2012 Panini Black Box

Žhavé novinky týkající se sezóny 11 / 12
4sberg
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

2012 Panini Black Box

Příspěvek od 4sberg »

i Panini se chysta na burzu do Las Vegas

Obrázek

The cards used to create the Black Box hits include small quantities of overruns from our roster of products printed specifically for inclusion in Black Boxes and for other hobby marketing promotions. After Prusha puts the finishing touches on the hand-crafted checklist, the cards are then hand-collated and turned over to production.

Every Black Box built for the 2012 Industry Summit will include a slabbed prime memorabilia or autographed card numbered to only one. But many boxes will include additional surprises ranging from special promo cards, limited-edition memorabilia and some surprises you’ll have to see to believe.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

opet jde jen o vycuc hokejovych hitu. jakym zpusobem budou boxy plnene zatim netusim (loni byly k dostani ciste basketove blackboxy). Panini sammozrejme pripravilo nespocet karet z ruznych (nejen) sportovnich odvetvi.

Obrázek Obrázek Obrázek

xmkrejci
Veterán
Veterán

Re: 2012 Panini Black Box

Příspěvek od xmkrejci »

Pripomina mi to klasicke oznaceni BAP expo karet. Ikdyz v trochu nabitejsim vydani.
Obrázek

GoFlyersGo
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GoFlyersGo »

nádhera, hlavne tá Pamelina podprda ??? :-D
Zbieram Philadelphia Flyers - 5373/???
Pavel Bure - 464/1897
Obrázek
R.I.P. Pavol #38

4sberg
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 4sberg »

Obrázek

muzeme jenom spekulovat :thumbdown:

Tukans
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tukans »

Tak to bude jedna karta na box a bude stát asi bůra. *gp*

tomcat96
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od tomcat96 »

Panini sa zase predviedlo. Orazítkovali veľké pecky zo všetkých sérií presne ako u Expo kariet a hurá s nimi do boxu..toľká kreativita :thumbdown: :sick:
Obrázek

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

A jako co by si čekal? *iwm* Dělá to UD, dělá a dělalo to ITG, dříve s BAPkama pořád, i teď občas. Tak nevím co je na tom špatného. Není to normální serie, která bude vydaná, je to jen bonus pro burzu ve vegas.

tomcat96
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od tomcat96 »

Neviem o tom, že by niekedy UD zobralo napr. Signature Patches, Limited Logos, Pride of a Nation, Sign Of the Times, Letter Marks a pod., orazítkovalo, našlahalo do special boxov a poslalo na Expo do Toronta. Na druhej strane je jasné, že je jednoduchcšie pre burzu vo Vegas oraziť niečo čo už existuje aj keď zrovna takéto šupy :eh:
Obrázek

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Razítkování existujících karet na burzy je naprosto běžná zaležitost a děje se to už roky a nejen v hokeji.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

ITG většinou takhle prznily jenom řadovky a ty nejzákladnější jsy pokud vim , tohle co dělá Panini je extrémismus , takový dá se říct nejlepší karty co jsou schopný vyrobit takhle ocejchovat mi přijde jako nerozum . Vůbec v tom nevidim nic pozitivního , u těch řadovek to beru jako takový ozvláštnění ale u tady toho druhu karet ? Fakt šílenství .
Obrázek

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Pokud byste si přečetli popis toho produktu, tak byste nemuseli nadávat (no stejně byste nadávali). Ale nejedná se o karty z oběhu, ale o overruns, prostě karty navíc, které byly vytištěny přímo za účelem případných burz. A najdou se lidi, co to nevidí jako prznění, ale jako velkou vzácnost, kterou chtějí mít a kterou třeba nikdo jiný mít doma nebude.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Kdo nadává ? jenom řikam svůj názor , teď jsem si uvědomil že ITG to dělá i u karet Superlative a daleko nechutnějšim způsobem a tyhle karty jestli jsou teda navíc tak to zase tak hrozný neni no .
Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

V tomhle případě je problém asi v tom, že z ty orazítkovaný karty dali na jednu hromadu a udělali z toho box. Mě osobně by ale taková záležitost ke koupi vůbec nelákala.
Obrázek

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Sugar: Zaleží jakým způsobem člověk ten svuj nazor podá. Protože to jakým způsobem často ty formuluješ své dle tebe "názory" a jaký volíš výběr slov ve mě nevyvolává pocit vklidu vyřčeného názoru, ale spíše ostřejšího nadávání. :D Proto jsem to tak nazval :D

DzEjDy: jestli se nepletu tak tyhle záležitosti se většinou neprodávají, ale rozdávají se na burzách lidem za to že něco vyhrají, udělají to či ono, že splní to či ono apod.

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Jak tu bylo již napsáno, tak to dělali firmy už dříve... Nevím u koho jsem to viděl ve sbírce, ale BAP vypadali pohromadě docela pěkně.
Vzpomínám na Superlative, kde byl Roy, Hašek, Brodeur, Belfour a to razítko bylo přes Belfourův obliče. To je zvěrstvo! *bang* Podle mě je to o tom, kam se to razírko umístí. Když nemá nějaký zásadní vliv na "vzhled karty", tak proč je pro takové akce neorazit.
Obrázek

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Já proti razítkům nejsem. Ale jak psal Felipe vadí mi když jsou umístěny přes ten obličej. A co mi ještě vadí je, že se dávají na nízké limitace. On je třeba limit /5 a oni jednu z nich ocejchují 1/1. To mě docela štve. Ale jinak na řadovkách je to pěkné. Mám jich doma taky mrtě od Hemáka...
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

tomcat96
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od tomcat96 »

Čítam pozorne a je mi jasné, že tieto karty "zostali", ale prečo takéto pecky nemôžu byť v normálnych boxoch toho ktorého konkrétneho produktu?!?! Ako už bolo napísané u radoviek je to normálne a logické, ale u takýchto vzácností?..neviem..príde mi to ako umelé zvyšovanie cien určitých produktov pretože tie karty aj keď ich niekto vyhrá alebo dostane sa proste dostanú na trh, ale to je len moja špekulácia.
Obrázek

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Taky nechapu, jak takove karty mohou zustat. Kazdy produkt ma checklist, oznacene limity a to vsechno by melo byt zabaleno!

4sberg
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 4sberg »

jeste jednou pro tomcata a zetteho - tyhle karty nezustaly. nejdriv se sestavil checklist (hlavne podle dostupnych memorabilii),
pak se doslo do skladu pro printing platy a natiskly se zbrusu novy karty a navrch se ocejchovaly.
+ dodatecne info k boxum - Black boxes byly navstevnikum rozdavane zdarma (nebylo treba zakoupit zadny jejich produkt)

mimochodem na videoblogu panini by cca za 4 hodiny melo byt mozne nejaky ten Black Box vyhrat, a sice pri prilezitosti nejakeho jejich premieroveho breaku (2012 Industry Summit Ultimate Case)
Naposledy upravil(a) 4sberg dne úte 20. bře 2012 21:43:42, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „2011 / 2012“