Tak pojďme na to, zapomněl jsem vyfotit balení a ted už se mi do toho nechce.. každopádně karty jsou baleny v podstatě stejným stylem jako The Cup či Nagano.. tedy v boxu je pěnová výplň a tam vloženy karty. Vypadá to parádně jen se vždy bojím to vyndavat kvůli poškození. Naštěstí se to vždy povedlo

Řadových karet je v sérii 54, najít můžete paralelky Gold xx/25 a Gold Rainbow x/5. Řadovky jsem nefotil, níže tak můžete vidět Safina na Gold rainbow a ostatní hráče na Goldkách:

Následují inzertní karty Last Champions 2010 (limitované /140, v setu 25 karet) - naživo nádherné karty, a povedly se top jména!!!

Dalším inzertem jsou plastové VIP Pass číslované /100. V checklistu je 15 karet.. karty jsou menší ale naživo moc pěkný, osobně mi to přijde jako dobrý nápad

Pojďme na podpisy, v setu je 43 karet a jsou dvě verze: Silver xx/20, Gold xx/10. Nejdřív jsem se trochu rozčiloval že mám ze tří boxů dva duplikáty, ale pak jsem zjistil že se jedná právě o gold verze (tři karty v prvním sloupci).. takže dobrý

Teammates Logo Patch xx/50, v setu 15 karet.. tady bohužel již na duplikáty došlo a to hned 2x, což mi ze tří boxů (navíc ze stejného casu) přijde škoda. To je v podstatě můj jediný negativní dojem z rozbalování, když je možné nabalit tam např. Last Champions tak že tam není ani jeden duplikát tak nevím proč to nejde u těchto karet. Každopádně ale opět parádní karty..

No a na závěr Game used memorabilia xx/25, v setu opět 15 karet. Tyhle karty já mám dlouhodobě asi nejraději (stick, memo) takže to chci rozhodně dát dohromady celé!

Já jsem absolutně nadšenej z toho produktu, jsem rád že má repre taky parádní karty a přeju at se dál daří. Můžu použít jen 5 smajlíků což je u takového brejku nahouby protože tu radost smajlíci vyjádří asi nejlíp.. ale tak co.. díky za shlédnutí i případné komentáře co si o kartách myslíte vy.