2015-16 Upper Deck Black Diamond

Žhavé novinky týkající se sezóny 15 / 16
sabres911
Hvězda
Hvězda

Re: 2015-16 Upper Deck Black Diamond

Příspěvek od sabres911 »

Já jsem chvilku přemýšlel, jestli UD nezačal sponzorovat týmy, ale říkám si, blbost, nikdo by na dresy neplácal takhle hnusné nášivky. A ejhle, ona ta 5tková verze má ještě bratříčka http://www.ebay.com/itm/2015-16-Black-D ... Sw3KFWc2Gc

Ať se na mě nikdo nezlobí, jsem asi stará konzerva, ale pamatuju, když patch karta byla něco vzácného. Člověk natrefil na kartu 1:2500 v balíčku, bylo na ní třeba logo NHL nebo část písmena, no a hned posílal fotku do Beckettu .. teď jak to není mega monster jumbo patch, tak jsou všichni zklamaní, ale fakt nechápu smysl, proč bych si měl kupovat kartu s logem UD či Black Diamond. A mít kartu nováčka s částí loga svého týmu, která je manufactured je blbost. Logicky pak klesne i cena těch drahých karet s logem z dresu. Část sběratelů radši koupí manufactured logo, protože si řekne, že kromě limitace to vypadá na první pohled stejně. Ale zvlášťní, že se tyhle manufactured blbosti objevují v sérii o pár kartách v ceně min. 6000,-Kč. Fuj. Zajímalo by mě, jestli je bude mít Pavel na shopu.

Stefi
Legenda
Legenda

Příspěvek od Stefi »

Ten Rask teda vypadá :crazy:
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17

redcraft
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od redcraft »

se starýma BD to opravdu nemá moc společného, ale mně to nevadí, díky Exquisite Material Combos se mi zase rozšíří sbírka karet dual patch :clap:

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

To sabres. Tak když série stoji 250usd jaksi není za 6000 ani pro amiky tedy zdaleka ne pro nás:). Celkem me unavuje to psát dokola ale v CR se platí ze všeho nad 22eur DPH. A tedy jestli stojí box v USA 6300.- bez DPH a dokonce dopravy do CR, potažmo cele Evropy, kde nove boxy kupujeme výhradně, tak jsme o hodně výše. Na shopu budou. Cena je u nás v porovnání suprova. Ale i tak sílena. Jinak my v nabídce budeme mit od ud vzdy vse. Jen bojkotujeme nesmysly od itg, leaf... Myslim ze cena u nas bude cca 7000,-. Což je opravdu super. Priblizne jako kdybychom series 1 prodavali za 2200... Ale kolik se jich prodá to nemam představu. Brali jsme case, 10 boxu. Ale dojdou az po novem roce.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

pavelbart píše:To sabres. Tak když série stoji 250usd jaksi není za 6000 ani pro amiky tedy zdaleka ne pro nás:). Celkem me unavuje to psát dokola ale v CR se platí ze všeho nad 22eur DPH. A tedy jestli stojí box v USA 6300.- bez DPH a dokonce dopravy do CR, potažmo cele Evropy, kde nove boxy kupujeme výhradně, tak jsme o hodně výše. Na shopu budou. Cena je u nás v porovnání suprova. Ale i tak sílena. Jinak my v nabídce budeme mit od ud vzdy vse. Jen bojkotujeme nesmysly od itg, leaf... Myslim ze cena u nas bude cca 7000,-. Což je opravdu super. Priblizne jako kdybychom series 1 prodavali za 2200... Ale kolik se jich prodá to nemam představu. Brali jsme case, 10 boxu. Ale dojdou az po novem roce.
Díky, jen si zapomněl dodat, že u některého zboží mimo EU platíme navíc i CLO, tedy pokud jeho hodnota přesáhne 150 euro. Navíc já se celou dobu podivuji jen nad tím, jak tohle může někdo vyrobit a pak do boxu za min. 6000,- peněz může vložit třeba 2 manufactured patche. Do prémiových sériích tohle nepatří. A Black Diamond se po překopání původního konceptu do této kategorie dostaly. O tvých cenách na shopu nepadlo ani slovo ...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak o tom zadna. Mne treba manufactira patche nikdy nic neříkali v zadne sérii. Ale amici jsou jiní... Myslim, ze ud Black diamond 15-16 jsoubod ud mega ulet...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

GoPanthers
Nováček
Nováček

Příspěvek od GoPanthers »

sabres911 píše:Díky, jen si zapomněl dodat, že u některého zboží mimo EU platíme navíc i CLO, tedy pokud jeho hodnota přesáhne 150 euro. Navíc já se celou dobu podivuji jen nad tím, jak tohle může někdo vyrobit a pak do boxu za min. 6000,- peněz může vložit třeba 2 manufactured patche. Do prémiových sériích tohle nepatří. A Black Diamond se po překopání původního konceptu do této kategorie dostaly. O tvých cenách na shopu nepadlo ani slovo ...
Ahojte, som tu síce nový, ale dopátral som sa a overil si informáciu, že na papier CLO neexistuje, teda je 0-lové *drink*
Je to pravda ?
Zbieram sety:
* 2014-15 The Cup Brilliance Autographs - 31/32
* 2014-15 Ultimate Masterpieces Signatures - 6/19
* 2013-14 Ultimate Masterpieces Signatures - 9/33

lastik
Legenda
Legenda

Příspěvek od lastik »

GoPanthers píše:
sabres911 píše:Díky, jen si zapomněl dodat, že u některého zboží mimo EU platíme navíc i CLO, tedy pokud jeho hodnota přesáhne 150 euro. Navíc já se celou dobu podivuji jen nad tím, jak tohle může někdo vyrobit a pak do boxu za min. 6000,- peněz může vložit třeba 2 manufactured patche. Do prémiových sériích tohle nepatří. A Black Diamond se po překopání původního konceptu do této kategorie dostaly. O tvých cenách na shopu nepadlo ani slovo ...
Ahojte, som tu síce nový, ale dopátral som sa a overil si informáciu, že na papier CLO neexistuje, teda je 0-lové *drink*
Je to pravda ?
Ahoj, muzu se zeptat, kde? Docela by me to zajimalo, kdyztak mi prosim posli odkaz do SZ, dekuji

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Podle mě pokud to tak je, tak hokejové karty nebudou spadat pod zboží "papír". Ale to jen hádám. Navíc clo se platí od opravdu značných částek, limit 22 EUR je pro DPH, limit 150 EUR je pro clo.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

GoPanthers
Nováček
Nováček

Příspěvek od GoPanthers »

@ Lastik: informáciu mám od známeho, ktorý pracuje na colnom úrade, ale už som po tom pátral aj na stránke finančnej správy...

@DaveBrownsound: no a práve toto mi ten známy potvrdil, že kartičky spadajú pod položku "papierenských výrobkov, ...." a tým pádom je colná sadzba 0%

No a s tými hranicami, čo som kukal, tak na Slovensku to máme presne tak isto, teda:
* do 22 euro - nepodlieha ničomu
* od 22 euro do 150 euro - podlieha odvodu 20% DPH
* od 150 a viac - stále len 20% DPH
Zbieram sety:
* 2014-15 The Cup Brilliance Autographs - 31/32
* 2014-15 Ultimate Masterpieces Signatures - 6/19
* 2013-14 Ultimate Masterpieces Signatures - 9/33

Odpovědět

Zpět na „2015 / 2016“