Zajímavosti na Ebay
Re: Zajímavosti na Ebay
jarse, co používáš za prohlížeč prosím? Evidentně jsi zatím jediný, co ji normálně najde.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Pavle, Mozilla Firefox a zadal jsem to opět a krásně jsem ji našel.
Zkusil jsem i Explorer a přes ten jsem ji nenašel ...... Zajímavé .......
předmět zájmu : Češi v NHL + karty reprezentace ČR + base sety (historie, legendy)
webová stránka: http://www.jarsecards.websnadno.cz
facebook : Jarse Karty
fotogalerie: http://www.jarse.rajce.net
Nabídka karet: http://www.jarsekarty.rajce.net
webová stránka: http://www.jarsecards.websnadno.cz
facebook : Jarse Karty
fotogalerie: http://www.jarse.rajce.net
Nabídka karet: http://www.jarsekarty.rajce.net
Zajímavé je, že já mám tky mozillu, ale kartu jsem nenašeljarse píše:Pavle, Mozilla Firefox a zadal jsem to opět a krásně jsem ji našel.
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 775/1021 (76%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st + 2nd Edition)- 132/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd & 3rd Edition) - 16/21 (76%)
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 775/1021 (76%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st + 2nd Edition)- 132/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd & 3rd Edition) - 16/21 (76%)
- fiila
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Pouzivam Chrome a nasel jsem ji na vsech zkousenych serverech .ca .de .co.uk i .com
moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767
Chrome a na .com ji to nenašlo. Na .ca a .de v pohodě nalezeno. Nechápu to Něco podobného je s mojí kartou Kruga z boxu Rookie Anthology, za 3 dny 7 shlédnutí...
Nekomentuji prohlizece na vyhledavani. Ja nevim jak ostatni, ale je opravdu minimalani pocet polozek, ktere rozkliknu. Vetsinou mi staci jen nadpis, nemuze byt nizky pocet shlednuti proto?
Celkem mě tato debata zaujala, tak jsem se podíval na svoje karty, které mám na e-Bay.com a rovněž nejdou najít!!! Ale když je zkusím například na e-Bay.ca, tak je najdu... A co jsem koukal na google, tak s tím má hodně lidí problémy. Co mě ale štve nejvíc je, že když jsem zkusil vyhledávat na e-Bay.ca karty, které sbírám, tak mě to samozřejmě našlo mnohem víc výsledků, než na com, včetně kousků, které dlouho sháním - což znamená, že ani nechci vědět o kolik takových už jsem přišel, neboť se na com neukázaly...!!!
Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
2017-18 OFS Classic:
vše
Zaplat panbů, že už několik let používám jen eBay.ca .com mě štval s nekonečným počtem skvělých vylepšení... Luk.
Sbírám karty golmanů NHL, KHL a ELH z jejich prvních sezón.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.
No, projel jsem si historii a naštěstí jsem tam nic v posledních několika měsících nenašel.
Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
2017-18 OFS Classic:
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
2017-18 OFS Classic:
vše
Jsem celkem překvapen, že jste to nevěděli, pže se to tady hojně probíralo před několika měsíci. Ten problém trvá již hodně dlouho, určitě 5 měsíců. Proto jsem já osobně přestal vkládat. Přestože mám hodně karet. Teď jsem to zkusil, ono co si budeme povídat, Huberdeau AUTO tady nekoupí nikdo ani za půlku co dají za mořem...Takže ani moc jiných možností není.
Otázka na L73 - myslíš, že na .ca je vše ok?? Já jsem slyšel, že i oni mají s ebayem problémy...
Otázka na L73 - myslíš, že na .ca je vše ok?? Já jsem slyšel, že i oni mají s ebayem problémy...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Na ebay.ca rozhodně není vše růžové.
Na .com na výraz Hasek najde 3166 odkazů
Na .ca pouze 2841. Takže zapínat si ebay přes kanadskou verzi není řešením.
Přes mobil, tam je vše asi ok, okolo 4000 (většinou cca 800 items rozdíl). Jenže přes tu stupidní aplikaci to nejde dělat, je to dobrý fakt tak na hledání karet... A i to mě na mobilu nebaví.
Na .com na výraz Hasek najde 3166 odkazů
Na .ca pouze 2841. Takže zapínat si ebay přes kanadskou verzi není řešením.
Přes mobil, tam je vše asi ok, okolo 4000 (většinou cca 800 items rozdíl). Jenže přes tu stupidní aplikaci to nejde dělat, je to dobrý fakt tak na hledání karet... A i to mě na mobilu nebaví.
Zajímalo by mě, jestli to "omezení" v počtu nalezených karet je jen pro IP z Evropy a třeba Amíci na .com najdou všechno. Není to někdo, kdo by to mohl vyzkoušet??
V pripade omezeneho hledani je nejlepsi si zadat klicove slovo a nechavat si posilat kazdy den na mail nove otevrene aukce. Funguje spolehlive pro .com a .ca. Ja pro klicove slovo "rucinsky" nemam s tim sebemensi problem, prijdou mi vsechny nove nabidky. Ale takovy sberatel napr. "penguins" muze mit nove otevrenych aukci celkem dost. A pak koneckoncu neni nic jednodussiho projet kazde rano nabidky "newly listed" jak na .com tak i na .ca a jednou za cas i na .de
- freddy-NJD26
- Legenda
toz hosi ja to zkusil i na COM a na CA .. a na obojim mi najde rozdilne karty...na jednom sou a najednom ne ..napriklad na COM. mi nenajde jednoho /10 eldu ...pouze kdyz napise AUTO ..tak tam ta karta je ..(jinak vubec nikde) a kkdyz sem projel CA. tak ta karta tam normal byla kdyz sem zadal..elias.. ..takze ted asi budu sjizdet oboje..aby me taky neco neuteklo...
Patrik Eliáš - 1 275ks
rozumne resenifreddy-NJD26 píše:takze ted asi budu sjizdet oboje..aby me taky neco neuteklo...
No jo Freddy, ale to je na palici, to jako budeš sedět hodinu každý den a porovnávat obě nebo dokonce 3 verze? To já je jebu. A hlavně, už se o tom silně diskutuje i v USA a výsledek je ten, že tam lidi nebudou vystavovat nic. Což už teď je bída...Ebay je tak velikej a tak v USA profláklej, že na nějaký stížnosti vůbec nereagujou. Psal jsem 2x, 33mc taky, serou na to. Ani neodpoví něco ze slušnosti. Já je jebu s prodejem úplně, to není adekvátní, když jsem prodával dříve, bylo to nebe a dudy, ještě třeba na začátku roku a pak mi začaly jít ceny strašně dolů a já furt myslel, že proto, že už třeba o ty karty není zájem...
- freddy-NJD26
- Legenda
tak ja pavle projizdim ebay ..treba 3krat denne ...a kdyz chodim do prace tak proste kazdej den jednou...obcas teda vynecham kdyz sou sportovni a chlastaci aktivity...ale proste jedu ho furt
Patrik Eliáš - 1 275ks
Ja rano projedu polozky newly listed, to je otazka 2 minut. No a behem dne v praci tam brouzdam podle casu treba i hodinu, dve (ale psst,jako bych nic nepsal). Anebo fakt si nechat nove polozky posilat na mail a nemusis nic hlidat, ale neni nad projizdeni na ebay.
Ok, to já taky, ale budeš projíždět dvě varianty a srovnávat, kde je co zobrazený??? To je trošku masochismus ne?
To třeba já dělat nebudu, to vím jistě. To bych snad radši psal 1x denně na ebay com ať to dají do kupy...
To třeba já dělat nebudu, to vím jistě. To bych snad radši psal 1x denně na ebay com ať to dají do kupy...