2018-19 UPPER DECK ENGRAINED
2018-19 UPPER DECK ENGRAINED
TENTO TÝDEN VE ČTVRTEK JSEM SE BYL PODÍVAT U PANA BARTKA V LITVÍNOVĚ NA KRÁMĚ A TAKÉ NA KUS ŘEČI, SLOVO DALO SLOVO A VÝMĚNOU JSEM SI POŘÍDIL TENTO PRODUKT, KTERÝ JSEM TEDY OTEVÍRAL ÚPLNĚ POPRVÉ.
PO PRAVDĚ ŘEČENO JSEM SE BOXÍKU CELKEM OBÁVAL, ALE NAKONEC JSEM SI NECHAL PORADIT A ZKUSIL ŠTĚSTÍ.
CO K PRODUKTU NAPSAT, KARTY JSOU NAŽIVO HEZKÉ, PO PRVNÍCH ČTYŘECH KARTÁCH SE MI CHTĚLO BREČET, ALE NAKONEC TO DOPADLO CELKEM SLUŠNĚ, NO POSUĎTE SAMI.
JEŠTĚ NEŽ ZAČNEME, JEDNU KARTU JSEM NESKENOVAL, BYLA TO NEJSILNĚJŠÍ KARTA V BOXU, MNOZÍ Z VÁS TUŠÍ, ŽE TO BYL KARTÓNEK A OPRAVDU BYL.
JEDNÁ SE O KARTU : ROOKIE SIGNATURE SHOTS BLUE / 49 ROOPE HINTZ Z DALLASU. 1) ŘADOVKA NIKITA KUCHEROV / 299 2) ROOKIE LIAS ANDERSSON / 299
3) ROOKIE NICOLAS ROY / 299 4) CARVED IN TIME TEEMU SELANNE
5) ROOKIE AUTO PATCH ETHAN BEAR / 65
6) SYNTHESIS GOLD ALEX OVECHKIN / 50
PO PRAVDĚ ŘEČENO JSEM SE BOXÍKU CELKEM OBÁVAL, ALE NAKONEC JSEM SI NECHAL PORADIT A ZKUSIL ŠTĚSTÍ.
CO K PRODUKTU NAPSAT, KARTY JSOU NAŽIVO HEZKÉ, PO PRVNÍCH ČTYŘECH KARTÁCH SE MI CHTĚLO BREČET, ALE NAKONEC TO DOPADLO CELKEM SLUŠNĚ, NO POSUĎTE SAMI.
JEŠTĚ NEŽ ZAČNEME, JEDNU KARTU JSEM NESKENOVAL, BYLA TO NEJSILNĚJŠÍ KARTA V BOXU, MNOZÍ Z VÁS TUŠÍ, ŽE TO BYL KARTÓNEK A OPRAVDU BYL.
JEDNÁ SE O KARTU : ROOKIE SIGNATURE SHOTS BLUE / 49 ROOPE HINTZ Z DALLASU. 1) ŘADOVKA NIKITA KUCHEROV / 299 2) ROOKIE LIAS ANDERSSON / 299
3) ROOKIE NICOLAS ROY / 299 4) CARVED IN TIME TEEMU SELANNE
5) ROOKIE AUTO PATCH ETHAN BEAR / 65
6) SYNTHESIS GOLD ALEX OVECHKIN / 50
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: 2018-19 UPPER DECK ENGRAINED
Nádherný Ethan Bear, vzhledem k tomu, jak letos vletěl do NHL, tak je to dost slušná trefa. Pokud udrží současné tempo, ještě o něm hodně uslyšíme a dřevěný Teemu je taky parádička
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tému super trefa a řekl bych že Hintz je mnohem lepší karta nebo bude teda než Bear , minulou sezonu měl výbornou a pořád je vidět u něj progres , hodně přehlíženej rookie loni , podle mě bude za chvilku v první lajně a první pp Dallasu . A to plnění to jsou vlastně 4 base karty i s tim Oviem , to je taky v podstatě base , takže to mi nepřijde moc košér , ale ty karty jako takový jsou krásný.
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ty dřevěný karty jsou TOP. Jinak ale těžkej propadák. Ano Hintz aktuálně válí v Dallasu, ale tam by momentálně válel i parní válec...
Bear se mi líbí, ale takových hráčů tu už bylo co se jim povedl 1-2 měsíce a pak skončili na dosmrti v AHL...
Ano z aktuální rookiemánie za mořem docela ok, ale pro našince klatastrofa.
A Šugy ne, do první lajny se nedostane, tam je Seguin za 10M a ten do druhý lajny opravdu nepůjde... to samý 1PP
Bear se mi líbí, ale takových hráčů tu už bylo co se jim povedl 1-2 měsíce a pak skončili na dosmrti v AHL...
Ano z aktuální rookiemánie za mořem docela ok, ale pro našince klatastrofa.
A Šugy ne, do první lajny se nedostane, tam je Seguin za 10M a ten do druhý lajny opravdu nepůjde... to samý 1PP
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Karty pěkný, ale chybí mi tam nějaká ta pecka....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Rookie jména na podpisech se povedla dost dobře, oba dva kluci mají velký potenciál, tam jedině gratulace!
Selanne je fakt dokonalá karta, to jsou fakt pecka karty, to je pro mě typ karty, o kterém se dá mluvit jen v superlativech.
No a na závěr Ovce /50, to se taky netahá každý den...
Na to, jak ty Engrained nemám moc rád, tak se tenhle box fakt povedl, a zařadím ho v mém imaginárním žebříčku jako jeden z nej boxů, co jsem zatím, co se týče série Engrained, viděl.
Gratulka!
Selanne je fakt dokonalá karta, to jsou fakt pecka karty, to je pro mě typ karty, o kterém se dá mluvit jen v superlativech.
No a na závěr Ovce /50, to se taky netahá každý den...
Na to, jak ty Engrained nemám moc rád, tak se tenhle box fakt povedl, a zařadím ho v mém imaginárním žebříčku jako jeden z nej boxů, co jsem zatím, co se týče série Engrained, viděl.
Gratulka!
Buď svůj.
Parkety jsou děs.. ale proti gustu
Mě to takhle z fotek přijde jak nějaký nálepky na dřevo.. jako být na tom nějaký legendy, který např. hrály ještě s dřevěnou hokejkou, budiž, ale mě to prostě ty barvy a design k modernímu hokeji (a obecně k hokeji) nesedí...
...hnědý karty ve stylu parket, OMG
Ale jak říkám, každý má jiný vkus, já bych to ve sbírce nechtěl
Mě to takhle z fotek přijde jak nějaký nálepky na dřevo.. jako být na tom nějaký legendy, který např. hrály ještě s dřevěnou hokejkou, budiž, ale mě to prostě ty barvy a design k modernímu hokeji (a obecně k hokeji) nesedí...
...hnědý karty ve stylu parket, OMG
Ale jak říkám, každý má jiný vkus, já bych to ve sbírce nechtěl
San Jose Sharks Hertl
Češi
Češi
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak je vidět že žádnou kartu z týhle série nemáš protože live jsou fakt pěkný , neni to tvoje parketa holt tohle
SugarRay píše:Tak je vidět že žádnou kartu z týhle série nemáš protože live jsou fakt pěkný , neni to tvoje parketa holt tohle
Njn, třeba se mi někdy do ruky dostane
San Jose Sharks Hertl
Češi
Češi
-
- Hvězda
mě se teda tyhle karty líběj náramně a ten Selanne je uplná nádhera, velká gratulace a dík za brejk!!!!
Mike Modano!!!
Nevím jak dlouho Bear vydrží, ale karta je pěkná. Pravdu máš v tom, že "dřevěný" Selanne je fakt krásná věc, to se povedlo !!!deiv14 píše:Nádherný Ethan Bear, vzhledem k tomu, jak letos vletěl do NHL, tak je to dost slušná trefa. Pokud udrží současné tempo, ještě o něm hodně uslyšíme a dřevěný Teemu je taky parádička