Maurice Richard

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Maurice Richard

Příspěvek od Maurice Richard »

Ahoj! Jsem tu s vámi už půl roku, ale i přesto si myslím, že ještě není pozdě se trochu představit *cl* . Jmenuji se Martin a tady jsem si , později zjistíte proč, dal přezdívku Maurice Richard! Jsem z východních čech, z Jičína! Tzn od Rumcajse *drink* !!! Karty jsem začal sbírat už v roce 1990, kdy se začali objevovat první karty z nhl i u nás. A to díky šikovným podnikavcům, sběratelům, nebo lidem, kteří žili do té doby v cizině.Pro mě byl hodně důležitý Petr Kouba z Edmontonu! Možná ho někdo taky zná, nevím... Ten mi posílal karty několik let a díky němu jsem měl pěknou sbírku Minnesoty North Stars!!! Pomalu se k tomu začal přibalovat i sám velký Wayne Gretzky! To už tady bylo možno sehnat hodně karet, ale taky za hodně peněz *cry-a* ...... I tak jsem vydržel a sbíral později už jen Great One! Dostal jsem se na číslo 890 karet ve sbírce! Nebylo to špatné, ale stalo se něco, co bych nikdy nečekal! Myslel jsem si totiž, že WG už na věky zůstane mým jediným hráčem, kterého budu sbírat! Jenže jsem narazil na historii klubu z nejslavnějších - Montrealu Canadiens :clap: :clap: :clap: !!!!! Začalo mě to hodně zajímat a začal jsem sbírat karty legend tohoto klubu, hlavně auto a memo. Tenkrát jich tolik nebylo! A tak jsem od kamaráda Jardy Kořánka( sběratel autogramů hokejistů, možná největší :clap: !?) získal několik adres na starší hráče Habs. Napsal jsem jim a dříve, nebo později se dostavil úspěch! To mě tento klub a jeho historie začal zajímat ještě víc a trvá to s ještě větší intensitou stále!!!! Tady narazíme na toho Maurice Richarda! To je totiž asi nejslavnější legenda klubu Habs....

K tomu mě ještě chytla jedna část historie hokeje a to doby po 2. světové válce a osudy našich hokejistů! Ve sbírce mám podepsané fotografie, pohlednice, atd. Tam se to netýká jen hokeje, ale také událostí z 1950... Na to se nesmí zapomenout *bang* *bang* *bang* *bang* *bang* !!!!!!

Tolik asi stručně k mému představení! Nikdy jsem si nedal pauzu i když to bylo někdy na hraně, jak se říká! Všichni víme, že to není levný koníček, ale vydržet se vyplatí!!! Je to přeci jen určitý tip závislosti *cl* !!!!

Vše najdete na mých stránkách! Děkuji za návštěvu a těším se na spolupráci! Nějaký ochůdek jsem tady již provedl a také Pavlův shop mě poskytl jen dobré zkušenosti, díky moc!!Maurice Richard

http://www.marty99.estranky.cz
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“