Zdravím všechny sběratele.
Jmenuji se Honza, je mi 26 a jsem ze Zlína. S kartama jsem poprvé přišel do styku prostřednictvím mého bratra, jenž hrával hokej, kupoval si Pro Set 91/92 a já mu některé čas od času poničil... Byl na mě vzteklý a já nevěděl proč. Postupem času jsem se sám dostával k hokeji, učil se brusliit a začal hltat českou ligu a později NHL. Dlouho jsem přemlouval rodiče, ať i mě koupí balíček, až jsem se jednoho dne dočkal. Táta mi koupil balíček Premier k sezoně 1994/1995. Vzal jsem balíček do ruky, pomalu jej otevřel, vytáhl první kartu a byl jsem v transu- na fotce byl hráč s otevřenou pusou držící velký stříbrný pohár... Ano, byla to karta Marka Messiera se Stanley Cupem. Hned jsem si zamiloval ten pohár a hlavně ten klub: NEW YORK RANGERS. Jak šli roky, tak jsem dostával balíčky celkem pravidelně, ale po čase zájem opadl. Avšak před asi 6i lety jsem do toho znovu spadl a začal znovu kupovat balíčky.. Taky jsem si určil na co se zaměřím a toho se držím do teď- Češi, brankáři ( hlavně Fini ) a cokoliv v dresu NYR Teď činí má celková sbírka, o které si vedu 5 sešitů, přes 16 tisic karet od roku 1988 po současnost. Takže tak asi o mě. Kdyby se našel někdo, jenž by byl ochoten vyměňovat, budu rád. Tak se mějte a kartám zdar
Stefi
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.