OFS Tournament of the Century a box OFS 13-14
OFS Tournament of the Century a box OFS 13-14
Nakonec i já přidám názor na sérii věnovanou našemu triumfu v Naganu.
K objednávce jsem přihodil jeden box OFS 13-14, ke kterému jsem dostal nějaké bonusové balíčky a nebylo to špatné...
nejdříve nějaké inzerty
Růžička ml. a podpis Okála
následoval samotný box OFS 13/14, klasika o 36 balíčcích, zase jen to lepší...
jersey
podpisy - Hrubec /99 a Bříza /15
Petr Hrbek /10
no a jednoznačně hit
...
...
....
dual podpisovka /99 - Machač/Patera
Paterou jsme se naladili na vlnu Nagana. Řadovky a inzerty jste viděli, nejdřív ale malé zhodnocení.
+ osobně mi nevadí, že řadovky obsahují pouze portrétové fotky /řešila se licence, atd/, vždyť podobný design byl použit u medailí z nádherné sérii věnované k MS 1972 ! Řadovky jsou hladké a lesklejší hlava hráče je plastičnější z karty krásně vystupuje.
+ týmová fotografie
+ design Authentic Moments - za mě fotografie ze hry /netuším, kolik jiných záběrů měl pan Hrbek k dispozici a ano, vím o těch dvou chybách, na které se přišlo, státní znak je decentní a nechává vyniknout samotnému záběru.
+ provedení zlaté medaile, ta je vážně nádherná, hezky vylisovaná, bez defektů na povrchu, kartička je samozřejmě dost těžká
+ hard-signed podpisy, byť chybí Hejduk.
+/- nášivka /12 - neurazí, nepotěší, prostě manufactured patch
- největším minusem, teda pro mě, je absence jakýchkoliv statistických údajů na řadových kartách. Povídání o tom, že Jágr získal zlatou medaili bych si dokázal představit na inzertech, ale škoda, že řadové kartičky nemají odlišný text. Ale třeba za mě mluví jen stará škola...
- rozhodně bych se nebránil kupříkladu ještě 1/1 verze karet, které by mohly být zpestřením boxu, jelikož u mě se otvíračka při absenci statistických údajů na kartách změnila na pár vzpomínek na sestavu našeho týmu a vyhlížení dvou hitů.
Jasně, série šla udělat lépe, ale taky mnohem hůře. Počet boxů měl být větší, na tom se shodneme, ale nevadilo by vám, kdyby byly podpisovky třeba 1:3 nebo 1:5 v boxech ? Nevím, jak těžké bylo podpisy sehnat, ale určite ne všichni hráči jsou ochotni podepsat 100 karet. Šlo to třeba řešit formou jako byly třeba UD Montreal Canadiens Centennial, s různě limitovanými podpisy a třeba XSP verzemi. Ale věřím, že by se zase našla skupina lidí nadávající na to, že Jágra a Haška neseženou...
Musím říct, že sérii hodnotím každopádně kladně, i když se rozhodně nechystám sesbírat celý set podpisovek nebo medailí.
A dost keců, nyní k hitům:
1) základní set byl 162/300
2) Authentic Moments /20 - AM 8, AM-16 a AM23 (všechny jsou volné)
3) Team Logo - Robert Lang /12 (volný)
medaile byla řekněme z těch slabých jmen
----
... no ale
.... boxy byly baleny ručně a prý
... kde bylo slabší jméno na medaili
.... tam bylo lepší jméno ....
takže asi tak...
K objednávce jsem přihodil jeden box OFS 13-14, ke kterému jsem dostal nějaké bonusové balíčky a nebylo to špatné...
nejdříve nějaké inzerty
Růžička ml. a podpis Okála
následoval samotný box OFS 13/14, klasika o 36 balíčcích, zase jen to lepší...
jersey
podpisy - Hrubec /99 a Bříza /15
Petr Hrbek /10
no a jednoznačně hit
...
...
....
dual podpisovka /99 - Machač/Patera
Paterou jsme se naladili na vlnu Nagana. Řadovky a inzerty jste viděli, nejdřív ale malé zhodnocení.
+ osobně mi nevadí, že řadovky obsahují pouze portrétové fotky /řešila se licence, atd/, vždyť podobný design byl použit u medailí z nádherné sérii věnované k MS 1972 ! Řadovky jsou hladké a lesklejší hlava hráče je plastičnější z karty krásně vystupuje.
+ týmová fotografie
+ design Authentic Moments - za mě fotografie ze hry /netuším, kolik jiných záběrů měl pan Hrbek k dispozici a ano, vím o těch dvou chybách, na které se přišlo, státní znak je decentní a nechává vyniknout samotnému záběru.
+ provedení zlaté medaile, ta je vážně nádherná, hezky vylisovaná, bez defektů na povrchu, kartička je samozřejmě dost těžká
+ hard-signed podpisy, byť chybí Hejduk.
+/- nášivka /12 - neurazí, nepotěší, prostě manufactured patch
- největším minusem, teda pro mě, je absence jakýchkoliv statistických údajů na řadových kartách. Povídání o tom, že Jágr získal zlatou medaili bych si dokázal představit na inzertech, ale škoda, že řadové kartičky nemají odlišný text. Ale třeba za mě mluví jen stará škola...
- rozhodně bych se nebránil kupříkladu ještě 1/1 verze karet, které by mohly být zpestřením boxu, jelikož u mě se otvíračka při absenci statistických údajů na kartách změnila na pár vzpomínek na sestavu našeho týmu a vyhlížení dvou hitů.
Jasně, série šla udělat lépe, ale taky mnohem hůře. Počet boxů měl být větší, na tom se shodneme, ale nevadilo by vám, kdyby byly podpisovky třeba 1:3 nebo 1:5 v boxech ? Nevím, jak těžké bylo podpisy sehnat, ale určite ne všichni hráči jsou ochotni podepsat 100 karet. Šlo to třeba řešit formou jako byly třeba UD Montreal Canadiens Centennial, s různě limitovanými podpisy a třeba XSP verzemi. Ale věřím, že by se zase našla skupina lidí nadávající na to, že Jágra a Haška neseženou...
Musím říct, že sérii hodnotím každopádně kladně, i když se rozhodně nechystám sesbírat celý set podpisovek nebo medailí.
A dost keců, nyní k hitům:
1) základní set byl 162/300
2) Authentic Moments /20 - AM 8, AM-16 a AM23 (všechny jsou volné)
3) Team Logo - Robert Lang /12 (volný)
medaile byla řekněme z těch slabých jmen
----
... no ale
.... boxy byly baleny ručně a prý
... kde bylo slabší jméno na medaili
.... tam bylo lepší jméno ....
takže asi tak...
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: OFS Tournament of the Century a box OFS 13-14
Ty woe, On HO tam měl !!!!!! .....
Veliká gratulace !!!!!!!!!
Veliká gratulace !!!!!!!!!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Ty jo, to jsi první u koho vidím, že vytáhl Jágra na podpisu....Gratulace
Gratulace k Jardovi
Wantlist:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=8543
Hraný dres Jaroslava Hlinky a Petra Tona
Nabídka
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=7605
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=8543
Hraný dres Jaroslava Hlinky a Petra Tona
Nabídka
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=7605
- tomas78
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Pecka a velká gratulace... Jarda si dal na podpisu celkem záležet a to mě těší...
Wantlist G X Black Letterman Rookie
http://www.giroux.estranky.cz/
https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 321f40f7ea
- freddy-NJD26
- Legenda
presne tak, úplne vystavni podpis jarouse...nadherne nacmarany "J"ééééčka !!!!
Patrik Eliáš - 1 275ks
Díky moc, Jágr si dal na tom podpisu opravdu záležet, když se to srovná s podpisy pro LEAF na samolepkách, je to vážně rozdíl.
Napíšu to ještě jednou, nechávám si určitě set, fotku, medaili a podpis Jágra, vím, že chodí za raketu, ale prostě není na prodej, omlouvám se, ale podobné kartičky se často nevytahují a já breakuji minimálně
Napíšu to ještě jednou, nechávám si určitě set, fotku, medaili a podpis Jágra, vím, že chodí za raketu, ale prostě není na prodej, omlouvám se, ale podobné kartičky se často nevytahují a já breakuji minimálně
- freddy-NJD26
- Legenda
SABRES : , tak to ma bejt..po sberatelsku...nasrat vsem "prekupnikum"
Patrik Eliáš - 1 275ks
Nechcem rýpať ani nič podobne, len by som rád upozornil na veľmi čudný Jardov podpis.
Jarda ho totižto strašne ho fláka, no tento je naozaj veľmi pečlivo prepracovaný.
Takýto podpis som zatiaľ videl len u ľudí, ktorí mu písali TTM (vid. dole fotky). Podpisy sú identické s podpiskou a myslím si, že ich podpisoval jeden človek, no nie som si istý či to bol práve Jarouš. O tých TTm sa vravelo, že ich niekto podpisuje za neho ...
https://www.sportscardforum.com/scfttmm ... er/1/11358
Jarda ho totižto strašne ho fláka, no tento je naozaj veľmi pečlivo prepracovaný.
Takýto podpis som zatiaľ videl len u ľudí, ktorí mu písali TTM (vid. dole fotky). Podpisy sú identické s podpiskou a myslím si, že ich podpisoval jeden človek, no nie som si istý či to bol práve Jarouš. O tých TTm sa vravelo, že ich niekto podpisuje za neho ...
https://www.sportscardforum.com/scfttmm ... er/1/11358
Naposledy upravil(a) Gurbi 38 dne úte 06. úno 2018 18:21:31, celkem upraveno 1 x.
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Vem si 1000 kartiček, a všechny je podepiš... za rok to samý
Tohle dělej 20 let a jestli budeš mít stále stejný podpis tak dej vědět a vyhraješ zlatýho bludišťáka. Pokud ne, je tento tvůj koment úplně zbytečnej...
Tohle dělej 20 let a jestli budeš mít stále stejný podpis tak dej vědět a vyhraješ zlatýho bludišťáka. Pokud ne, je tento tvůj koment úplně zbytečnej...
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já konkrétně na těchto podpisech oproti Naganu nic podezřelého nevidím
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Ono asi nejde o to, že ten podpis zjednodušuje, ale že jeho součastnej podpis vypadá o dost jinak a objevili se nějaký informace, že za ně podepisuje karty někdo jinej ! Takže to neni poukázání na zhiršující se podpis JJ, ale na nesrovnalost ve vzhledu mezi součastnym podpisem a podpisem na uvedenejch kartách ...Omerta píše:Vem si 1000 kartiček, a všechny je podepiš... za rok to samý
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Nesrovnalosti jsou prostě vývoj....Každý podpis se nějak vyvíjí, a jestliže se podepisuje již více než 20 let tak to samozřejmě nebude stejný. Já mám taky jinej podpis než třeba před třema rokama a i o něco jednodušší. To je prostě vývoj. Ještě jsem neviděl nikoho, že by měl postupem času složitější podpis...
A ohledně nějaké staré Blažkové, která "POVÍDALA, ŽE....", tak to opravdu není relevantní zdroj informací pro nařknutí Jardy, že to za něj podepisuje někdoi jinej
A ohledně nějaké staré Blažkové, která "POVÍDALA, ŽE....", tak to opravdu není relevantní zdroj informací pro nařknutí Jardy, že to za něj podepisuje někdoi jinej
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Správne, presne takto som to myslel !Steven Hockey Cards píše:Ono asi nejde o to, že ten podpis zjednodušuje, ale že jeho součastnej podpis vypadá o dost jinak a objevili se nějaký informace, že za ně podepisuje karty někdo jinej ! Takže to neni poukázání na zhiršující se podpis JJ, ale na nesrovnalost ve vzhledu mezi součastnym podpisem a podpisem na uvedenejch kartách ...Omerta píše:Vem si 1000 kartiček, a všechny je podepiš... za rok to samý
Ale musel som sa opraviť, len o tých TTM sa vravelo, že to ich nepodpisuje on ... Okrem toho, že je ten podpis úplne dokonalý je zarážajúce aj to, že sa im vrátilo 5 či 6 takýchto podpísaných kariet, čo si osobne myslím, žeby toľko Jarda nikdy nepodpísal.
Viete si to pozrieť tu - https://www.sportscardforum.com/scfttmm ... er/1/11358
- hokejcards
- Hvězda
toto jsou úplně výstavní podpisy Jardovo maminky, stejně tak na většině českých karet z posledních let - ty podpisy jsou úplně identické i s číslem a kdo za poslední roky viděl takto hezký podpis od Jarouše? asi nikdo
sama jeho mamka mi to říkala a bohužel pro některé z vás, ta fotka co mi podepsala má podpis jako jsou tyto....
sama jeho mamka mi to říkala a bohužel pro některé z vás, ta fotka co mi podepsala má podpis jako jsou tyto....