Gold balík
Gold balík
Zo zvedavosti som si prvýkrát zakúpil jeden zo špeciálnych balíčkov, konkrétne Gold.
Obsah bol nasledovný...
Nelimitované karty:
Limitované karty (Lee /99, Kesler /849, Schneider /999, Khabibulin /6000):
A hit:
Určite som spokojný, že som chytil podpisovku Slováka, navyše je to krásna karta, až na ten vyblednutý podpis, ale také holt plastové podpisovky sú, čo už. Nevylučujem, že si nejaký ten balík opäť zaobstarám.
Obsah bol nasledovný...
Nelimitované karty:
Limitované karty (Lee /99, Kesler /849, Schneider /999, Khabibulin /6000):
A hit:
Určite som spokojný, že som chytil podpisovku Slováka, navyše je to krásna karta, až na ten vyblednutý podpis, ale také holt plastové podpisovky sú, čo už. Nevylučujem, že si nejaký ten balík opäť zaobstarám.
Derek Forbort (Kings) - 50
Re: Gold balík
fuha tak ten podpis je riadne vyblednutý, ja mám túto kartu v zbierke, ale podpis je sýta modrá farba, nie toto
Áno, ja som túto kartu videl viackrát s pekným modrým podpisom, škoda, že táto nie je z tých, to by bola spokojnosť s balíkom úplná. Ale už som videl aj Ice scripty, kde podpis zmizol takmer úplne.
Derek Forbort (Kings) - 50
pekna karta to ano...no skoda toho podpisu.. na druhu stranu by som asi rozmyslal ci dat vobec taku kartu do balickov, ked je zjavne ze to neni uz 100% ...
Tak toto není "poškození" karty. To je špatně zvolená fixa při podpisu a vzhledem k tomu, že ostatní jsou modrou a jen některé černou, asi Jarovi došla modrá, tak čapnul nějakou černou... Ale to není něco, co by bylo způsobeno špatně výrobcem, nebo při manipulaci.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Joffrey_15
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Já se teda nechci hádat, ale podle mě je tohle původně modrej fix, a karta zničená uživatelem jelikož jí někde slunil
Jako že by se ze sytě modré stalo toto? To nevím joeffrey, to mi moc fyzicky možný nepřijde:-)).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Joffrey_15
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Ano, právě že ze sitě modré se stane toto
Tak to koukám jako blázen co mají za fixy?:-))
tiez si myslim ze je to vyblednute...mal som moznost videt uz takto podpisane karty a je to ozaj sposobene vyblednutim z dovodu ako pise Joffrey_15
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ať je to,jak chce, ta karta by teď vypadá hodně lacině ...měla zůstat v šuplíku.
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Mně na tý kartě v momentě balení nic špatnýho nepřišlo. Sice tady Joffrey ukázalů vyblednutého Schwarze, ale pořád mi nepřijde, že by karta byla poškozená a jestli Jaro používal fixu modrou i černou ví asi jen on...
Ale baví mě, jak jsou tady všichni strašně chytří a rezolutní:-). My taháme denně z boxů opravdu poškozený karty a ty boxy dnes jsou za vesměs za 3000,- a neuděláme s tím nic... Tahle karta je tedy asi vybledlá, zakoupili jsme ji někdy 2 měsíce zpět v takovémto stavu. Opravdu nemám potřebu se zbavovat karet do balíčků... a ani mi na ní nic divného nepřišlo, těch vybledlých Trilogy na plastu jsem viděl už více.
Každopádně majiteli karty nabízíme výměnu, přestože neměli jsme v momentě balení dojem, že něco děláme špatně. Naopak, jsme brali tuto kartu jako jednu z dobrých do plnění Goldů. A jinak jsem strašně rád, že si opět přihřejí polívčičku všichni, kdo u nás nenakupují:-))). Jak typické pro toto forum, u OFS nejvíce kritizují ti, kdo je nesbírají .
Ale baví mě, jak jsou tady všichni strašně chytří a rezolutní:-). My taháme denně z boxů opravdu poškozený karty a ty boxy dnes jsou za vesměs za 3000,- a neuděláme s tím nic... Tahle karta je tedy asi vybledlá, zakoupili jsme ji někdy 2 měsíce zpět v takovémto stavu. Opravdu nemám potřebu se zbavovat karet do balíčků... a ani mi na ní nic divného nepřišlo, těch vybledlých Trilogy na plastu jsem viděl už více.
Každopádně majiteli karty nabízíme výměnu, přestože neměli jsme v momentě balení dojem, že něco děláme špatně. Naopak, jsme brali tuto kartu jako jednu z dobrých do plnění Goldů. A jinak jsem strašně rád, že si opět přihřejí polívčičku všichni, kdo u nás nenakupují:-))). Jak typické pro toto forum, u OFS nejvíce kritizují ti, kdo je nesbírají .
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě je to taky sluncem, ukážu příklad:
Tohle někdo už dlouho prodává na e-bay a nemůže to prodat, je to jediná Stickside karta, kterou jsem viděl s takhle vyblednutým fixem:
Evidentně je to ze slunce, protože ta karta normálně vypadá takto:
Ten modrý fix opravdu postupně bledne a černá.
Tohle někdo už dlouho prodává na e-bay a nemůže to prodat, je to jediná Stickside karta, kterou jsem viděl s takhle vyblednutým fixem:
Evidentně je to ze slunce, protože ta karta normálně vypadá takto:
Ten modrý fix opravdu postupně bledne a černá.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Tak to mi prijde logicke, prece nebudu sbirat neco, co se mi ani nelibipavelbart píše: Jak typické pro toto forum, u OFS nejvíce kritizují ti, kdo je nesbírají .
CARTER HART:
https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... ef5d0cf73f
STEVE MASON: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=163&t=10235
BOBBY CLARKE:https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 69987e002c
https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... ef5d0cf73f
STEVE MASON: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=163&t=10235
BOBBY CLARKE:https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 69987e002c
Myslel jsem to samozřejmě jinak. Ale hádat se tady nehodlám, mám dost užitečnějších věcí na práci. A forum je poslední dva roky velká ztráta času...
Omluva Matovi, nevěděli jsme, že s kartou něco je.
Omluva Matovi, nevěděli jsme, že s kartou něco je.
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
S Ice Scriptama je obecně problém...viz můj scan
Jen nechápu, co vás všechny vede furt ke kritice všeho, jak už psal Pavel. Nikdo neřešíte zápasy, přestupy, ale brejky nebo prezentaci novejch karet zdrbete všichni...
Pavel při balení neshledal "závadu", navíc teď ještě nabídl nějakej refund. Tím je to vyřešený. Buďte rádi za jeho přístup!! Už vidím, jak tohle vytáhnete z boxu, napíšete na UD a ti se z vás po**ou a pošlou vám náhradu. Ho*no pošlou a budete rádi, když vůbec dostanete nějakou automaticky generovanou odpověď
Jen nechápu, co vás všechny vede furt ke kritice všeho, jak už psal Pavel. Nikdo neřešíte zápasy, přestupy, ale brejky nebo prezentaci novejch karet zdrbete všichni...
Pavel při balení neshledal "závadu", navíc teď ještě nabídl nějakej refund. Tím je to vyřešený. Buďte rádi za jeho přístup!! Už vidím, jak tohle vytáhnete z boxu, napíšete na UD a ti se z vás po**ou a pošlou vám náhradu. Ho*no pošlou a budete rádi, když vůbec dostanete nějakou automaticky generovanou odpověď
Naposledy upravil(a) worlikk dne čtv 09. bře 2017 14:56:34, celkem upraveno 1 x.
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Fórum ztráta času? Někdy ano,ale tahle karta je svým způsobem poškozená a je to vidět na první pohled... ať to způsobilo cokoliv.
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
neviem, produkt ako celok tu kritizovany nebol, iba bolo podoknute ze ta karta neni v 100% stave a tym padom by asi nemala patrit do balicku... a co sa tyka refundu ako bol ponuknuty aj tu...neviem ako UD ale napr. u Panini co som otvaral box dominion a vytiahol poskodenu kartu bez najvacsich problemov mi ju vymenili za nespokodeny ovela krajsi kusok..ja som mal iba pozitivnu skusenost ale to bolo Panini...
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně 80% příspěvků tady jen vysvětluje to, jak k tomu dojde, bez kritiky.
Já jsem třeba tak paranoidní, že když mám podpisovky na stole (samozřejmě v toploaderu), protože jsem línej je hned uklidit, otočím je podpisem na stůl, aby náhodou nezesvětlily, i když je stůl v úplném stínu Právě jak to vidím na tom e-bay, tak z toho mám obavu.
Myslíte že plastovky trpí víc? Mám třeba strach u těch Brilliance....
Já jsem třeba tak paranoidní, že když mám podpisovky na stole (samozřejmě v toploaderu), protože jsem línej je hned uklidit, otočím je podpisem na stůl, aby náhodou nezesvětlily, i když je stůl v úplném stínu Právě jak to vidím na tom e-bay, tak z toho mám obavu.
Myslíte že plastovky trpí víc? Mám třeba strach u těch Brilliance....
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tady vidím jen jednu věc proti Pavlovi.. že tam tu kartu neměl dávat. Že neni ok pozná každý. Nic proti němu a natož shopu,který je v pohodě a bez problémů...
Otázka, jedtli by ten podpis takhle dopadl při uložení do alba, kufru,atd....???
Otázka, jedtli by ten podpis takhle dopadl při uložení do alba, kufru,atd....???