Decades 90's, OFS Extreme Exclusives, Panini Prime
Decades 90's, OFS Extreme Exclusives, Panini Prime
bonusové balíčky
Velice potěšil Vanek /25
2012-13 OFS Extreme Exclusives
Tento boxík jsem objednal náhodou. Při objednávání se najednou vyskytl na shopu a tak jsem neváhal vůbec nic jsem nečekal a nakonec to byla super rozbalovačka.. tedy až na "engines 4 team" kde byly 2 karty stejného týmu...
Lukeš, Pacovský, Hemský jsou GOLD / 40, Trávníček RAINBOW /10, golmani /100
Engines /65, young blood /35, jackpot /100, Kabelka + Kotalík /49, Podlešák 25/25
Francouz + Sobotka /5, double /35
YOUNG BLOOD - Jakub Svoboda /3 - bombička
PRINTING PLATE - Martin Růžička 1/1 -
2013-14 ITG Decades - The 90's Hockey Hobby Box
Na Decades jsem se velice těšil. Po tom co zde proběhlo na fóru tak se modlil alespoň v jeden podpis známějšího hráče...
... a povedlo se
2012-13 Panini Prime Hockey Hobby Box
No a konečně tu máme Prime trošku mě mrzelo, že Dominion nevyjdou a tak Prime byly jasnou volbou
no a nakonec vykouknul...
Velice potěšil Vanek /25
2012-13 OFS Extreme Exclusives
Tento boxík jsem objednal náhodou. Při objednávání se najednou vyskytl na shopu a tak jsem neváhal vůbec nic jsem nečekal a nakonec to byla super rozbalovačka.. tedy až na "engines 4 team" kde byly 2 karty stejného týmu...
Lukeš, Pacovský, Hemský jsou GOLD / 40, Trávníček RAINBOW /10, golmani /100
Engines /65, young blood /35, jackpot /100, Kabelka + Kotalík /49, Podlešák 25/25
Francouz + Sobotka /5, double /35
YOUNG BLOOD - Jakub Svoboda /3 - bombička
PRINTING PLATE - Martin Růžička 1/1 -
2013-14 ITG Decades - The 90's Hockey Hobby Box
Na Decades jsem se velice těšil. Po tom co zde proběhlo na fóru tak se modlil alespoň v jeden podpis známějšího hráče...
... a povedlo se
2012-13 Panini Prime Hockey Hobby Box
No a konečně tu máme Prime trošku mě mrzelo, že Dominion nevyjdou a tak Prime byly jasnou volbou
no a nakonec vykouknul...
Re: Decades 90's, OFS Extreme Exclusives, Panini Prime
no klobuk dolu za odvahu
niekto tu mal tusim predcasne vianoce
Gratulujem najma k Stamerovi, paradny patchik ale aj podpisy sa podarili
a ten OFS box si mal riadne nabuseny!
niekto tu mal tusim predcasne vianoce
Gratulujem najma k Stamerovi, paradny patchik ale aj podpisy sa podarili
a ten OFS box si mal riadne nabuseny!
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
- freddy-NJD26
- Legenda
ty vooe ..ty panini si mel hoodne naslapany !!!parada
Patrik Eliáš - 1 275ks
V OFS jsi neměl žádnou podepsanou stick kartu?
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, celkově hodně dobrý !!! MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Díky kucí, zvlášť u těch Prime jsem měl staženou zadnici
Neměl Dzejdy.. všechno je tady, teda mimo zbytku řadovek...
Neměl Dzejdy.. všechno je tady, teda mimo zbytku řadovek...
Tak ty Prime se opravdu vyvedli, Lecavalier nádherný kousek, velká gratulace
- Tkachuk007
- Veterán
Prime se hodně povedly. Jenom jeden nováček a ke všemu v limitu /25. Patch Vincenta, Paráda
Gratulujem k boxu PRIME ten sa ti vazne podaril 3auto patch+krasny colors patch Vincenta.
Inak je fakt zaujimave,ze moj,Pavlov aj tvoj box obsahoval prime colors kartu.
Nahoda abo tie karty sa objavuju v boxoch dost casto?
Inak je fakt zaujimave,ze moj,Pavlov aj tvoj box obsahoval prime colors kartu.
Nahoda abo tie karty sa objavuju v boxoch dost casto?
Taky sem si říkal ze to je asi normální tahat takovyhle karty ten Vincent je podle mě asi nejhezčí.gratuluju k breaku
Celkem lze k čemu gratulovat , mně by teda rozhodně neurazily Decades, podpis Hrudej a Leclair, Roy na quad jsy...
Prime byly určitě fajn, hrozně se mi líbí Dominion patch zpracování, jen pořád čekám na nějakou megapecku. Nicméně, je fakt zajímavý, že jsme v těch 3 boxech měli hodně podobnou kartu. A určitě to nebyl špatný box, u těchto drahých boxů je to v podstatě vždy o průser, takže takový výsledek je podle mě více než dobrý.
Prime byly určitě fajn, hrozně se mi líbí Dominion patch zpracování, jen pořád čekám na nějakou megapecku. Nicméně, je fakt zajímavý, že jsme v těch 3 boxech měli hodně podobnou kartu. A určitě to nebyl špatný box, u těchto drahých boxů je to v podstatě vždy o průser, takže takový výsledek je podle mě více než dobrý.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Chrostik
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
jeden z najlepsie otvorenych boxov Panini Prime... vytiahnut z jedneho boxu Prime Colors, Namesakes a novacika v limite /25 a nie 250 je super, k tomu na Dominion tiez patch, parada
tak podpisy super, LeClair a Hrudey jsou dost známá jména a Prime taky super, Hemský a hlavně Lecavalier jsou bomba, velká gratulace !!!!!!!!!!!!!!!
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Super boxy , ten Vinny je zabijáckej , ještě se mi líbí z OFS Sobotka a Decades taky slušný , měl jsi fakt kliku .
Hezky se kouká na všechno, ale u OFS EXTREME je to fakt hodně moc muziky za málo peněz...
Osobně Martina Růžičku moc nemusím, ale tenhle frajer se tady sakra pořádně zapsal do statistik !
Osobně Martina Růžičku moc nemusím, ale tenhle frajer se tady sakra pořádně zapsal do statistik !
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
no jasně to jsem viděl na tom eshopu , tu muziku ale za hodně moc peněz , je to obráceně , tak jsem si řikal radši jdu pryč tady blbě hrajou33mc píše:Hezky se kouká na všechno, ale u OFS EXTREME je to fakt hodně moc muziky za málo peněz...
To víš - i u nás platí - bez peněz do hospody nelez !!!!! Ale to už jsme tu řešili, že ?SugarRay píše:no jasně to jsem viděl na tom eshopu , tu muziku ale za hodně moc peněz , je to obráceně , tak jsem si řikal radši jdu pryč tady blbě hrajou33mc píše:Hezky se kouká na všechno, ale u OFS EXTREME je to fakt hodně moc muziky za málo peněz...
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
tož tam já už nepolezu , bo nevim jak ty ale já musim dřit jak cyp abych vidělal pár chechtáku a na toto já fakt nemám . to je tak předražené že mě to až deprimuje , šak proto sa ozyvám že ešče taky komentář napíšeš ve finále .