2016-17 OFS Classic
2016-17 OFS Classic
A je to tady. Boxíky jsou podobné jako loni, ale ta fialová se mi tam fakt moc líbí.
http://ofscards.com/drupal/cs/content/o ... de-i-letos
http://ofscards.com/drupal/cs/content/o ... de-i-letos
- affly
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ofs classic 16/17
já teda pořádně.. už aby to bylo
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
já jsem zvědavá nejvíce na samotné karty, jak na vzhled, tak následně i plnění.
Pokud bych měla srovnat vzhledově předchozí 2 ročníky, tak se mi líbil ten první, celkově takový ten nádech bílé na mě působil lépe. Ale je mi to v celku jedno, ať je to ušaté, nebo rohaté, hlavně ať si tam každý najde tu svou kartičku do sbírky
Pokud bych měla srovnat vzhledově předchozí 2 ročníky, tak se mi líbil ten první, celkově takový ten nádech bílé na mě působil lépe. Ale je mi to v celku jedno, ať je to ušaté, nebo rohaté, hlavně ať si tam každý najde tu svou kartičku do sbírky
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
Sice ještě nemám dosbíranou první sérii (tu druhou jsem vypustil), tak určitě těším. Hlavně jsem zvědavej na limitky, jak budou vypadat a co tam vše bude. Mě osobně by se mezi nimi líbily karty se stadiony extraligových týmu. Když můžete sbírat v NHL ryby a tradice, tak proč nesbírat v našich kartičkách stadiony
Sbírám:
Bílí Tygři Liberec, Čeští brankáři NHL (Hlavně Petr Mrazek) Radim Šimek (Sharks)
Moje nabidka karet: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 43&t=12677
Bílí Tygři Liberec, Čeští brankáři NHL (Hlavně Petr Mrazek) Radim Šimek (Sharks)
Moje nabidka karet: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 43&t=12677
Koukám, že docela rapidně ubylo balíčků v boxu... Jestli kvůli tomu nebude nic v trafikách, tak to je špatné, hodně špatné.
Klasické OFS by v trafikách neměly chybět, u high endových boxíků chápu dostání jen přes internet, ale každoroční série opravdu nee. No, nebudu z pár obrázků nic soudit, jen by mě to hodně mrzelo, kdyby to tak bylo.
Jinak boxy vizuálně pěkné, fialová je na boxu zajímavá.
Klasické OFS by v trafikách neměly chybět, u high endových boxíků chápu dostání jen přes internet, ale každoroční série opravdu nee. No, nebudu z pár obrázků nic soudit, jen by mě to hodně mrzelo, kdyby to tak bylo.
Taky jsem na to koukal, collestors case bude mít asi jen 3 boxy, tedy pokud dobře koukám.vojta píše:Koukám, že docela rapidně ubylo balíčků v boxu...
Ale zase ty boxy a balíčky mi přijdou tlustější než vloni.
To bude tím, že tam jsou ty krabičky jako loni Jen jsou v boxu na ležato.DSTRAKA píše:Ale zase ty boxy a balíčky mi přijdou tlustější než vloni.
A jo, to bude tím.vojta píše:Jen jsou v boxu na ležato.DSTRAKA píše:Ale zase ty boxy a balíčky mi přijdou tlustější než vloni.
Myslel jsem, že by to mohli být třeba dvojbalíčky.
-
- Legenda
jen bych chtěl říct že nemusíte mít strach z toho že by balíčky letos v trafikách nebylyvojta píše:Koukám, že docela rapidně ubylo balíčků v boxu... Jestli kvůli tomu nebude nic v trafikách, tak to je špatné, hodně špatné.
naopak to vypadá že se rýsuje i jiná možnost distribuce
naopak tím že v boxu bude 10 balíčků se snažíme aby boxy s garancí hitů,insertů byly daleko více přístupnější lidem s menšími finančními možnostmi.
Tak to slyším rád a těším se To co jsem psal nebyla kritika, jen můj názor, který neměl soudit ani nic rozhlašovat. Těším se, až si zase budu moct zajít do trafiky a udělat si radost pěknýma kartama A tento rok větší možnost na získání hitů a insertů? No super!
Tak už nás jen dlouho nenapínejte a ukažte nám je
Tak už nás jen dlouho nenapínejte a ukažte nám je
-
- Legenda
za cca 2 dny začnou chodit jednotlivé druhy karet z výroby, rád bych ukázal jen skutečné karty,
nechci představovat jen náhledy, vím že skutečnost je vždycky jiná než grafický návrh
nechci představovat jen náhledy, vím že skutečnost je vždycky jiná než grafický návrh
No jsem moc zvědav a těším se na jistě krásné karty Komety.
Tak pane Hrbku kde to vázne? Už čekám nedočkavostí.Veteran fans hcs píše:za cca 2 dny začnou chodit jednotlivé druhy karet z výroby, rád bych ukázal jen skutečné karty,
-
- Legenda
Jsem strašná brzdaflynander píše:Tak pane Hrbku kde to vázne? Už čekám nedočkavostí.Veteran fans hcs píše:za cca 2 dny začnou chodit jednotlivé druhy karet z výroby, rád bych ukázal jen skutečné karty,
Dnes večer dopíšu checklist řadovek a jestli se Vendulka(správkyně webu) kousne tak to zítra dopoledne bude k vidění
Super!! Díky.Veteran fans hcs píše:Jsem strašná brzdaflynander píše:Tak pane Hrbku kde to vázne? Už čekám nedočkavostí.Veteran fans hcs píše:za cca 2 dny začnou chodit jednotlivé druhy karet z výroby, rád bych ukázal jen skutečné karty,
Dnes večer dopíšu checklist řadovek a jestli se Vendulka(správkyně webu) kousne tak to zítra dopoledne bude k vidění
pane Hrbku... týden a půl do vydání Ukažte nám, nedočkavým sběratelům, něco z nové série
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
O víkendu...vojta píše:pane Hrbku... týden a půl do vydání Ukažte nám, nedočkavým sběratelům, něco z nové série
-
- Legenda
alespoň něco tam je