http://www.sportscardforum.com/showthread.php?t=1427042

mira095 píše:Já to tam nevidim Sugy, je tam toto:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Ostatní kdo tam není regnutej tak to asi neuvidí taky....
To bych musela někde vyloupit banku.mira095 píše:Míša by mu mohla poslat nabídku na ten DUAL NHL SHIELD PHIL KESSEL/TOMAS KABERLE![]()
![]()
Já myslim že ani to by ti nestačiloMisa015 píše:To bych musela někde vyloupit banku.mira095 píše:Míša by mu mohla poslat nabídku na ten DUAL NHL SHIELD PHIL KESSEL/TOMAS KABERLE![]()
![]()
![]()
![]()
... vidíš, já bych z ní uchcával taky... když pominu její hodnotu - prodejní cena skoro 10.000 usd, ta karta drží cenu už od jeho nováčkovské sezóny, navíc nízká limitace a fakt, že podle všeho se na trh stále nedostalo cca 20 karet z 99 RC, neznám moc lepších kousků. Navíc Crosbyho považuju za nejlepšího hráče současnosti, co jsem měl možnost ho vidět naživo, tak je komplexní hokejista a strašně mě nadchlo, jak bojuje v útoku a za chvíli pomáhá vzadu. Mám holt pro něho slabost. Schválně jsem si koupil jeho RC, i když teda "jenom" SP Authentic AUTO /999 a nechám si ji. Kartičky sbírám nějakých 17 let a určitě je nehodlám prodávat, tak se těším, až mi bude o 15 víc a budu mít doma Crosbyho RC. Kdo ví, jak se mu bude dál dařit...ale beru to, každý má jiný vkus...Omerta píše:Na pokoukání jistě velice zajímavý, ale podle mne jde čistě jenom o...tady už jde sběratelství asi stranou.
Nejvíc jsem ale hotovej z těch všech lidí, co si na diskuzi s prominutím uchcávaj z tý RC Sida....podle mne je tam daleko víc parádnějších karet než tahle....njn prostě Amíci...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti