Malin
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Malin
Ahoj, ke sbírání jsem se vrátil po mnoha letech, první vlnu jsme zažili s bratrem kolem sezon 98/99, 99/00.01/02.. Před cca rokem a půl jsem objevil tato alba zahrabaná a pomalu se ke sběratelství začal vracet. Zaměřuji se primárně na sbírku českých hráčů, kteří kdy hráli v NHL, a to pokud možno v každém týmu, ve kterém hráli + navíc pokud existují kartičky - i v každé variantě dresu včetně alternativních či speciálních z různých Winter Classic či Stadium series Kromě této primární sbírky si nechávám malou sbírku karet lepších hráčů, a to nejen ze současnosti, ale i legend z dřívějška. A pokud jde o týmy, nejradši mám LA (to asi nejvíc) , Colorado a Toronto , takže má alba obsahují i spousty karet těchto týmů. Ale oblíbenějších týmů mám víc, nicméně když se pokouším někde o účast v GB, primárně za LA. Zdravím všechny spolusběratele a těším se na případné budoucí výměny, obchody, GBs apod. Milan S. (Malin)