Panini All Goalies 10/11 2ks
Panini All Goalies 10/11 2ks
Moc jsem se na tento setík těšil, o to větší proběhlo zklamání... Díky nepochopitelně odfláknutému balení od Panini byl můj box poškozenej. Měl navalenej jeden roh, takže cca 12 karet je nenávratně zničeno a na vyhození Nové karty mě většinou zvednou náladu, ale dneska mě totálně zkazily celej den. Chtěl jsem si setík nechat, ale takto to nemá cenu, navíc mezi poškozenýma kartama byli Roy a Joseph do sbírek...
Co se týče samotného provedení karet a nápadu vydat komplet gólmanskej set všech týmů, za to zaslouží Panini palec nahoru, za barbarské balení jim patří nakopat do pr....
Ukázka zničených karet:
Jména na paralelkách se hodně povedly. Jako paralelky je vkládano 5 po sobě jdoucích karet v setu. Já měl 7-11 (Pavelec má číslo 6 ).
Jersey taky dobrý - zřejmě druhý nejlepší gólman sezóny Pekka Rinne. Moc se mě líbí ta fotka...
Co se týče samotného provedení karet a nápadu vydat komplet gólmanskej set všech týmů, za to zaslouží Panini palec nahoru, za barbarské balení jim patří nakopat do pr....
Ukázka zničených karet:
Jména na paralelkách se hodně povedly. Jako paralelky je vkládano 5 po sobě jdoucích karet v setu. Já měl 7-11 (Pavelec má číslo 6 ).
Jersey taky dobrý - zřejmě druhý nejlepší gólman sezóny Pekka Rinne. Moc se mě líbí ta fotka...
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Panini All Goalies 10/11
Co se tejká poškození, tak si dopadl jako já Taky to takhle několik karet odneslo... Škoda že ten pavelec aspoň nedopadl, určo by ti to zvedlo náladu.
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
to poškození je drsné,
se ti vůbec nedivím, že si neměl radost z karet
to mě dokáže pořádně otrávit den
se ti vůbec nedivím, že si neměl radost z karet
to mě dokáže pořádně otrávit den
Pittsburgh Penguins : 2.877 / 25.518
Pat LaFontaine : 133 / 1.002_______ Nabízejte Score Glossy 11/12 : 402 / 500
Pat LaFontaine : 133 / 1.002_______ Nabízejte Score Glossy 11/12 : 402 / 500
já měl teda naštěstí všechny karty ve 100% stavu
S poškozenýma kartama v boxu mám taky zkušenosti, né u této série, ale vím, že už se pak člověku ani nechce dál rozbalovat...
Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
2017-18 OFS Classic:
vše
- Tony Lapacka
- Hvězda
Tak to mě mrzí...ja to měl v pořádku ale vytáhl sem jednu z nejhorších jersey Raycrofta kurňa Hank nikde
Henrik Lundqvist
Robe, omlouvám se za poškozený box - určitě si toho nikdo u nás nevšiml jinak bychom jej neposílali. Tedy pokud jej máš od nás, ale asi jo, protože na objednávce si jej měl.
Je to ale divný, že se poškodil až takto, protože všechny boxy přišly v case krabici. Nicméně, rozbaloval jsem 2 boxy a karty byly chycený v jednom z nich, ne však takto hodně.
Posíláme nový box jako omluvu, ale doufám, že všichni ostatní pochopí, že to nemůžeme dělat u všech boxů, protože obal od Panini je prostě hrozně chatrný.
Je to ale divný, že se poškodil až takto, protože všechny boxy přišly v case krabici. Nicméně, rozbaloval jsem 2 boxy a karty byly chycený v jednom z nich, ne však takto hodně.
Posíláme nový box jako omluvu, ale doufám, že všichni ostatní pochopí, že to nemůžeme dělat u všech boxů, protože obal od Panini je prostě hrozně chatrný.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Za nový box Pavlovi samozřejmě patří velký dík. I přesto, že jsem ho odmítl Pavel box chce poslat. Pro mě je jediným a hlavním viníkem Panini....
Za Pavlovu reakci - respekt Kéž by takových firem u nás bylo víc
Za Pavlovu reakci - respekt Kéž by takových firem u nás bylo víc
Wow, jak píše níže Rob, za tohle Vám patří respekt , toto by nejspíš nikdo jiný neudělal ...pavelbart píše:Robe, omlouvám se za poškozený box - určitě si toho nikdo u nás nevšiml jinak bychom jej neposílali. Tedy pokud jej máš od nás, ale asi jo, protože na objednávce si jej měl.
Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
2017-18 OFS Classic:
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
2017-18 OFS Classic:
vše
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
todle je opravdu nadstandartní a férové jednání ..smekám
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
- superman66
- Legenda
Tak Pavle tohle skutečně zaslouží palec nahoru
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
A clovek by rekl, ze takove veci se uz deji jenom v pohadkach, velky respekt.
Roberto Luongo 40/xxx
Vancouver Canucks 170/xxx
Vancouver Canucks 170/xxx
- Bianconero
- Legenda
Klobouk dolů (škoda že tu není příhodný smajlík ), takovéto jednání se moc nevidí, snad zřídka, a v Čechách už vůbec ne. Velký palec pro Pavla
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Jedna perla k Panini Score Rookie and Update. je to úplně stejně balené jako All Goalies.
Samozřejmě jsme se nevyhnuli poškozenému boxu, naštěstí jej ale nedostane Rob ani nikdo jiný - rozbalili jsme ho sami.
Asi 30 karet je v pohodě, 70 ks (!!!) je totálně poničených. Je to ostuda, že panini balí takhle špatně. Naštěstí tam nebyl žádný hit, podpis byl nějaký "no name" nováček, paralelka sice Paajarvi, ale jinak nic moc. All Goalies se mi líbily více, ale i tak je to velice slušný produkt v poměru cena/výkon. Jen to balení...
Samozřejmě jsme se nevyhnuli poškozenému boxu, naštěstí jej ale nedostane Rob ani nikdo jiný - rozbalili jsme ho sami.
Asi 30 karet je v pohodě, 70 ks (!!!) je totálně poničených. Je to ostuda, že panini balí takhle špatně. Naštěstí tam nebyl žádný hit, podpis byl nějaký "no name" nováček, paralelka sice Paajarvi, ale jinak nic moc. All Goalies se mi líbily více, ale i tak je to velice slušný produkt v poměru cena/výkon. Jen to balení...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
No tak tohle je fakt otřes. Panini by za takové balení zasloužilo nařezat. Chtěl jsem se zeptat, jak jsou karty baleny? Jestli jsou v balíčkách nebo prostě vysypané v boxu?
- Luksa9
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
hromádka karet jen tak vložených do krabičkyHans píše:No tak tohle je fakt otřes. Panini by za takové balení zasloužilo nařezat. Chtěl jsem se zeptat, jak jsou karty baleny? Jestli jsou v balíčkách nebo prostě vysypané v boxu?
Ano a ještě potažené igelitem...ale hodně slabý papír.
No tak nevím, kolik je v boxu karet, ale tohle by se dalo vyřešit normální plastovou krabičkou na 50 nebo 100 karet, které by byly chráněné a zákazníci nemuseli být naštvaný. Při nějaké objednávce v mega množství by to Panini mohlo přijít na pár šupů a cena boxu by se nijak dramaticky nezvedla. Myslím, že šetří, tam kde nemusejí.
To je fakt - napiš jim to Já jim je dám klidně za nákupku