Není malých projektů pokračování - HC Olomouc
-
- Legenda
Není malých projektů pokračování - HC Olomouc
zdravím všechny sběratele,dnes bych Vám chtěl představit nový projekt který jsme vyráběli a vytvářeli na zakázku přímo pro hokejový klub HC Olomouc.
v náhledech vydíte ukázku řadových karet a podpisovek,díky za Vaše názory,mějte se Hrbek
v náhledech vydíte ukázku řadových karet a podpisovek,díky za Vaše názory,mějte se Hrbek
Re: Není malých projektů pokračování - HC Olomouc
Karty z Mostecké série mi připadaly hezčí, ale i tak jsou dost povedené a hlavně je super, že něco takového vyjde. A asi stejně jako u mostu, ačkoliv ani olomouci nefandím, set si zřejmě pořídím.
Pane Hrbek moc jste me potesil hned se hlasim mezi zajemce
gratulace k další super práci a jsem zvědavej co tahle série ještě nabídne, a možná si také pár kousků pořídím.
povedené karty, skvělá práce
má kartu i trenér Jan Tomajko ?
Jako rodileho Olomoucaka mne ta serie potesila.Jenom jsem se chtel zeptat jestli vyjdou i karty z ery Blazek,Cagas,Latal,Konecny kdyz vyhrali titul nebo i z drivejsi Jurka,Polach ,Hudler starsi?
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
je super, že série přibývají, ale tentokrát musím říct, že se mi karty vzhledově nelíbí.. možná naživo budou vypadat líp, ale takhle mi to přijde takový nic moc .. uvidíme co zbytek série
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
-
- Legenda
omlouvám se ale Tomajko není.redcraft píše:má kartu i trenér Jan Tomajko ?
Mě se ty karty zase líbí a to nejen proto, že v Olomouci trávím denně +/- 8 - 10 hodin v práci ... ale jinak z hráčů znám akorát Dopitu, páč první ligu vůbec nestíhám sledovat ... ale jeho podpisovka by určitě marná nebyla ... ale z mé strany opět jednoznačně
-
- Legenda
jsme se zástupci klubu domluveni na příští rok, na kartách oslav 20 výročí titulu,a k tomu i setík legend olomouckého hokejehokej399 píše:Jako rodileho Olomoucaka mne ta serie potesila.Jenom jsem se chtel zeptat jestli vyjdou i karty z ery Blazek,Cagas,Latal,Konecny kdyz vyhrali titul nebo i z drivejsi Jurka,Polach ,Hudler starsi?
Další nadherná serii chci se zeptat jestli vyšlo zase nějake kompletní jersey logo jako mostu?
A jestli neplanujete nějakou serii česchým talentů -Mrazek,Jaškin , Machovsky , batrošak , Hertl atd....
třeba se jednou někdo znich slušně prosadí a bylo by super je mít na nějake nadherné kartě z vaší dílny
A jestli neplanujete nějakou serii česchým talentů -Mrazek,Jaškin , Machovsky , batrošak , Hertl atd....
třeba se jednou někdo znich slušně prosadí a bylo by super je mít na nějake nadherné kartě z vaší dílny
Sbíram karty
Jiřího Holečka vlastním 6 z 29
Petra Mrázka vlastním 5 z 18
Dmitrije Jaškina vlastním 8 z 13
POKUD KARTA VYŠLA VE DVOU VERZÍCH POČITAM MĚ STAČÍ JEDNA I KDYŽ CHCI OBĚ
Dekuji to si nenecham ujit.Veteran fans hcs píše:jsme se zástupci klubu domluveni na příští rok, na kartách oslav 20 výročí titulu,a k tomu i setík legend olomouckého hokejehokej399 píše:Jako rodileho Olomoucaka mne ta serie potesila.Jenom jsem se chtel zeptat jestli vyjdou i karty z ery Blazek,Cagas,Latal,Konecny kdyz vyhrali titul nebo i z drivejsi Jurka,Polach ,Hudler starsi?
nevadí, já si počkám, on určitě bude za rok v tom setíku legend společně s Ondřejem Kratěnou a Michalem BrošemVeteran fans hcs píše:omlouvám se ale Tomajko není.redcraft píše:má kartu i trenér Jan Tomajko ?
kdo by měl o nějaké karty zájem ať mi napíše do zpráv nebo na email vladislav.mrnka@seznam.cz
- cervik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jeden komplet objednanej a uz se na nej moc tesim stejne jako Most predpokladam ze karty budou zase super
Sbírám českou extraligu a klubové karty, karty českých a slovenských hráčů KHL 10/11 a 11/12
-
- Legenda
u této mini serie se karty s logem zatím nevyráběly.SECERES píše:Další nadherná serii chci se zeptat jestli vyšlo zase nějake kompletní jersey logo jako mostu?
co se týká těch mlaďasů,tak se něco rýsuje
Na mladíky už se těším bude tam i Mrazek z Jaškinem?
Sbíram karty
S mladíkama dobrej nápad .. to je směr, co se mi líbí : )
dobrá práce tyhle série, škoda že v Olomouci nikdo nemá zájem na pozvednutí úrovně hokeje, tak jako vy na kartách..
MOST WANTED: Chance liga 18-19 - Matouš Venkrbec 1of1 (Prostějov)
MVP 2017-18 Richard Panik #63 puzzle back(Jágr)
Jaromír Jágr
Limited 12/13 winners AUTO
celý wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 98#p249298
MVP 2017-18 Richard Panik #63 puzzle back(Jágr)
Jaromír Jágr
Limited 12/13 winners AUTO
celý wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 98#p249298