Tak nejdříve retail UD s1

UD s2 hobby

a pak jsem to už nevydržel
Ultimate 2010-11

Ještě že tam byl Marty jinak by to byl pekelnej propadák
a nakonec SPx 2006-07

ale
jedna
pecka
tam
přece
musela
být

nebyla žádná podpisovka nováčka,byl to takovej divnej boxzette píše:Crosby super trefa a koho jsi mel na RC auto?
Oslavuju a to hned dvakrát.Já se na tu burzu málem nedostal,celej tejden jsem ležel s horečkouTwentyTwo píše:Je to rok zpátky kdy jsi mi blahopřál k Mariovi na úplně stejné kartě. Teď ti to oplácímParáda, pecka, nečekal bych, že tu podobnou kartu uvidím znova, ještě tu Spectrum parallel. Jen koukám, že narozdíl ode mě si měl jen 2 SPxcitement a si bez AUTO RC, ale myslím, že to je fuk. I další karty super Brodeur, Sedin, Bobrovsky a Kadri. To se musí oslavovat co?
tiez gratulujem,fakt pecka. a mapko,suhlasim s teboumapko píše:gratulujem!
myslim, ze mnohi z nas tucniakov trpko zaplacu... my take karty netahame, my ich kupujeme
Tenhle box už jsem si málem 3x objednal ale na poslední chvíli jsem vzal vždycky něco jiného(jednou už byl v košíku ale chybělo mi pár stovek tak jsem ho vymazal).Zkrátka byl mi předurčenpavelbart píše:Mohu jen dodat, že tyto SPx jsme tam měli delší čas a já je chtěl v prosinci rozbalit. Ale pak jsem sáhl, po něčem jiným, resp. žena. Já marodil a já ji napsal nějaký boxy na papír, ona pak něco z toho vybrala. Takže jak píšete, že má šťastnou ruku na Vás, tak na mě ne![]()
Ale myslím, že to je náhoda 1:5000 najít v SPx 06-07 takovou kartu se zajímavou hvězdou.
Tak to skončil ve správných rukáchbobonhl píše:Tenhle box už jsem si málem 3x objednal ale na poslední chvíli jsem vzal vždycky něco jiného(jednou už byl v košíku ale chybělo mi pár stovek tak jsem ho vymazal).Zkrátka byl mi předurčenpavelbart píše:Mohu jen dodat, že tyto SPx jsme tam měli delší čas a já je chtěl v prosinci rozbalit. Ale pak jsem sáhl, po něčem jiným, resp. žena. Já marodil a já ji napsal nějaký boxy na papír, ona pak něco z toho vybrala. Takže jak píšete, že má šťastnou ruku na Vás, tak na mě ne![]()
Ale myslím, že to je náhoda 1:5000 najít v SPx 06-07 takovou kartu se zajímavou hvězdou.
Hele, každej jsme nějákej a já Ti to neberu, jen Crosby není zrovna můj typ...SugarRay píše:Náhdou mu to tam sluší ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host