Panini Dominion 11/12 Box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci říjnu 2013.
Odpovědět
icespoon12
Zkušený
Zkušený

Panini Dominion 11/12 Box

Příspěvek od icespoon12 »

Tady je video mého breaku, omlouvám se za kvalitu a provedení, je to moje prvotina.

Tady jsou pak fotky jednotlivých kartiček:
http://icespoon12.rajce.idnes.cz/Panini_Dominion_11_12/

mapko
Legenda
Legenda

Re: Panini Dominion 11/12 Box

Příspěvek od mapko »

Bret Connoly a aj ta stvoricka su super

Turok
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Turok »

husty patch ;)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Další break Dominion, co mě přesvědčil, že do toho nee.
Cupy jsou prostě Cupy. ;)
Ale obrovský palec za odvahu :thumbup:
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

By mě Pavle zajímalo, který Cupky tě přesvědčily, že do nich určitě anoo... :D

DOMINION FOREVER!!!
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Měl jsem dvoje a dvakrát paráda:-)

Ne vážně, už jsem je chtěl párkrát zkusit a vždy raději sáhnu po něčem jiném, nebo kartách do sbírky.
Nicméně, mně ty karty nic neříkají, Cup má podle mě větší kouzlo a i hodnotu mezi sběrateli, za mořem rozhodně, takže když člověk vytáhne slušnou kartu, může s ní něco podniknout... To u Dominion moc není... Amíci je prý moc nemusí, bavím se s kluky, co od nich beru pravidelně a v podstatě na Dominion dost nadávají, i když oni hlavně nadávají hodně na Panini obecně.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

icespoon12
Zkušený
Zkušený

pavelbart píše:Další break Dominion, co mě přesvědčil, že do toho nee.
Cupy jsou prostě Cupy. ;)
Ale obrovský palec za odvahu :thumbup:

Upřímně si myslím, že Dominiony představují větší šanci na pořádný hit nebo pěknou kartu oproti Cupkám. Můj názor zakládám na počtu karet v boxu a na shlédnutých brejcích na youtubu. Navíc cena je taky někde jinde.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Není potřeba brát můj příspěvek jako kritiku. Každý kdo rozbalí takový produkt, ať už Cup nebo Panini, zaslouží obdiv.
Ale prostě mně to nic neříká a těch pecek co jsem viděl prodat od Dominion za nic, je strašně moc... Nezískaly si u sběratelů takové jméno jako Cupy a podle mě nikdy nezískají. Mimochodem, cena pro dealery je u obou produktů hodně podobná - to hovoří za vše...
Osobně jsem Cupy rozbaloval 2x a 1x byl u breaku. Vždy parádní. Možná náhoda, ale mně to nevadí:-) A vím, že do Cup půjdu určitě znovu.

icespoon12
Zkušený
Zkušený

Já to jako kritiku neberu v žádném případě. Každý má svůj názor. Upřímně bych si raději taky koupil box The Cup, jenže pro Dominiony rozhodla mnohem příznivější cena. Jsem přeci jen student ;)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Sakra, já když byl student, tak jsem bral balíčky Collectors Choice, to jsme to dopracovali :D
Ne fakt super, díky za break. Ale až jednou budeš otevírat Cup, dáš mi za pravdu. Je fat, že to je možná i tou cenou, člověk je víc připosranej, co tam bude a to z toho dělá větší zážitek:-)))

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Pavle, jsem na tom stejně. Dvakrát otevřeno a dvakrát velká spokojenost. No a protože se blíží Vánoce, tak možná že se bude konat i potřetí. Nebo že bys mě přesvědčil na premiéru s The Cup? :)

Cupky jsou hlavně taky značka, kterou Dominion možná i díky tomu jak píšeš ty, že jsou od Panini nemají a asi ani nikdy mít nebudou. Ale v porovnání cena/výkon, jsou minimálně rovnocenný soupeř. UD to podle mě už trochu přehání, jestli letošní Cupky budou za 600 s nováčkama z loňska, tak to už je nenažranost a hodně ujetá záležitost. To snad nemůžou kupovat ani zarytí příznivci, protože se ti to nezaplatí ani když budeš tahat kdejaký shieldy a podobný "top" karty. Jsem zvědav jak budou koncipovaný letosšní Dominion a jakou cenu tomu Panini nasadí. Kdyby se drželi někde okolo těch 300, tak podle mě můžou Cupky hodně potopit. Graficky a obsahově na to mají, chybí pouze ten brand.
Naposledy upravil(a) DzEjDy dne stř 02. říj 2013 18:37:47, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

icespoon12
Zkušený
Zkušený

Snad se toho jednou dočkám. Já byl mimochodem připosranej i u tohohle boxu *rfl*

chicago 7
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od chicago 7 »

pekny patch
zbieram chicago blackhawks

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Já bych teda chtěl otvírat obojí, ale nechtěl bych to platit. Cupky a Dominion jsem vyzkoušel loni a nevím, jestli to chci zkusit znovu. Samozřejmě, když to otvíráš, tak pocit je vyjímečnej, ale za ty peníze fakt nevím.

Mě strašně vadí na Dominion, že to je fakt tlačeno do nováčků. To je u Cupek taky, ale je tam podle mě větší možnost chytnout pecka kartu nějaké současné hvězdy nebo legendy. Ono by to v mých očích vypadalo jinak, kdyby tam byl místo toho Connollyho na stejný kartě třeba Al MacInnis nebo Martin St. Louis. Nemám rád, když ty nováčky cpou i tam, kde by mohl mít místo nějaký jiný hráč. Mají rookie patch karty a cpou je i na jiné patch karty. Ale ta karta je krásná. V Dominion je dost karet, ale to složení je naprd. 2 base karty, 2 obyč jersey. To je polovina plechovky pryč. Pak nějací no name rookie na 2-3 karty a je to. A to už tady nechci řešit finanční hledisko, protože i já boxy rozbaluju spíš pro zábavu.

Já měl u Dominion štěstí na ty nováčky. Orlov, Eddie Lack a Hagelin. Myslím, že díky tomu složení na svůj break vzpomínám velmi rád, ale kdyby to složení bylo jiná, tak počítám, že nadávám ještě dneska. :D

Ale respekt za odvahu a doufám, že sis break užil.

Odpovědět

Zpět na „Říjen/October 2013“