/nelíbí. Pročpak nemávnete nad mými příspěvky rukou a nevyjádříte se k tématu. Místo toho tady rozjšídíte takovejhle off-topic...
edit: ještě superman se vyjádřil ke kartám (možná i Miller jeho znuděným emotikonem).