Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto
Re: Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto
V první řadě si nemyslím, že EPIX je paralelní karta, ale o tom debata není.
Ti, kdo sbírali Epixy (např. pan Lysoněk z Brna) mohou potvrdit, že velkou hodnotu mají jen některé karty - když je dáte k sobě, tak do nějaké šipky (nějakým směrem) či co. Nepamatuji přesně, ale třeba Haškovo Moment je cenný, dalších 30 vůbec.
Tahle karta má i dnes pořád cenu 3000,- Kč levou zadní. Kdyby ji dal na ebay, dostane minimálně 100USD. A kdybych se přidal já, věřím, že ji vytřískáme nad 150.
Důležitá poznámka - psal jsem, že to je rok, rok a půl zpět. Karty se za tu dobu dostaly cenově úplně někam jinam, důvody si tady nemusíme psát, diskutujeme o tom dokola.
Takže i na Epixy došlo. Nicméně, BV 45USD u týhle karty je nesmysl. Pokud mi ji dj4u sežene za plný beckett (45USD), v dobré kvalitě, utrhnu mu ruce. Sleduji karty Felixe Potvina kvůli malýmu. Tam beckett nehraje žádnou roli. Paralelky s BV 5USD, chodí 20, 30 i 100USD. Ono je taky dobrý se ale někdy oprostit od těch dnešních zdrojů karet (ebay, comc) a uznat jiný názor, ale i to je debata jiná.
Jsem rád, že se tady najdou lidi jako Molda a ostatní, kteří umí ocenit hodnotnou kartu z 90. let... Hodnotné nejsou jen patche, podpisy a 1/1. Když vedle sebe někdo dá 10x 1/1 z ITG Ultimate a starquest gold a tenhle epix Haška, 100x sáhnu po těchto dvou insertech.
Ti, kdo sbírali Epixy (např. pan Lysoněk z Brna) mohou potvrdit, že velkou hodnotu mají jen některé karty - když je dáte k sobě, tak do nějaké šipky (nějakým směrem) či co. Nepamatuji přesně, ale třeba Haškovo Moment je cenný, dalších 30 vůbec.
Tahle karta má i dnes pořád cenu 3000,- Kč levou zadní. Kdyby ji dal na ebay, dostane minimálně 100USD. A kdybych se přidal já, věřím, že ji vytřískáme nad 150.
Důležitá poznámka - psal jsem, že to je rok, rok a půl zpět. Karty se za tu dobu dostaly cenově úplně někam jinam, důvody si tady nemusíme psát, diskutujeme o tom dokola.
Takže i na Epixy došlo. Nicméně, BV 45USD u týhle karty je nesmysl. Pokud mi ji dj4u sežene za plný beckett (45USD), v dobré kvalitě, utrhnu mu ruce. Sleduji karty Felixe Potvina kvůli malýmu. Tam beckett nehraje žádnou roli. Paralelky s BV 5USD, chodí 20, 30 i 100USD. Ono je taky dobrý se ale někdy oprostit od těch dnešních zdrojů karet (ebay, comc) a uznat jiný názor, ale i to je debata jiná.
Jsem rád, že se tady najdou lidi jako Molda a ostatní, kteří umí ocenit hodnotnou kartu z 90. let... Hodnotné nejsou jen patche, podpisy a 1/1. Když vedle sebe někdo dá 10x 1/1 z ITG Ultimate a starquest gold a tenhle epix Haška, 100x sáhnu po těchto dvou insertech.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- mixo
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
pavelbart píše:Když vedle sebe někdo dá 10x 1/1 z ITG Ultimate a starquest gold a tenhle epix Haška, 100x sáhnu po těchto dvou insertech.
Len skoda ze v dnesnej dobe skor zozenies tych 10 1/1 kariet ako jednu starquest gold.
JJ, to máš recht... těch mi nabízí snad měsíčně dvě. Ale gold SQ jsem neviděl, ani nepamatuju...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Tak jak to tu čtu, tak příště všem prodávat staré inserty za 5x vyšší hodnotu než se normal prodávají (přece to nekoupíte na ebayi za 1000kč když to můžete koupit v ČR za 4000kč)... asi si založím obchod... a Luky bude mezi prvníma zákazníky
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Jestli je kdokoliv schopný sehnat tuto kartu za Beckett (tedy jak se tady uvádí 45USD), beru ji všema deseti
přece bych Vám ji neprodal za 45USD (pouhých 900kč)když jste tu psal že jste na ni přihazoval víc jak 150USDpavelbart píše:Jestli je kdokoliv schopný sehnat tuto kartu za Beckett (tedy jak se tady uvádí 45USD), beru ji všema deseti
dávám si tu kartu do sledovaných, za 3500kč když ji seženu je Vaše, to je přeci dobrá cena ne, všichni to tu potvrdili
Před 3 roky mě někdo přehodil na property za 1100USD (já měl málo, třeba 300, 400). Tu kartu mám půl roku ani ne za třetinu...Na epix jsem 150USD přihazoval asi před rokem, rokem a půl, pro jistotu to píšu znovu. Dnes bych za ní dal větší částku pořád, ale ve 100% kvalitě. Bohužel, a už mě to nebaví psát dokola, karty jsou zcela jinde a tudíž nevidím důvod, proč bych za ní měl dávat více, než je momentální tržní hodnota. Bavíme se tu na 10ti stranách úplně o ničem... Všem šlo jen o to, že ten, kdo kritizoval ty ceny, neměl nejlepší přehled o tom, co je to za kartu, což je samozřejmě v pořádku, nikdo nemůže vědět vše, ale to co se tady rozjelo potom, to je debata o hovně, sorry za ten výraz.
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
už se těším až mi seženeš staré inzerty co mi chybí, klidně pošlu wantlist a takový valento bude taky moc rád, když mu seženeš staré inzerty co mu chybí u Roye.dj4u píše:Tak jak to tu čtu, tak příště všem prodávat staré inserty za 5x vyšší hodnotu než se normal prodávají (přece to nekoupíte na ebayi za 1000kč když to můžete koupit v ČR za 4000kč)... asi si založím obchod... a Luky bude mezi prvníma zákazníky
Mě teď třeba nevíce chybí úplně první karta do alba:
1991-92 Swedish Semic #341 Nicklas Lidstrom
Když mi ji seženeš za BV cenu, tak ti dám na pivo k tomu za snahu.
Díky
-
- Nováček
Můj první příspěvek zde může být k něčemu čemu trochu rozumím, protože sérii EPIX se snažím dát dohromady. Tyto karty jsou rozděleny jako inserty ve 4 různých boxech - Score, Pinnacle, Certified a Zenith. Zatímco i ty s nejnižším nákladem které jsou v boxech Score a Pinnacle se dají sehnat za pár korun, s těmi dalšími je to jiné. V boxech Certifie jsou pouze Epix redemption a ty jsou již propadlé a proto je jich na trhu méně. Tudíž někteří hráči na Moment a i verze modrá a zelená kteří jsou pouze v Certified chodí za více než je jejich uvedená hodnota, protože je nenajdete v levném boxu Score. Další hráči jsou zase pouze v boxech Zenith a tam je největší problém sehnat verze Moment, hlavně modré a zelené. Tam jsou totiž pouze součástí větších karet, kde se musíte rozhodnout zda velkou kartu zničíte a risknete zda je uvnitř lepší karta klasická. A když máte na velké kartě třeba silver nebo gold či RC tak se nikomu nechce ji zničit a spousta karet tak zůstává ukrytá vevnitř. Beckett bere sérii stejně, i když jsou to vlastně inserty ze 4 různých boxů a sérií. A karty ze Zenith chodí poté nejen na ebay za více než karty z jiných boxů. A zde uvedené karty ze shopu nejsou z boxů Zenith. Z boxů Zenith se parallel Epix neukázala v uvedeném shopu za poslední 2 roky ani jedna a na ebay šla vždy nad rámec toho co jsem si mohl dovolit. Ani na zdejším největším českém eshopu se žádná taková karta neukázala. Proto nelze srovnávat zde ukázané karty Epix z boxů Pinnacle a Score s kartami které se dají najít pouze v boxech Zenith.
Pánové, tak tomuhle se říká fundovaná odpověď. Proč tu takový znalec karet nemá víc příspěvků?
To jsem si taky hned říkal. Každopádně díky za osvětlenou. Já jsem to slyšel kdysi od pana Lysoňka maličko jinak - myslím ale, že to nějak navazuje na toto a sice, že jsou ty karty poskládané v té sérii EPIX nějak podle toho, v jakých boxech byly.
- fiila
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
btw. znamená to, že v jedněch boxech jsou všechny verze epixů, ale jen některých hráčů? jak jsem pochopil tak např. různé verze sakica nebo shanahana jsou v "levnějších" boxech zatímco jiní hráči jsou jen v dražších boxech a žádná verze se nevyskytuje napříč levnějšími boxy? nebo je to namíchaný, že některé verze, některých hráčů jsou jen tam a jiný zase jinde?
moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767
teď jsi trochu mimo ne? tady mi všichni tvrdíte že cena 4000kč je správná za kartu co má v beckettu 45USDLuky píše:Když mi ji seženeš za BV cenu, tak ti dám na pivo k tomu za snahu.
Díky
a ode mne chceš abych ti sehnal karty za cenu beckettu? když ti seženu nějakou kartu co má v beckettu 20USD tak budu chtít 1780kč! (dle vašich cen kterých se tu zastáváte a které mi tu všichni obhajujete) NAUČTE SE POČÍTAT... tohle mi tu tvrdíte vy!!! Já tohoto názoru nejsem... a konec s debatou... jelikož si připadám jako bych se tu bavil se "zvláštní školou"
Naposledy upravil(a) dj4u dne čtv 12. pro 2013 17:39:57, celkem upraveno 1 x.
Tuto diskuzi bych asi ukončil.
Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
-
- Nováček
Děkuji Hansi, ale raději napíšu jen když o tom něco vím a nové karty od roku 05/06 mě odrazují od sbírání, sbírám postaru a kromě brankářů se snažíme s kamarády posbírat vždy celou sérii. A to u nových sérií nejde dokázat a musí se vyškrtávat aby bylo něco kompletní. Dnes jsou to různé negativy vydávané jako 1/1, límec od košile také jako 1/1....k tomu když jsme objednávali boxy a těšili se, tak z toho jsou pak karty které musím někde zaregistrovat a čekat jestli vůbec karta přijde, k tomu ještě některé vlastně zaregistrovat nejdou, protože jsem propásl lhůtu na registraci a nikoho nezajímá, že ten box stál 4000,-, ale zde čerpáme s kamarády informace a inspirace pro sbírání.
K těm EPIX, jsou rozděleny takto
EPIX GAME
1-6 Score box
7-12 Certified
13-18 Zenith
19-24 Pinnacle
EPIX PLAY
1-6 Certified
7-12 Zenith
13-18 Pinnacle
19-24 Score
EPIX SEASON
1-6 Pinnacle
7-12 Score
13-18 Certified
19-24 Zenith
EPIX MOMENT
1-6 Zenith
7-12 Pinnacle
13-18 Score
19-24 Certified
Karty Emerald Moment mají být v nákladu 30 a méně, zde uvedená karta Haška je k dostání pouze v boxech Certified a to jako Redemption, proto se už v boxu najít nedá. Už si říkáme s kolegy sběrateli, že počkáme jak dopdadnou vánoce a možná kartu Haška koupíme i za tu cenu na aukru, protože zase dlouho nebude a v nabídce bude za tu cenu dlouho, co sleduji tak u nás tolik za kartu nikdo nedá, v zámoří by se možná prodala.
K těm EPIX, jsou rozděleny takto
EPIX GAME
1-6 Score box
7-12 Certified
13-18 Zenith
19-24 Pinnacle
EPIX PLAY
1-6 Certified
7-12 Zenith
13-18 Pinnacle
19-24 Score
EPIX SEASON
1-6 Pinnacle
7-12 Score
13-18 Certified
19-24 Zenith
EPIX MOMENT
1-6 Zenith
7-12 Pinnacle
13-18 Score
19-24 Certified
Karty Emerald Moment mají být v nákladu 30 a méně, zde uvedená karta Haška je k dostání pouze v boxech Certified a to jako Redemption, proto se už v boxu najít nedá. Už si říkáme s kolegy sběrateli, že počkáme jak dopdadnou vánoce a možná kartu Haška koupíme i za tu cenu na aukru, protože zase dlouho nebude a v nabídce bude za tu cenu dlouho, co sleduji tak u nás tolik za kartu nikdo nedá, v zámoří by se možná prodala.
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Mimo? Dobře, když ji seženeš za 20,- Tak za těch 1780,- ji teda beru. Díky
Já tu končim, toto sem nepatří a omlouvám se za OT. Až ji Dj4u sežene, tak prosim rovnou do SZ.
Já tu končim, toto sem nepatří a omlouvám se za OT. Až ji Dj4u sežene, tak prosim rovnou do SZ.
Já bych 3 dal, ale musí být ve 100% kvalitě.
ok, tak teď mi pánové napište jaké karty chcete sehnat (co mají v beckettu po 20USD) a vy za ně dáte 1780kč
Luky x1
pavelbart x3
mi tu píšete že mi za kartu co má dle beckettu 20USD dáte 1780kč (zaokrouhlíme to s poštovným na 1800kč)
čekám na odpovědi! peníze budu chtít poslat předem (vystavím na aukru či ebayi) tak se předveďte jaký jste frajeři
Luky x1
pavelbart x3
mi tu píšete že mi za kartu co má dle beckettu 20USD dáte 1780kč (zaokrouhlíme to s poštovným na 1800kč)
čekám na odpovědi! peníze budu chtít poslat předem (vystavím na aukru či ebayi) tak se předveďte jaký jste frajeři
Hele ty by ses měl hlavně uklidnit. Sleduju tvoje chování už delší dobu a mohl by si se ve svých reakcích trochu krotit. Nechápu, proč musíš prudit a dělat z lidí blbce. Nikdo na to není zvědavej. Uživatel curtisjoseph ti tady popsal, jak to s těma kartama chodí a ty tady pořád vyskakuješ a meleš dokola tu svojí písničku. Chápu, že ne všichni dokážou uznat to, že se v něčem spletli, ale co tu předvádíš ty, to se jen tak nevidí. Jak píšeš, tak radši tu diskuzi opust, protože tvoje argumenty jsou dost chabé. Stejně jako si opustil tu diskuzi o brankářích, kdy se tě Bianco zeptal, proč si myslíš, že Pekka Rinne nepatří mezi elitní brankáře.
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
DJ: ty tuhle debatu údajně bereš jako zpestření...ale ten tvůj povýšeneckej tón spolu s neschopností respektovat názor druhých dokáže spíš lidi nas*at.